Uutiset 2008

 
13.12.2008 Terry Vuoden Näyttely-ESS !!!!
 

 
Meillä on ilo ilmoittaa, että:  
Terry (Linmoor Your Majesty) palkittiin tänään Helsingin Voittajanäyttelyssä Vuoden Näyttely Englanninspringerspanielina 2008!!! Huikea vuosi on takana. Suuret kiitokset Saijalle ja Jannelle hyvästä yhteistyöstä sekä onnittelumme Terryn voitosta!
Terryn huippupisteet kilpailussa olivat 98,0 ja johti kilpailua suuren osan vuodesta. Terryn parhaat pisteet tulivat Springerspanielien päänäyttelystä, jossa Terry oli BIS-1. Tällä näyttelyllä on erityinen asema tässä kilpailussa, koska kaikki sieltä saatavat pisteet ovat ns. extrapisteitä, mutta kun laskimme ko. näyttelyn pisteet kaikilta siellä pärjänneiltä pois, niin havaitsimme, että Terry olisi voittanut silloinkin ;)
Toiseksi kilpailussa parhaana narttuna sijoittui kaunis Adamant's La Dolce Vita "Sawanne" 83,6 pisteellä. Onnittelumme Sawannen kasvattajalle ja omistajalle!  
Diva (Wildomar's Dig Dub'N' Deny) oli samaisessa kisassa hienosti neljännellä sijalla ollen 3. menestynein springerinarttu Suomessa vuonna 2008. Divan edelle meni vain kaksi Divan sisarpuolta :) Onnittelumme Napille ja Nanalle!  
Wallu (Wildomar's Fiction Oh No) saavutti kilpailussa sijan 14. ollen 8. paras uros. Onnea!  
Weeti (Wildomar's Diverse Tails) oli heti Wallun jälkeen 15. kilpailussa, onnea!  
Ja suuret kiitokset kaikille aktiivisille kasvatinomistajille, jotka olette osallistuneet tänä vuonna näyttelyihin!


Terry - Vuoden Näyttely ESS 2008!!!

   
 
10.12.2008 Unnan lonkat B/B
 

 
Saimme lonkkatuloksen Kennelliitolta:  
Unna (Wildomar's Field Of Dreams) - B/B lonkat

   
 
6.12.2008 Hieno päivä Tampereella
 

 
Osallistuimme Tampereen ryhmänäyttelyyn, jonne oli ilmoitettu 44 englanninspringerspanielia. Tuomarina Reia Leikola-Walden.  
Terry (Linmoor Your Majesty) esiintyi UPEASTI ja oli jälleen PU-1 ja myöskin ROP. Lisäksi kun on enää jäljellä yksi näyttely tänä vuonna, niin Terry on käytännössä varmistanut Vuoden Näyttely Englanninspringerspanieli -kilpailun voiton! Suuret onnittelumme Saijalle ja Jannelle sekä kiitokset erinomaisesti sujuneesta yhteistyöstä! Vuoden Näyttely Englanninspringerspanieli palkitaan Helsingissä Voittajanäyttelyssä viikon kuluttua.  
Wallu (Wildomar's Fiction Oh No) olikin sitten PU-2 heti Terryn jälkeen ja sai jälleen SERTin, onnittelumme!  
Weeti (Wildomar's Diverse Tails) oli urosten valioluokan kolmas.  
Osku (Wildomar's Granite Hard) oli urosten junioriluokan toinen.  
Gilda (Wildomar's Gilt Trinket) oli narttujen junioriluokan kolmas.
Kasvattajaluokkamme oli jälleen hienosti ROP-kasvattaja hienon arvostelun kera: "Eri ikäisistä koirista koostuva ryhmä. Erinomaisia englanninspringereitä. Kaikilla oikea rotutyyppi ja linjat sekä sujuvat liikkeet. Kasvattaja on oikealla tiellä."


Terry esiintyi ROP-voittoon loistavasti kuten aina!
Copyright: Saija Kaleva


ROP Linmoor Your Majesty - VSP Hightide's Unique Style
Copyright: Saija Kaleva

   
 
1.12.2008 Hieno vuosi
 

 
Meillä on ollut vallan hieno vuosi 2008 ja eräs erityisesti mieltä lämmittävä tulos oli Kennelliiton Vuoden Kasvattaja 2008 -kilpailun tuloslista, jonka mukaan voitokkain englanninspringerspanielien kasvattaja oli kennel Wildomar's. Vuoden 2008 aikana kasvattajaluokkamme on saavuttanut hienot tulokset: 2xBIS-1, BIS-2, BIS-3, 2xBIS-4.
Suuri kiitoksemme kaikille kasvattajaluokkiin osallistuneille koirille omistajineen!  
Tämän lisäksi Terry (Ch.Linmoor Your Majesty) johtaa Springerspanielit Ry:n Vuoden Näyttely ESS -kilpailua huippupisteillä! Lopulliset sijoitukset selviävät 13.12.2008 Helsingin Messukeskuksen näyttelyn jälkeen. :) Kennelliiton Vuoden Näyttelykoira -kilpailussa Terry sijoittui sijalle 58 ja sai kutsun Champion Of Champions -kilpailuun tammikuussa.  
Ja onpa vuosi ollut hieno myös upealle setterillemme Christalle (Ch.Blue Baltic's Ice Crystal), jolla varmasti myöskin tulossa hieno sijoitus Vuoden Englanninsetteri -kilpailussa (tämänkin kilpailun kilpailukausi päättyy messukeskuksen näyttelyyn). Christa itsehän ei ole enää loppuvuoden aikana osallistunut näyttelyihin lainkaan, joten jännitämme vain muiden menestystä :) Kennelliiton kaikkien rotujen Vuoden Näyttelykoira-kilpailussa Christa sijoittui sijalle 42 ollen jälleen kilpailussa rotunsa menestynein. Christa sai myöskin kutsun Champion Of Champions gaalaan, mutta tällä kertaa Christa ei osallistu, sillä Christalla on toinen pentue tällä hetkellä ja esitämme Christaa vain huippukunnossa :)

   
 
30.11.2008 Christan pennut
 

 
Vihdoinkin oli aika tavata pikkuruiset kristalli-lapset. . . Voi mitä söpöläisiä!

   
 
30.11.2008 Terryn jälkeläiset
 

 
Olemme tavanneet kaksi Terryn jälkeläisistä ja kuvat puhukoon puolestaan ;)


Adamant's Perfect Feelin' (Lady) - 13 kuukautta
(Ch.Linmoor Your Majesty - Ch.Adamant's Let'Em Talk)


Walnut Finally Here (Lenni) - 4,5 kuukautta
(Ch.Linmoor Your Majesty - Walnut Wow Wow)

   
 
28.11.2008 Onnea 5-vuotiaille!
 

 
A-pentue täyttää tänään 5 vuotta eli tänään vietetään samalla kasvatustyömme viisivuotisjuhlaa! :) Onnittelumme A-jengiläisille!
A-pentueesta voisi lyhyesti todeta, että pentueessa on kaksi muotovaliota, viisi sertivoittajaa, neljä ROP-voittajaa sekä kaksi ykköstuloksen mejässä saavuttanutta. Saamme siis olla todella ylpeitä tästä jengistä :)

   
 
24.11.2008 Lonkkatulos
 

 
Saimme uutisia Terryn jälkeläisestä:  
Bella (Adamant's Perfect Look) - A-lonkat

   
 
22.11.2008 Jyväskylän tulokset
 

 
Osallistuimme Jyväskylän kansainväliseen näyttelyyn, jossa tuomarina Saija Juutilainen.  
Wallu (Wildomar's Fiction Oh No) oli hienosti nuorten luokan voittaja sekä PU-2 saaden SERTin ja vara-CACIBin, joka tulee vahvistumaan CACIBiksi! Suuret onnittelumme!  
Weeti (Wildomar's Diverse Tails) oli valioluokan toinen ja lopulta PU-4.  
Caro (Wildomar's Grim 'N' Crusty) voitti junioriluokan urokset junioridebyytissään :)  
Tytöistä Diva (Wildomar's Dig Dub'N' Deny) oli valioluokan toinen ja Gia (Wildomar's Gewgaw) junioriluokan toinen.  
Kasvattajaryhmämme oli hienosti ROP-kasvattaja hyvällä arvostelulla. Emme esittäneet ryhmää isossa kehässä.
"Hyvin laadukas kasvattajaryhmä koostuen nuorista springereistä 3 eri yhdistelmästä. Kaikilla erinomaiset sukupuolileimat, raaja luustot ja kauniit niskan kaaret. Kaunisilmeiset pitkät päät. Hyvät korvat ja huulet. Oikeat karvanlaadut. Onnittelut kasvattajalle laadukkaasta työstä."


Uusi CACIB-voittaja - Wildomar's Fiction Oh No

   
 
17.11.2008 Divan silmätarkastus
 

 
Diva (Wildomar's Dig Dub'N' Deny) oli virallisessa silmätarkastuksessa ja silmät olivat terveet. Divalle on suunnitteilla pentuja kesällä 2009.

   
 
15.11.2008 Hilda 8 kuukautta
 

 
Hilda (Wildomar's Hit It Big) kuvattiin nyt 8 kuukauden iässä. Seuraavaksi mennäänkin jo junioriluokkiin :)


Wildomar's Hit It Big - 8 kuukautta

   
 
14.11.2008 Christan pennut syntyivät
 

 
Christa (Blue Baltic's Ice Crystal) - 'the one and only' - synnytti tänään tasaisen ja kauniin pentueen kennel Blue Baltic'sissa (www.bluebaltics.com). Innolla odotamme katraan näkemistä! Suuret onnittelumme pentueen kasvattajalle Marita Peuhkurille!
Lisätietoja ja kuvia tulossa pian....

   
 
8.11.2008 Kaksi uutta Viron muotovaliota!
 

 
Virossa Tarton KV-näyttelyssä Cindy Petterssonin (Ruotsi) tuomaroimana:  
Weeti (Wildomar's Diverse Tails) - PU1 SERT CACIB VSP ja samalla EST MVA!  
Diva (Wildomar's Dig Dub'N' Deny) - PN3 SERT ja veljensä lailla myöskin EST MVA!  
Diva ja Weeti olivat myös hienosti BIS2-pari!  
Suuret onnittelumme Marja, Harri, Nappi ja Nana! Ja suuri kiitos Napille ja Nanalle uurastuksesta tämän sisarusparin menestyksen eteen!

   
 
7.11.2008 G-pentue 1v
 

 
G-pentue täyttää tänään vuoden! Paljon onnea syntymäpäiväsankareille!

   
 
6.11.2008 Silmätarkastuksia
 

 
Kävimme silmätarkastuksessa:  
Terry (Linmoor Your Majesty) - ei todettu perinnöllisiä silmäsairauksia  
Julia (Nobhill Pretty Piece Of Adamant) - ei osoita PRA/HC/RD, ylimääräisiä silmäripsiä  
Vilma (Wildomar's Bric-A-Brac) - ei todettu perinnöllisiä silmäsairauksia  
Unna (Wildomar's Field Of Dreams) - ei todettu perinnöllisiä silmäsairauksia

   
 
1.11.2008 Hilda ROP RYP3 -pentu
 

 
Osallistuimme Espoon pentunäyttelyyn, jossa springerit arvosteli Anja Puumala.  
Hilda (Wildomar's Hit It Big) osallistui elämänsä toiseen ja samalla viimeiseen pentuluokan näyttelyynsä ja lopetti pentu-uran hienosti olemalla ROP-pentu sekä myös RYP3-pentu.  
Hero (Wildomar's HardLikeARock) osallistui ensimmäiseen ja samalla viimeiseen pentuluokan näyttelyynsä ollen VSP-pentu. Onnittelumme!

   
 
25.10.2008 Terry RYP-1 Seinäjoella!
 

 
Meillä oli todella mukava päivä Seinäjoen KV-näyttelyssä, jossa rodun arvosteli Mr Blaz Kavcic (Slovenia) ja ryhmän Mrs Marija Kavcic (Slovenia). Springereitä oli näyttelyyn ilmoitettu 57. Kiitokset kaikille osallistuneille kasvateille sekä kiitokset ihanille kasvatinomistajille mukavasta seurasta näyttelyssä!  
Terry (Linmoor Your Majesty) korjasi näyttelyssä jättipotin ja oli PU1 ja ROP saaden CACIBin. Ryhmäkilpailussa Terry nautti täysillä ja sen huomasi tuomarikin. Tuloksena RYP-1!!! Suuret onnittelut Saijalle!  
Näyttelyyn oli ilmoitettuna useita kasvattejamme ja päätimmekin esittää myös kasvattajaryhmän, joka olikin kolmesta ryhmästä hienosti ROP-kasvattaja. Ryhmää emme esittäneet isossa kehässä. Tuomarin Blaz Kavcic antama kirjallinen arvostelu ryhmästämme: "Group with very high level of resemblance in type and excellent individual quality."


RYP-1 Linmoor Your Majesty
Copyright: Saija Kaleva


ROP Linmoor Your Majesty - VSP Adamant's Let Me See


ROP-KASVATTAJA kennel Wildomar's

   
 
20.10.2008 Onnea Madde 4v!
 

 
Madde (Adamant's Royal Stories) täyttää tänään neljä vuotta, paljon onnea iki-ihanalle Madde Matti Madisonille synttäripäivän johdosta!

   
 
19.10.2008 Julialla jälleen ROP-JÄLK!
 

 
Osallistuimme Spanieliliiton päänäyttelyyn, joka ei tänä vuonna tosin ollut springerspanielien päänäyttely. Springereitä oli ilmoitettu 63, joista pentuja 9. Rodun arvosteli Christina Daniels (Mistily's, Ruotsi).  
Julia (Nobhill Pretty Piece Of Adamant) osallistui vain jälkeläisluokkaan, mutta teki sen tyylillä ottaen kolmantena vuotena peräkkäin voiton eli tulos oli ROP-jälkeläisryhmä. Kiitos Weeti, Diva, Sissi ja Vilma omistajineen, että olitte paikalla!  
Terry (Linmoor Your Majesty) voitti valioluokan ja oli PU-2. Onnea Saija, tavoitteemme täyttyi!  
Wallu (Wildomar's Fiction Oh No) oli hienosti nuorten luokan voittaja ja PU-4 saaden vara-SERTin. Onnea!  
Gia (Wildomar's Gewgaw) (11 kuukautta) voitti upealla arvostelulla junioriluokan ja näyttelyn ainoana juniorina ylsi PU/PN sijoituksille eli Gia oli PN-4 saaden vara-SERTin. Onnea!  
Suuret kiitokset kaikille ystäville, jotka olivat paikalla tekemässä päivästä mukavan ja ikimuistoisen! :) Ja kiitokset kaikille jotka auttoivat meitä esittämisessä :)


ROP-jälkeläisryhmä - Nobhill Pretty Piece Of Adamant
Copyright: Harri Kontio

   
 
16.10.2008 Onnea Lady 1v!
 

 
Lady (Adamant's Perfect Feelin') on nyt iso tyttö, onnea 1-vuotiaalle Ladylle! Ja onnea myös muille Adamant's Perfect -pennuille isi-pappa Terryltä!

   
 
12.10.2008 Fara TOKO ALO3
 

 
Fara (Wildomar's FatalAttraction) osallistui elämänsä toiseen TOKO-kokeeseen saavuttaen tälläkin kertaa tuloksen, joka oli ALO3 (124 pistettä). Onnittelut Merville ja onnea tuleviin kisoihin!

   
 
11.10.2008 Diva agilityssa
 

 
Diva (Wildomar's Dig Dub'N' Deny) osallistui agilitykilpailuihin. Ensimmäiseltä radalta tuli 5 virhepistettä ja sijoitus 12/43. Toiselta radalta tuli 15 virhepistettä.

   
 
11.10.2008 Christalle odotettavissa pentuja
 

 
Christa (Blue Baltic's Ice Crystal) on todettu selvästi kantavaksi :) Isänä tulevalle pentueelle on Ch.Esthete's The Mountain King "Neville". Lisätietoja tulevasta yhdistelmästä löytyy pentusivulta sekä tulevan pentueen kasvattajalta: Marita Peuhkuri, www.bluebaltics.com.

   
 
2.10.2008 G-nuoriso kehittyy
 

 
Tapasimme viime viikonlopulla G-nuorisoamme ja nyt on tullut aika julkaista myös joitakin virallisempia kuvia hienosti kehittyvästä nuorisostamme :)

   
 
28.9.2008 Ato MEJÄ VOI2
 

 
Ato (Wildomar's Atomic Bomb) saavutti MEJÄssä tänään tuloksen VOI2 (30 pistettä). Onnea!

   
 
27.9.2008 G-pentueen tapaaminen
 

 
G-pentue on jo 10 kuukauden ikäinen sakki ja näistä hulivileistä viisi reipasta tulivat meitä tervehtimään tänään mukanaan pentueen emä Vilma sekä Eetun uusi kaveri Lenni (Terryn poika). Ja luonnollisesti pentueen isoäiti Juia nautti nuorten kanssa peuhaamisesta samoin kuin kotonamme asustava H-pentueen Hilda. Suuri kiitoksemme kaikille vierailusta! :) Meillä oli hauska päivä yhdessä, nautimme joka hetkestä!  
Lisää kuvia tulossa pian!


Koirat Julia, Vilma, Eetu, Hilda, Gia, Gilda, Lotta ja Geri


Kuka ehtii ensin pallon luokse !?!?


Julia, Hilda, Gia ja Vilma


Kahdeksan vauhdikasta springeriä samassa kuvassa, ohoh! ;)


Kiitos Gilda, Lotta, Gia, Vilma, Eetu ja Geri omistajineen!

   
 
27.9.2008 Terry ylpeänä esittelee
 

 
Terry (Linmoor Your Majesty) ylpeänä esittelee ihastuttavan ja ehdottoman lupaavan poikansa Walnut Finally Here "Lenni":


Walnut Finally Here "Lenni" (11 viikkoa)
om. Maarit Kohtala-Pimiä, kasv. Susanna Pohjola

   
 
26.9.2008 Robi cord1-vapaa
 

 
Robi (Wildomar's Brave Barchelor) on DNA-testattu ja todettu vapaaksi GPRA cord1-mutaatiosta (normaali, ei kantaja).

   
 
21.9.2008 Uutisia metsältä
 

 
Tänään saatiin parit mukavat metsästysuutiset :)  
Emma (Wildomar's Glossy Bauble) (10kk) on saanut ensimmäisen saaliinsa metsästysreissultaan :)  
Terry (Linmoor Your Majesty) on myöskin saanut metsästyskoulutusta ja saalista tuli sielläkin jälleen tänään :)  
Onnittelumme ja kovasti onnea tuleviin harjoituksiin ja metsästystilanteisiin! :)


Wildomar's Glossy Bauble "Emma"
Copyright: Raili Vesterinen


Linmoor Your Majesty "Terry"
Copyright: Saija Kaleva

   
 
21.9.2008 McCloud SERT resBOB
 

 
McCloud (Wildomar's Dictatorship) osallistui Gundog Championship -näyttelyyn Etelä-Afrikassa ja voitti hienosti neljännen SERTinsä ja on nyt yhtä sertiä vaille Etelä-Afrikan muotovalio! McCloud oli lopulta myös reserve-BOB ja osallistui myös loppukilpailuun ollen BIS4 resBOB. Suuret onnittelut Irma Benselle pojan menestyksestä!

   
 
20.9.2008 BIS-kasvattaja + Wallu VSP
 

 
Hyvinkään ryhmänäyttelyssä tapahtui taas iloisia asioita :)  
Wallu (Wildomar's Fiction Oh No) on kehittynyt hienosti viimeisien kuukausien aikana ja poitsu oli hienosti PU-1 ja VSP saaden SERTin. Onnittelut Marjalle ja Harrille!  
Weeti (Wildomar's Diverse Tails) oli samassa näyttelyssä PU-3.  
Kasvattajaryhmämme oli puolestaan ROP-kasvattaja ja lopulta upeasti myös BEST IN SHOW -kasvattaja. Suuret kiitokset kaikille kasvattajaryhmään osallistuneille koirille omistajineen!


Wildomar's Fiction Oh No (19 kuukautta)


VSP Wildomar's Fiction Oh No - ROP Adamant's So Far So Good


BIS1-kasvattaja - kennel Wildomar's :)


Wildomar's Gimcrack (10,5 kuukautta)

   
 
13.9.2008 Wilma AGI 0-tulos
 

 
Wilma (Wildomar's Alpen Rose) sai jälleen 0-tuloksen agilityn kakkosluokassa! Sijoitus oli seitsemäs. Onnea kovasti!

   
 
7.9.2008 Lotta ROP ja ROP-juniori
 

 
Lotta (Wildomar's Graceful Bijou) osallistui Venäjällä Pietarissa KV-näyttelyyn ja oli siellä hienosti ROP-juniori ja ROP saaden juniori-SERTin sekä tittelin "Nevsky Winner 2008". Onnittelumme Melinalle ja Sepolle hienosta päivästä itänaapurissa!


ROP & ROP-juniori - Wildomar's Graceful Bijou
Copyright: Melina Wiiskanta

   
 
7.9.2008 Harjoittelua
 

 
Meillä oli yhteinen treenihetki muutamien kasvatinomistajien kanssa. Kiitoksemme osallistuneille ja erityiset kiitokset Saijalle ja Jannelle, joiden luona harjoitus saatiin pitää!  
Myös meidän oma Hiltsu-Hippiina oli mukana ja mami oli TODELLA ylpeä, että heti ensiyrittämällä tyttö nouti riistapukin hienosti vedestä ja tyttö nautti uimisesta niin, että teki sen kolme kertaa peräkkäin ja suorastaan ryntäsi riemukkaasti veteen. Hildan harjoitukset lopetettiin näihin kolmeen hienoon onnistumiseen. Seuraavalla kerralla taas enemmän :)


Wildomar's Gewgaw "Gia"


Wildomar's Circean Beauty "Gina"


Wildomar's Gimcrack "Geri"


Wildomar's Field Of Dreams "Unna"


Wildomar's FatalAttraction "Fara"

   
 
6.9.2008 Terry VSP
 

 
Terry (Linmoor Your Majesty) oli tänään Helsingin KR-näyttelyssä jälleen PU-1 ja tällä kertaa VSP. Onnea Saijalle!  
Julia (Nobhill Pretty Piece Of Adamant) osallistui myös pitkästä aikaa näyttelyyn ja sai valioluokasta tuloksen ERI/2.  
Vilma (Wildomar's Bric-A-Brac) osallistui käyttöluokkaan ollen hienosti ERI/2.  
Gia (Wildomar's Gewgaw) jatkoi hienoja tuloksiaan ollen tällä kertaa ERI/2 junioriluokassa.  
Sain myös kunnian esittää walensinspringerspanieli Maisan eli virallisemmin Benton United Colours ja ilokseni Maisa oli hienosti ROP saaden ensimmäisen sertinsä. Onnitteluni omistajille ja kasvattajalle!


VSP Linmoor Your Majesty - ROP Adamant's Let Me See
Copyright: Heidi Nemlander


Julian (7v) tapa pitää hauskaa ;)
Copyright: Heidi Nemlander


Hero-poika, Julia-äippä ja Hilda-tyttö

   
 
6.9.2008 Fara TOKO ALO2
 

 
Fara (Wildomar's FatalAttraction) teki debyytin TOKO-kokeessa ja alku oli todella lupaava ALO2 ja 152 pistettä. Onnittelumme Merville hienosta tuloksesta ja tsemppiä tuleviin kokeisiin!


Faran ja Mervin yhteistyötä (kuva ei itse kokeesta)

   
 
4.9.2008 E-pentue 2 vuotta
 

 
E-pentue täyttää tänään 2 vuotta. Paljon onnea kaikille E-jengiläisille!

   
 
30.8.2008 Leevi SPA1
 

 
Leevi (Wildomar's Enchanted Boy) oli jo kolmas Wildomar's-kasvatti kolmannesta eri pentueesta elokuun aikana, joka läpäisi taipumuskokeen. Ja Leevi teki sen myös tyylillä kera upean arvostelun! Onnittelut Jaanalle!  
Kirjallinen arvostelu:
Sosiaalinen käyttäytyminen: Iloinen, todella mielyttävä koira.
Haku ja laukaus: Laajuus: juuri oikeaoppista metsästyshakua. Into: sopivan innokasta työskentelyä. Vainun käyttö: ensisijaisesti ilmavainulla. Yhteistyö: toimii mallikelpoisesti (pilli). Laukauksesta jatkaa. Muuta: miellyttävä pari.
Jäljestys: Tapa: maa- ja ilmavainulla reipasta vauhtia. Varmuus: varmasti jäljellä alusta loppuun. Kaato: suoraan kaadolle, jonka omisti. Muuta: erinomainen suoritus.
Vesityö: Halukkuus: ui hyvin ja kauniisti. Nouto: toi pukin käteen.
Tottelevaisuus: Leevi tottelee mielellään.
Yhteistyö ja yleisvaikutelma: Jaanan ja Leevin yhteistyötä on mukava katsella. Toivotan onnea jatkossakin.

   
 
27.8.2008 Ato TOKO ALO2
 

 
Ato (Wildomar's Atomic Bomb) osallistui Maskussa TOKO-kokeeseen ja saavutti tuloksen ALO2 pistein 157 eli vain kolme pistettä ykköstuloksesta. Mutta ehkä seuraavalla kerralla sitten ;) Onnittelut Aton aktiiviselle omistajalle Tiinalle!

   
 
25.8.2008 Terryn Walnut-pennut
 

 
Terry (Linmoor Your Majesty) ylpeänä esittelee jälkeläisensä Walnut-kennelissä, joita kävimme tapaamassa Saijan kanssa. Kiitoksemme Susannalle vieraanvaraisuudesta. :)
Katso pentujen kuvat.

   
 
23.8.2008 Whoopie SERT Itävallassa
 

 
Whoopie (Wildomar's Deep Silence) osallistui Itävallassa Innsbruckin näyttelyyn, jossa se sai SERTin tuomarilta Peter F. Berchtold. Onnittelumme von Bukowskin perheelle!

   
 
23.8.2008 Gia PN2 VARASERT
 

 
Gia (Wildomar's Gewgaw) osallistui Valkeakosken näyttelyyn, jossa voitti hienosti narttujen junioriluokan ja oli lopulta PN2 saaden vara-SERTin. Onnea Taijalle!

   
 
23.8.2008 Wilmalle 0-tulos agilityssa
 

 
Wilma (Wildomar's Alpen Rose) saavutti Maxi2-luokassa hienosti nollatuloksen tänään Porvoossa (aika oli -17 sekuntia). Tämä riitti 8. sijaan, joten nousunollaa tästä ei tullut, mutta tästä on hyvä jatkaa. Onnittelut Napille ja Nanalle!

   
 
23.8.2008 Wallu SPA1
 

 
Wallu (Wildomar's Fiction Oh No) osallistui tänään ensimmäistä kertaa taipumuskokeeseen ja tulos oli hienosti hyväksytty. Onnittelut Marjalle ja Harrille! Wallu tarvitsee enää yhden sertin täytettyään 2 vuotta saavuttaakseen Suomen Muotovalion tittelin.

   
 
23.8.2008 McCloud SERT + res-BOB
 

 
McCloud (Wildomar's Dictatorship) voitti tänään Etelä-Afrikassa SERTin ja oli hienosti reserve-BOB. Onnittelumme Irmalle!

   
 
19.8.2008 Divalle tulos agilityssa
 

 
Diva (Wildomar's Dig Dub'N' Deny) osallistui ensimmäiseen viralliseen agilitykilpailuun ja saavutti sieltä hienosti tuloksen (15vp, ~4 sekuntia yli ihanne ajan). Onnea Napille ja Nanalle, tästä on hyvä jatkaa!

   
 
16.8.2008 Weeti on FIN & LTU MVA!
 

 
Weeti (Wildomar's Diverse Tails) suoritti tänään spanielien taipumuskokeen hyväksytysti ja sai nimensä eteen valiotittelit eli on nyt virallisesti Fin & Ltu MVA Wildomar's Diverse Tails. Suuret onnittelumme Marja ja Harri Kontiolle!


Fin & Ltu MVA Wildomar's Diverse Tails

   
 
12.8.2008 Kotona kasvava. . .
 

 
Hilda (Wildomar's Hit It Big) on meidän kotona kasvava ilopilleri. Aika näyttää mitä tytöstä sitten tulee, mutta typsyn tärkein tehtävä onkin pitää Julia-äiti virkeänä ja tuoda iloa ja valoa perheen elämään :)


Wildomar's Hit It Big "Hilda"


Hilda sanoo. . . SLURPS ! ;)

   
 
10.8.2008 Gia ROP SERT, Weeti VSP!
 

 
Gia (Wildomar's Gewgaw) teki tänään debyytin virallisissa kehissä 9 kuukauden ja 3 päivän ikäisenä. Gia näytti heti vanhemmilleen mistä pienet tytöt on tehty ja oli upeasti PN-1 ja ROP saaden ensimmäisen SERTinsä!!! Suuret onnittelut Taijalle tästä hienosta avauksesta aikuisten luokissa!  
Weeti (Wildomar's Diverse Tails) pisti kyllä hyvin kampoihin Gialle ROP-kisassa eli Weeti oli hienosti PU-1 ja VSP. Onnittelut Marjalle ja Harrille!


ROP SERT - Wildomar's Gewgaw "Gia"


VSP - Wildomar's Diverse Tails "Weeti"

   
 
9.8.2008 Geri vara-SERT
 

 
Geri (Wildomar's Gimcrack) teki tänään 9kk ja 2pv ikäisenä debyytin junioriluokassa Vesilahden ryhmänäyttelyssä ja oli hienosti junioriluokan voittaja ja PN-2 saaden myös vara-SERTin. Onnittelut Helenalle ja Villelle hienosta avauksesta!  
Weeti (Wildomar's Diverse Tails) oli samassa näyttelyssä hienosti PU-2, onnea Marja ja Harri!

   
 
9.8.2008 Kesäkuvia
 

 
Kasvatinomistajat ovat lähettäneet meille paljon kuvia kesän aikana ja tässä taas näytille niistä muutama :) Kiitos kaikille kuvia lähettäneille!


Ch.Wildomar's Dig Dub'N' Deny "Diva"
Copyright: Johanna & Katariina Isola


Wildomar's Flicker Of Hope "Elli"
Copyright: Anu Lemminkäinen


Wildomar's Fiction Oh No "Wallu" & Wildomar's Diverse Tails "Weeti"
Copyright: Harri Kontio


Ch.Wildomar's Brave Barchelor "Robi" + ystävänsä Kevin
Copyright: Anna Alichniewicz


Wildomar's GreatWhiteHope "Rasmus"
Copyright: J. T.

   
 
3.8.2008 Christa ROP RYP-1 !!!
 

 
Christa (Blue Baltic's Ice Crystal) teki sen TAAS!!!! Rotutuomarina menestynyt ja arvostettu kasvattajatuomari Darren Bowey (kennel Bridgewood, Australia) ja ryhmätuomarina tunnettu Laurent Picard (Sveitsi). Ja mitä tapahtuu: Christa uusii edellisen päivän tuloksensa ja on kovassa kilpailussa hienosti ROP ja RYP-1!!!!. Mitä tässä voi enää sanoa. . . Elämäni koira teki sen jälleen ja voin vain kiittää niin koiran kasvattajaa Marita Peuhkuria kuin esittäjää Sanna Vartiaista sekä tietenkin Christan kannustusjoukkoja :)
Lue lisää Christan upeasta viikonlopusta!  
Caro (Wildomar's Grim 'N' Crusty) osallistui tänään viimeistä kertaa pentuluokkaan ja päätti sen tyylillä ollen ROP-pentu, onnittelumme!


ROP Blue Baltic's Ice Crystal - VSP Blue Baltic's Monte Castagno


Christa tulossa isoon kehään


RYP-1 Ch.Blue Baltic's Ice Crystal


Tämä oli todellakin Christan viikonloppu!


ROP-pentu Wildomar's Grim'N' Crusty - VSP-pentu Adamant's Birthday Party

   
 
2.8.2008 Diva Baltian Voittaja 2008!
 

 
Diva (Wildomar's Dig Dub'N' Deny) sai tänään uuden tittelin Baltian Voittaja 2008 ollessaan hienosti Vilnassa Liettuassa KV-näyttelyssä ROP saaden myös SERTin ja CACIBin.  
Weeti (Wildomar's Diverse Tails) saavutti samassa näyttelyssä SERTin ja vara-CACIBin.  
Anet (Wildomar's Addicted To You) sai käyttöluokasta tuloksen ERI/1.  
Lämpimät onnittelumme hienoista tuloksista!

   
 
2.8.2008 Christa ROP RYP-1, Terry VSP
 

 
Christa (Blue Baltic's Ice Crystal) räjäytti potin tänään Kuopiossa Robyn Wallisin (Australia) kehässä ollen ROP ja RYP-1 isossa KV-näyttelyssä kovassa kilpailussa. Erityisen iloisia olemme siitä, että kokenut setterikasvattaja arvosti Christan kauneutta näin korkealle. Suuret kiitokset jälleen Christan taitavalle handlerille Sanna Vartiaiselle!  
Christan kasvattajan kasvattajaryhmä oli myös hienosti BIS-4 kasvattaja kymmenien kasvattajaryhmien joukosta. Suuret onnittelumme Maritalle tästä upeasta saavutuksesta!  
Terry (Linmoor Your Majesty) oli samaisessa näyttelyssä VSP ja sai CACIBin. Onnea!  
Caro (Wildomar's Grim 'N' Crusty) osallistui pentuluokkaan ollen VSP-pentu, onnea!


RYP-1 Ch.Blue Baltic's Ice Crystal

   
 
1.8.2008 Christa ROP RYP-4
 

 
Christa (Blue Baltic's Ice Crystal) oli tänään Kuopion KV-näyttelyssä ROP Douglas A. Johnsonin (USA) tuomaroimana ja sijoittui ryhmässä RYP-4 paikalle Dan Erikssonin (Ruotsi) valitsemana.  
Suuri kiitos Sanna Vartiaiselle Christan kauniista esittämisestä!


ROP Blue Baltic's Ice Crystal - VSP Blue Baltic's Ice Tiger


RYP-4 Blue Baltic's Ice Crystal


Iloista yhteistyötä :)

   
 
1.8.2008 BIS-pari, ROP, 2xCACIB, 2xSERT. . .
 

 
Saimme upeita uutisia Liettuasta Vilnan KV-näyttelystä  
Diva (Wildomar's Dig Dub'N' Deny) oli upeasti Paras Narttu ja ROP saaden CACIBin sekä SERTin tullen Liettuan Muotovalioksi (Ltu MVA).  
Weeti (Wildomar's Diverse Tails) puolestaan oli Paras Uros saaden SERTin ja CACIBin. Weeti on nyt taipparia vaille Fin&Ltu MVA.  
Anet (Wildomar's Addicted To You) oli samassa näyttelyssä käyttöluokassa ja sai tuloksen ERI/1.  
Diva ja Weeti osallistuivat myös parikilpailuun ja olivat upeasti BIS-pari noin 20 parista. Suuret onnittelumme hienoista tuloksista!

   
 
26.7.2008 BIS2-kasvattaja, VSP, SERT. . .
 

 
Meillä oli upea päivä jälleen näyttelyssä ja tällä kertaa Raision kaikkien rotujen näyttelyssä, jonne oli 24 ilmoittautunutta englanninspringerspanielia ja jossa tuomaroi Rony Doedijns (Hollanti).  
Weeti (Wildomar's Diverse Tails) oli hienosti PU-1 ja VSP saaden viimeisen Suomen SERTinsä ja on nyt taipumuskoetta vaille muotovalio. Onnea Marjalle ja Harrille!  
Kevin (Wildomar's Bland Esquire) oli valioluokasta PU-4. Onnea Satulle!  
Geri (Wildomar's Gimcrack) oli viimeistä kertaa pentuluokassa ja hienosti ROP-pentu, onnea Helenalle ja Villelle!  
Kasvattajaluokkamme koostui koirista W.Bland Esquire, W.Dig Dub'N'Deny, W.Diverse Tails ja W.Flyin' Thoughts ja tulos oli upeasti ROP ja BIS-2 kasvattaja!!. Suuret kiitoksemme kasvattajaluokkaan osallistuneille koirille omistajineen!


ROP Ch.Adamant's Let Me See - VSP Wildomar's Diverse Tails
Copyright: Heidi Nemlander


SERT-voittaja - Wildomar's Diverse Tails
Copyright: Heidi Nemlander


SERT-voittaja - Wildomar's Diverse Tails
Copyright: Heidi Nemlander


ROP-pentu - Wildomar's Gimcrack
Copyright: Heidi Nemlander


BIS2-kasvattaja - Wildomar's

   
 
24.7.2008 Suru-uutinen
 

 
Emma (Melverly Violetta) - IN MEMORIAM
 
Rakkaat muistot mielessä,
kuin helminauha loistava.
Jokainen helmi nauhassa,
kuvastaa yhteistä hetkeä.
Kaivaten, Sanna ja Sami
 
Syvät osanottomme Emman "mamille" Taijalle mitä ihanimman koiran poismenosta. Emma oli koira suurella sydämellä ja ikävöimme kaikki Emmaa todella paljon.


Emma ja Taija - voiko kuva osoittaa enää paremmin tätä kiintymystä?


Emma oli täynnä iloa ja vauhtia


Uimahypyt olivat kesäisin mieluisaa puuhaa


Ja Emma oli todella kaunis . . .

   
 
20.7.2008 Upea päivä Ypäjällä!
 

 
Osallistuimme isohkolla tiimillä Ypäjän kaikkien rotujen näyttelyyn, jossa englanninspringerspanielit (25) tuomaroi Maret Kärdi Virosta. Kiitoksemme kaikille osallistuneille ja onnittelut menestyneille!  
Diva (Wildomar's Dig Dub'N' Deny) oli upeasti PN-1 ja ROP ja ryhmäkilpailussakin Markku Santamäen valitsemana RYP-4!  
Terry (Linmoor Your Majesty) jatkoi hienoa vuottaan ollen Suomessa 12. kerran peräkkäin 12. Suomen näyttelyssään tänä vuonna PU-1 ja tällä kertaa lopulta VSP.  
Sissi (Wildomar's Beautiful Piece) oli hienosti PN-2 heti Divan jälkeen ja sai kolmannen ja viimeisen SERTinsä. Nyt on enää taipparit suoritettavana Suomen Muotovalion arvoa varten ;)  
Weeti (Wildomar's Diverse Tails) oli myöskin hienosti PU-3 ja sai vara-SERTin.  
Gia (Wildomar's Gewgaw) osallistui viimeisen kerran pentuluokkiin ja oli jälleen ROP-pentu. Tästä on hyvä jatkaa junioriluokkia kohden :)
Kasvattajaluokkamme oli ROP-kasvattaja sekä Lilian Hannisten (Viro) tuomaroimana myös BIS4-kasvattaja.


VSP Linmoor Your Majesty - ROP Wildomar's Dig Dub'N' Deny
Copyright: Heidi Nemlander


RYP-4 Wildomar's Dig Dub'N' Deny


Fin&SU(u) MVA FinW-07 LtuJW-07 EstJW-07 Wildomar's Dig Dub 'N' Deny
Copyright: Heidi Nemlander


SERT-voittaja - Wildomar's Beautiful Piece
Copyright: Heidi Nemlander

   
 
19.7.2008 Wildomar's-päivä
 

 
Tänään vietettiin hauskaakin hauskempaa Wildomar's-päivää Someron Haukkukalliolla. Osallistujamäärä oli ennätys ja se miellytti tietenkin kasvattajia. Mukana viettämässä päivää olivat myös David Swank ja Scott Lenz Yhdysvalloista, jotka omistavat kasvattimme Ch.Wildomar's Catch Inthe Rye "Cooper". Oli suuri kunnia ja ilo saada heidät vieraiksemme.  
Ensin ohjelmassa oli Wildomar's-ottelu joka koostui kuudesta eri tehtävästä koiran kanssa. Tämä oli varsin hauska kilpailu, josta tulee varmasti vielä jonkinlainen perinne ;) Kasvattaja näytti ensin mallia muille Julian kanssa ja eiköstä vaan satanut kaatamalla ja pohdittiinkin, että muuttuuko kilpailu "miss märkä t-paita" kisaksi ;) Joo, mutta voittajat saatiin ratkottua ja nopein oli Vilma (W. Bric-A-Brac) ja hauskimpana palkittiin Lotta (W. Graceful Bijou). ONNEA!  
Sitten oli vuoro juoda kahvia ja nautiskella herkullista syömistä kuten suomalaista makkaraa, joka oli eksoottisempi vaihtoehto vieraillemme ;) Samalla oli tietenkin jo legendaariseksi muodostunut tietovisailu kasvatustyöstämme. Samoin palkitsimme kaikki uudet valiot, jotka ovat viimeisen vuoden aikana valioituneet: Ch.Wildomar's Alpen Rose, Ch.Wildomar's Bland Esquire, Ch.Wildomar's Ciss Mi Lilac ja Ch.Wildomar's Dig Dub'N' Deny. Palkitsimme myös näyttelyissä vuonna 2007 menestyneimmän kasvatin Ch.Wildomar's Dig Dub'N' Deny sekä käyttöpuolella vuonna 2007 menestyneimmän kasvatin Ch.Wildomar's Ciss Mi Lilac. Tämän jälkeen tulikin Sannalle aikamoinen yllätys, sillä erikoisvieraamme David ja Scott antoivat minulle (Sannalle) jotakin kiitoksena mitä ihanimmasta Wildomar's-kasvatista joka heidän luonaan Yhdysvalloissa asustaa. Lahja oli jotain todella spesiaalia: uskomattoman hieno taideteos, jossa oli kuvattuna "Cooper" (Ch.Wildomar's Catch Inthe Rye) liikkeessä ja seistessä samoin kuin Cooperin pää sekä kuva, jossa minä pitelen Cooperia käsissäni sinä päivänä kun pentu lähti Suomesta matkalle kohti Yhdysvaltoja. Nyt vain odottelen, että saan taulun kehystettyä, jotta voin ihailla tätä kaunista taideteosta joka päivä seinällämme. KIITOS DAVID JA SCOTT!  
Lopuksi oli vuorossa Wildomar's Show, jossa tuomarina toimi David Swank (kennel Mariposa, USA). Tässä tulokset:
PN-1 BIS - Diva (W. Dig Dub'N' Deny)
PN-2 - Wilma (W. Alpen Rose)
PN-3 - Viola (W. Classy Violetta)
PN-4 - Vilma (W. Bric-A-Brac)
PU-1 BIS2 - Weeti (W. Diverse Tails)
PU-2 - Kevin (W. Bland Esquire)
PU-3 - Terry (Linmoor Your Majesty)
PU-4 - Wallu (W. Fiction Oh No)
ONNEA MENESTYNEILLE!  
Päivän päätteeksi osa porukasta kokoontui vielä meille kotiimme viettämään mukavaa yhteistä iltaa. Nautimme todella herkullista illallista ja tästä haluamme erityisesti kiittää Saijaa ja Jannea, sillä heidän mukanaan tuli mitä herkullisinta hirven paistia sekä peuran ja hirven filettä. Ilta oli todella rattoisa ja aamun pikku tunneillehan se sitten venähti. . . ;)


Vilma - Wildomar's-ottelun voittaja (nopein)


Lotta - Wildomar's ottelun hauskin suoritus


ROP Wildomar's Dig Dub'N' Deny - VSP Wildomar's Diverse Tails


Wildomar's Shown yleisöä :)


Illanviettoa Pitkäjärvellä

   
 
13.7.2008 RYP3, ROP, ROP-pentu, ROP-kasv
 

 
Meillä oli hieno päivä Karjaan kaikkien rotujen näyttelyssä :)  
Terry (Linmoor Your Majesty) teki paluun Suomen näyttelykehiin liki 1,5 kuukauden tauon jälkeen. Ja tulos oli vakuuttavasti jälleen Paras Uros, ROP ja tällä kertaa myös RYP-3.  
Gia (Wildomar's Gewgaw) oli hienosti ROP-pentu.  
Kasvattajaryhmämme oli ROP-kasvattaja. Ryhmä koostui koirista neljästä eri yhdistelmästä, neljästä eri uroksesta ja kolmesta eri nartusta ja kaikki saivat näyttelyssä laatupalkinnon 'erinomainen'.  
Kiitokset kaikille osallistuneille kasvateille ja onnittelut menestyneille!


ROP RYP-3 - Linmoor Your Majesty
Copyright: Heidi Nemlander


ROP-pentu - Wildomar's Gewgaw

   
 
13.7.2008 Terrystä tuli isä
 

 
Terry (Linmoor Your Majesty) sai lisää jälkeläisiä tänään kennel Walnutissa. Emänä EstV-06 EstJV-06 Walnut Wow Wow (A-lonkat, silmät terveet, gpra cord1 vapaa, fucosidosis-vapaa). "Vendi" synnytti terhakkaan tasaisen pentueen, josta toivottavasti saamme pian kuvia näytille :)

   
 
13.7.2008 Dixi vara-SERT
 

 
Dixi (Wildomar's Discovered Plot) osallistui Oulun kaikkien rotujen näyttelyyn ja voitti sieltä vara-SERTin. Onnea!

   
 
8.7.2008 Ruotsin reissu
 

 
Haluan kiittää Saijaa, Taijaa, Nappia ja Nanaa todella mukavasta matkaseurasta Ruotsiin. Nautin kovasti tästä reissusta ja oli todella mukava tavata kasvattajia ympäri maailmaa sekä nähdä rodun parhaimistoa kehässä. Omien koirien menestys oli tietenkin mukava lisä :)
Osallistuimme näyttelyiden lisäksi myös IESSC Symposiumiin lauantaina illalla (www.iessc.org). Siellä saimme kuulla ajankohtaista asiaa rodusta ja sen terveydestä sekä tulkintaa rotumääritelmästä.
Saimme viikonlopun aikana kovasti positiivista palautetta koiristamme ja se lämmitti kovasti mieltä. Kävin monia hyvin mielenkiintoisia keskusteluja useiden rodun kasvattajien kanssa niin rodusta, koirista, kasvatuksesta, käyttöominaisuuksista kuin trimmauksesta ja esittämisestäkin. Kiitokseni niille, joiden kanssa oli ilo jakaa mielipiteitä ja kokemuksia.
Näyttelyihin osallistui myös kasvattini Cooperin (Ch.Wildomar's Catch InThe Rye) poika 'Charlie' (Ch.Mariposa Aldabaran). Viime elokuussa sain kunnian esittää pojan Calgaryn näyttelyssä Kanadassa ja oli mukava nähdä poika jälleen. Samoin tietenkin tapasin ystävämme David Swankin ja Scott Lenzin, jotka tulevatkin Suomeen vierailulle vielä tässä kuussa. :)
Kaiken kaikkiaan matkani Ruotsiin oli todella antoisa ja ikimuistoinen. Nautin joka hetkestä täysillä!

   
 
7.7.2008 Diva WW-näyttelyssä
 

 
Diva (Wildomar's Dig Dub'N' Deny) teki loistavaa työtä Maailmanvoittaja-näyttelyssä Tukholmassa! Diva voitti huikean ison avoimen luokan! CACIB-kilpailussa Diva innostui hieman liikaa ja alkoi hyppelehtiä iloisena, mutta ainakin koira nautti täydellä sydämellä elämästä kuten aina ja se puolestaan teki minut kasvattajana vain ja ainoastaan ylpeäksi. Paljon onnea Napille ja Nanalle!! Olette tehneet hienoa työtä Divan kanssa!
Valitettavasti Diva ei päässyt kilpailemaan sertistä, koska valioitui Ruotissa jo kuukautta aiemmin. Serti meni kuitenkin avoimessa luokassa kisanneelle Divan puolisisarelle, joka valioitui tällä sertillä. Suuret onnittelumme tästä Sophielle tausta joukkoineen!  
Terry (Linmoor Your Majesty) sijoittui WW-näyttelyssä isossa urosten avoimessa luokassa hienosti kolmanneksi. Onnea!


Wildomar's Dig Dub'N' Deny


Wildomar's Dig Dub'N' Deny - näyttelyn jälkeen ;)

   
 
6.7.2008 Christa MAAILMANVOITTAJA!
 

 
Christa (Blue Baltic's Ice Crystal) teki suurimmista unelmistamme totta! Maailmanvoittaja KV-näyttelyssä Tukholmassa Christa saavutti huipputuloksen VAL ERI/1 CACIB "Maailmanvoittaja 2008" ja ROTUNSA PARAS ENGLANNINSETTERI. Näyttelyyn oli ilmoitettu 71 englanninsetteriä ja ne tuomaroi Laurent Picard Sveitsistä.
 
Tämä oli jo kolmas kerta ja kolmannessa eri maassa kolmannella eri esittäjällä, kun samainen tuomari palkitsi Christan. Ja tämä kolmas kerta oli se kaikista kirkkain. Nyt Christa on saavuttanut sen arvokkaimman ja ehkä tavoitelluimman voittajatittelin. Kehissä käydään aivan varmasti suurimman unelman täyttymisestä huolimatta, mutta enää ei liene mitään suurempia tavoitteita tytölle. ;)
Suuret kiitoksemme Christan kasvattajalle Maritalle kaikesta tuesta ja avusta sekä kiitokset myös Sanna Vartiaiselle Christan hienosta trimmauksesta ja esittämisestä sekä Tanja Elolle avusta Christan valmistelussa näyttelypaikalla. Kiitokset myös kaikille muille, jotka ovat tavalla tai toisella olleet taustavoimina sekä kiitos kaikille Christaa kuuluvasti kehän laidalla kannustaneille! Christa rakastaa esiintymistä ja innostuu entisestään kun sitä kannustetaan. Koiran naamasta näkyi kuinka se suorastaan hymyili siinä säteilevänä mennessään kohti upeaa voittoa!


Copyright: Per Unden

   
 
5.7.2008 Terry BIS2-avo
 

 
Terry (Linmoor Your Majesty) oli tänään Ruotsissa Springerklubbenin erikoisnäyttelyssä hienosti avoimen luokan voittaja sekä BIS2 avoimen luokan koira. Tuomarina toimi Colin Woodward (Wadeson ESS, UK). Onnittelut Saijalle!


Linmoor Your Majesty


Linmoor Your Majesty

   
 
29.6.2008 Diva ROP
 

 
Diva (Wildomar's Dig Dub'N' Deny) oli jälleen tänään PN-1 ja ROP Järvenpäässä, paljon onnea!


VSP Bogaloo's Beyond It All - ROP Wildomar's Dig Dub'N' Deny
Copyright: Heidi Nemlander

   
 
28.6.2008 Diva ROP
 

 
Diva (Wildomar's Dig Dub'N' Deny) oli hienosti PN-1 ja ROP Järvenpään kaikkien rotujen näyttelyssä. Onnittelumme!


ROP Wildomar's Dig Dub'N' Deny
Copyright: Heidi Nemlander

   
 
28.6.2008 Valionarvot vahvistettu Ruotsissa
 

 
Kesäkuun alussa Ruotsissa valioituneiden tittelit on nyt vahvistettu SKK:ssa:  
Terry (Linmoor Your Majesty) - viralliset tittelit nyt SU(U)CH FINJV-06 ESTJV-07 ESTV-07  
Diva (Wildomar's Dig Dub'N' Deny) - viralliset tittelit nyt FIN MVA SU(U)CH FINV-07 ESTJV-07 LTUJV-07

   
 
21.6.2008 Dixi vara-SERT
 

 
Dixi (Wildomar's Discovered Plot) osallistui Rovaniemen KV-näyttelyyn ja oli siellä hienosti PU-4 ja sai vara-SERTin. Onnea!


Wildomar's Discovered Plot
(kuvattu toukokuussa Rovaniemen ryhmänäyttelyssä SERT-voittajana)
Copyright: Marjaana Määttälä

   
 
17.6.2008 Terveystuloksia
 

 
Kasvattejamme on käynyt virallisissa terveystutkimuksissa kevään aikana ja tässä tuloksia:  
Wildomar's Flicker Of Hope - silmät terveet
Wildomar's Free Spirit - silmät terveet
Wildomar's Fiction Oh No - silmät terveet
Wildomar's Ciss Mi Lilac - silmät terveet
Wildomar's Double-Dealing - lonkat A/A
Wildomar's FatalAttraction - lonkat A/B, silmät terveet
Wildomar's Fading Memories - lonkat D/D, silmät terveet

   
 
15.6.2008 Viikonlopun tuloksia
 

 
Kasvattejamme osallistui näyttelyihin viikonlopulla: Forssa KV (11 ess, tuom. Marjo Jaakkola), Kotka KV (12 ess, Elena Ruskovaara) ja Raisio RY (12 ess, Horst Kettendörfer, Saksa). Tässä tuloksia:  
Diva (Wildomar's Dig Dub'N' Deny) Forssa KV VAL ERI/1 PN-2 VACA ja Kotka KV VAL ERI/1 PN-2 VACA, onnittelut!  
Kevin (Wildomar's Bland Esquire) Raisio RY VAL ERI/1 PU-2, onnea!  
Viola (Wildomar's Classy Violetta) Raisio RY AVO ERI/1 PN-2 vara-SERT, onnea!  
Wallu (Wildomar's Fiction Oh No) Raisio RY NUO ERI/1 PU-3 vara-SERT, onnea!


Wildomar's Classy Violetta
Copyright: Satu Raassina

   
 
11.6.2008 Terrystä tulossa isä
 

 
Terry (Linmoor Your Majesty) on saamassa lisää jälkeläisiä Walnut-kennelissä. Narttu Walnut Wow Wow "Vendi" kävi siis ultrassa ja todettiin erittäin kantavaksi :) Lisätietoja: Kennel Walnut.  

Jälkeläisiään syntyväksi odotteleva Terry pitää nyt taukoa Suomen näyttelykehistä ja nauttii täysin siemauksin kesästä mm. uiden ja verijälkeä harjoitellen :)


Onko kuumana kesäpäivänä jotain mukavampaa kuin vedestä noutaminen? ;)
Copyright: Saija Kaleva

   
 
8.6.2008 2x SU(u)CH !!!
 

 
Matkasimme Saijan kanssa Etelä-Ruotsiin Hasslarpin kahteen näyttelyyn sekä sieltä Vänersborgin kansainväliseen näyttelyyn. Ilmat olivat aurinkoiset ja tunnelma mitä mukavin. Oli ilo tavata ruotsalaisia kasvattajia koirineen sekä osallistua mukavasti järjestettyihin näyttelyihin. Tuomarit näyttelyissä olivat Bertil Lundgren (Ruotsi), Anne Buvik (kennel Stormbird's, Norja) sekä Inge E:son Thor (Ruotsi).  
Terry (Linmoor Your Majesty) oli ennen tätä reissua osallistunut kahteen näyttelyyn Ruotsissa, joista molemmista Terry sai sertin. Kolmannesta näyttelystään Hasslarpissa perjantaina Terry sai kolmannen tarvitun SERTin ollen PU-2 ja Terry siis valioitui ja on nyt SU(u)CH. Lauantaina Terry oli hienosti valioluokan voittaja, PU-1 ja VSP kun Terryn emä Myggan oli rotunsa paras. Sunnuntaina Terry voitti jälleen valiourokset ja oli lopulta PU-2 saaden CACIBin.  
Diva (Wildomar's Dig Dub'N' Deny) osallistui nyt ensimmäiseen näyttelyynsä Ruotsissa perjantaina ja saavuttikin kaiken sen mitä toivoimme eli voitti avoimen luokan nartut ja oli PN-2 saaden SERTin ja sai näin ollen toisen valiottitelinsä SU(u)CH. Diva on siis kahden Skandinavian maan valio kun ikää ei vielä edes 2v ja 2kk! Lauantaina Diva oli valioluokan kolmas ja sunnuntaina Diva sijoittui hienosti viidenneksi PN-kilpailussa kovassa kilpailussa.  
Suuret onnitteluni Saijalle Terryn valioitumisesta sekä Napille ja Nanalle Divan uudesta tittelistä. Ja kiitos Saijalle mukavasta seurasta Ruotsin matkalla.  
Suuret kiitoksemme myös Annelie Karlssonille (Linmoor), Ann Lundinille (Astrospring's) sekä Annika & Harald Ulltveit-Moelle (Whisborne) vieraanvaraisuudestanne, mukavasta seurasta sekä mahdollisuudesta vierailla luonanne. Oli jälleen mukava tavata teitä ja koirianne. Toivottavasti tapaamme taas heinäkuussa Maailmanvoittajanäyttelyn puitteissa!


SU(u)CH FinJW-06 EstJW-07 EstW-07 - Linmoor Your Majesty


FinCH SU(u)CH FinW-07 EstJW-07 LtuJW-07 - Wildomar's Dig Dub'N' Deny

   
 
8.6.2008 Wilma PN2
 

 
Wilma (Wildomar's Alpen Rose) oli tänään Lohjan ryhmänäyttelyssä PN-2, onnea!

   
 
8.6.2008 Kuvia kasvateista
 

 
Olemme saaneet kasvatinomistajilta kuvia ja tässä niistä joitakin :)


Wildomar's Circean Beauty "Gina" - uinti on mukavaa!
Copyright: Helena Turunen


Wildomar's Elfin Stories "Eevi" - jälkiharjoituksissa
Copyright: Henna Renholm


Wildomar's Diverse Tails "Weeti" - isot pojat istuu tuolilla
Copyright: Harri Kontio


Wildomar's HardLikeARock "Hero" - kesäleikkejä
Copyright: Harri Väisänen


Wildomar's Graceful Bijou "Lotta" - kukkatyttö
Copyright: Melina Wiiskanta

   
 
7.6.2008 Anet PN2 VARASERT
 

 
Anet (Wildomar's Addicted To You) osallistui Raahen ryhmänäyttelyyn ollen PN-2 ja sai vara-SERTin. Onnittelut!

   
 
3.6.2008 Dusty 9 vuotta
 

 
Dusty (Adamant's Stardust) on tänään jo 9-vuotias. Dusty on meidän ensimmäinen springeri, eli se koira, joka sai meidät täysin tämän rodun pauloihin. :) Onnea siis Dustylle syntymäpäivänä!

   
 
1.6.2008 Lotan hienot tulokset
 

 
Lotta (Wildomar's Graceful Bijou) oli Tallinnassa viikonlopun kahdessa näyttelyssä. Lauantaina oli spanielin erikoisnäyttely, jossa spanielien erikoistuomari Petr Studenik (Tsekki). Lotta oli hienosti ROP ja BIS-3 pentu. Sunnuntaina Lotta osallistui KV-näyttelyyn, josta tuloksena VSP-pentu (tuomarina Daniela Radu, Romania). Suuret onnittelumme Melinalle ja Sepolle näistä hienoista tuloksista!


Wildomar's Graceful Bijou - Icicle's Excuse Me Miss
Copyright: T Steenroos

   
 
1.6.2008 Terry päänäyttelyn BIS-1 !!!!
 

 
Tänään osallistuimme Springerspanielit ry:n järjestämään rodun pääerikoisnäyttelyyn Karkussa, jossa rodun tuomaroi Glenn Miller (Graftonbury ESS, Iso-Britannia). Englanninspringerspanieleita oli ilmoitettu noin 100.  
Terry (Linmoor Your Majesty) loisti jälleen. . . Voittokulku siis jatkui! Loistavan esiintymisen päätteeksi poika oli paras uros ja ROP, mutta tämäkään ei vielä pojalle riittänyt vaan oli lopulta myös päänäyttelymme BEST IN SHOW !!!!!. Loistava saavutus, jota emme koskaan unohda. Suuri kiitos jälleen kerran Terryn kasvattajalle Annelie Karlssonille tästä ihastuttavasta pojasta, joka täyttää paikkansa täydellisesti niin harrastus- kuin perhekoirana. Suuri kiitos myös Terryn 'mamille' eli Saijalle kaikesta uurastuksesta mitä hän on pojan menestyksen eteen tehnyt sekä lämpimät onnittelut Terryn hienosta voitosta!
Terryllä on viimeisissä erikoisnäyttelyissä mennyt vallan mallikkaasti: Hyvinkää päänäyttely PU2 (tuom. Bob Jackson, Mompesson ESS), Helsinki erikoisnäyttely PU1 (tuom. Jessie Borregard-Madsen, Sieger's ESS) ja nyt Karkku päänäyttely PU1 ROP ja BEST IN SHOW (tuom. Glenn Miller, Graftonbury ESS).  
Osku (Wildomar's Granite Hard) oli hienosti jälleen paras urospentu ja lopulta VSP-pentu. Onnittelut Riitalle!  
Julia (Nobhill Pretty Piece Of Adamant) ei osallistunut itse kehään, mutta tuli esittelemään jälkeläisluokkansa eikä tälläkään kertaa turhaan, sillä Julian jälkeläisluokka oli jälleen rodun päänäyttelyn ROP-jälkeläisryhmä ja myöskin BIS-jälkeläisryhmä. Kiitokset kaikille osallistuneille kasvateille!


BEST IN SHOW - Linmoor Your Majesty
Copyright: Saija Kaleva


BIS-jälkeläisryhmä - Nobhill Pretty Piece Of Adamant
Copyright: Saija Kaleva


Hänen Majesteettinsa hovinarrinsa kanssa pukukisassa
Copyright: Saija Kaleva


Ja ROP-voittaja on. . . LINMOOR YOUR MAJESTY!
Copyright: Saija Kaleva


VSP-pentu - Wildomar's Granite Hard

   
 
31.5.2008 Christa EstV-08
 

 
Christa (Blue Baltic's Ice Crystal) saavutti tänään 14. tittelinsä eli sai tittelin "Viron Voittaja 2008" tänään Tallinnassa. Kiitokset Sanna Vartiaiselle tytön mukaan ottamisesta ja taidokkaasta esittämisestä!


Viron Voittajat 2008: Esthete's The Mountain King ja Blue Baltic's Ice Crystal
Copyright: Pauliina Artiola

   
 
28.5.2008 Kuva Raumalta
 

 
Saimme Koirauutisilta valokuvan Rauman kaikkien rotujen näyttelystä, jossa kasvattajaryhmämme oli hienosti BIS-4. Kuvassa vasemmalta: W. Diverse Tails, W. Fiction Oh No, W. Beautiful Piece and W. Flyin' Thoughts.

   
 
27.5.2008 Onnea Julia 7v!
 

 
Julia (Nobhill Pretty Piece Of Adamant) , kantanarttumme, on tänään 7-vuotias. Aika kuluu kovin nopeasti, mutta eipä meidän Juliaa ikä paina :) Julia on tuonut elämäämme hurjan määrän iloa ja valoa näiden vuosien aikana ja toivotaan, että edessä on vielä vähintään toiset seitsemän vuotta yhteistä taivalta! :) Onnittelut perheemme ilahduttajalle: Julialle!

   
 
25.5.2008 Christa ROP CACIB RYP-1
 

 
Christa (Blue Baltic's Ice Crystal) on käynyt tänä vuonna vähän säästeliäämmiin näyttelyissä, mutta tulokset ovat olleet varsin hienoja. Tällä kertaa oli vuorossa Helsingin KV-näyttely, jossa rodun tuomaroi Ove Germundsson Ruotsista ja ryhmän tuomaroi Laurent Picard Sveitsistä. Christa oli tässä näyttelyssä elementissään ja nautti mamin kanssa esiintymisestä täysin rinnoin. Tulos oli sen mukainen eli PN-1 CACIB ROP ja RYP-1!!!
Jälleen on aika kiittää Christan kasvattajaa Marita Peuhkuria tästä ihastuttavasta tytöstä. . . Emme voisi koiraan tämän tyytyväisempiä olla. Once in a lifetime -koira. . . .

   
 
25.5.2008 Diva PN3 VACA
 

 
Diva (Wildomar's Dig Dub'N' Deny) oli tänään Haminassa PN-3 ja sai vara-CACIBin. Onnea!

   
 
24.5.2008 Terry ROP CACIB
 

 
Terry (Linmoor Your Majesty) jatkaa hienoa näyttelyvuotta tasaisin tuloksin. Tällä kertaa Helsingin KV-näyttelyn PU-1 ROP ja CACIB. Tuomarina Peter Beyersdorf Saksasta, joka laittoi Terryn rotunsa parhaaksi myös Viron Voittajanäyttelyssä kesällä 2007 junioriluokasta. :)  
Diva (Wildomar's Dig Dub'N' Deny) oli samassa näyttelyssä PN-4. Onnea!


ROP CACIB - Linmoor Your Majesty

   
 
24.5.2008 Dixi PU2 SERT
 

 
Dixi (Wildomar's Discovered Plot) oli tänään Rovaniemellä hienosti PU-2 ja sai SERTin. Tuomarina rodussa Leila Kärkäs. Näyttelyyn oli ilmoitettu 18 englanninspringerspanielia ja vain kaksi koiraa sai laadusta 'erinomaisen', joten kasvattaja on todella iloinen, että toinen näistä oli oma kasvatti :) Onnittelut Ruonalan perheelle Dixin hienosta tuloksesta!

   
 
17.5.2008 Gia RYP1-PENTU!
 

 
Meillä oli Tampereen pentunäyttelyssä jälleen hieno päivä G-pentujen kanssa. Tuomarina rodussa ja ryhmässä Reia Leikola-Walden.  
Gia (Wildomar's Gewgaw) jatkoi hienosti alkanutta pentu-uraansa ja oli ROP-pentu ja RYP1-pentu. Onnea Taijalle!  
Geri (Wildomar's Gimcrack) teki debyyttinsä kehissä jääden toiseksi siskonsa voittamassa luokassa ja sai KP:n. Onnea Helenalle hienosta alusta kehissä!  
Osku (Wildomar's Granite Hard) oli toinen luokassaan saaden KP:n. Onnittelut Riitalle!


RYP1 - Wildomar's Gewgaw


ROP Wildomar's Gewgaw - VSP Aitoc's Avon Cusanus Validus

   
 
17.5.2008 Diva BEST IN SHOW!
 

 
Diva (Wildomar's Dig Dub'N' Deny) oli tänään upeasti PN1 ja ROP sekä RYP-1 Laitilassa Markku Santamäen tuomaroimana. BIS-kilpailussa Esko Nummijärvi sijoitti vielä Divan voittajaksi ja tuloksena siis upeasti BEST IN SHOW!!! Suuret onnittelumme tästä hienosta voitosta Napille ja Nanalle!  
Etta (Wildomar's Ciss Mi Lilac) oli samassa näyttelyssä PN-4.


BEST IN SHOW - Wildomar's Dig Dub'N' Deny
Copyright: Ritva Rantanen

   
 
13.5.2008 Terryn treffit
 

 
Terry (Linmoor Your Majesty) sai tänään tavata uuden morsiamensa eli Vendin (Walnut Wow Wow). Jäämme mielenkiinnolla odottelemaan tuottiko tämä romanssi tuloksia. Lisätietoja Vendistä ja yhdistelmästä:
kennel Walnut.

   
 
11.5.2008 B-pentue 4 vuotta
 

 
B-pentue täyttää tänään jo 4 vuotta. Suuret onnittelumme Kevin, Robi, Luka, Vilma, Sissi, Siiri ja Alma!

   
 
11.5.2008 ROP SERT, BIS4-kasvattaja. . .
 

 
Tänään äitienpäivänä oli sitten vuorossa Rauman kaikkien rotujen kansallinen näyttely, jossa rodun tuomaroi Elena Ruskovaara. Näyttelyyn oli ilmoitettu 19 englanninspringerspanielia.  
Weeti (Wildomar's Diverse Tails) oli upeasti PU1 saaden toisen SERTinsä ja oli lopulta myös ROP. Hurjasti onnea Marjalle ja Harrille!  
Wallu (Wildomar's Fiction Oh No) oli junioriluokan voittaja ja PU3 saaden vara-SERTin.  
Domino (Wildomar's Flyin' Thoughts) oli narttujen nuorten luokan voittaja ja hienosti PN-2 saaden vara-SERTin.  
Sissi (Wildomar's Beautiful Piece) oli myös hienosti PN-sijalla PN-4.  
Kasvattajaryhmämme koostui näistä neljästä koirasta ja oli upeasti ROP-kasvattaja ja myöskin BIS4-kasvattaja. Kiitokset osallistuneille ja onnittelut menestyksestä!


VSP Hightide's Venus Williams - ROP Wildomar's Diverse Tails

   
 
10.5.2008 BIS-sijoituksia, uusi valio. . .
 

 
Osallistuimme Spanieliliiton erikoisnäyttelyyn Helsingissä, jossa englanninspringerspanielit tuomaroi rodun erikoistuomari Jessie Borregard-Madsen (Sieger's kennel, Tanska). Näyttelyyn oli ilmoitettu 19 englanninspringerspanielia ja tulokset olivat osaltamme LOISTAVAT!  
Gia (Wildomar's Gewgaw) oli upeasti ROP-pentu & BIS3-pentu ja Gian veli Osku (Wildomar's Granite Hard) oli urospentujen paras ja VSP-pentu. Pentuja oli yhteensä 15.  
Terry (Linmoor Your Majesty) voitti tämän vuoden kahdeksannessa näyttelyssään kahdeksannen kerran urokset ja oli lopulta VSP.  
Etta (Wildomar's Ciss Mi Lilac) voitti käyttöluokan ja oli hienosti PN2 saaden SERTin ja tästä päivästä lähtien tyttö on sitten SUOMEN MUOTOVALIO.
Diva (Wildomar's Dig Dub'N' Deny) kilpaili ensimmäistä kertaa valioluokassa voittaen luokan ja oli lopulta PN3.
Domino (Wildomar's Flyin' Thoughts) voitti isohkon junioriluokan ja oli lopulta PN4 saaden vara-SERTin.  
Julia (Nobhill Pretty Piece Of Adamant) osallistui vain jälkeläisluokkaan ja tulos oli hieno: ROP-jälkeläisryhmä ja BIS2-jälkeläisryhmä upealla arvostelulla: "Bitch is giving lot of breed type to her progeny and has been able to keep her eye colour to her progeny even because of the tan colour. They are all excellent movers and have good bones. She seems to be ver nice producer, produces evenly."
Kasvattajaryhmämme oli hienosti ROP-kasvattaja ja BIS3-kasvattaja.  
Suuret onnittelut kaikille menestyneille kasvateille ja yhteisomistuskoirille! Sekä kiitokset kaikille osallistumisesta sekä todella mukavasta seurasta näyttelypaikalla. :)


ROP-pentu Wildomar's Gewgaw - VSP-pentu Wildomar's Granite Hard


VSP Linmoor Your Majesty - ROP Adamant's La Dolce Vita


BIS3-kasvattaja kennel Wildomar's


BIS2-jälkeläisryhmä Nobhill Pretty Piece Of Adamant

   
 
5.5.2008 Hugo kotiutui
 

 
Hugo (Wildomar's HardNutToCrack) muutti tänään uuteen kotiinsa Espoossa. Toivotamme kaikkea hyvää jatkoon ilopilleri-Hugolle :)

   
 
4.5.2008 Osku ROP RYP-2, Gia VSP
 

 
G-pentueemme teki debyyttinsä Hollolan pentunäyttelyssä, jossa tuomarina Matti Luoso ja näyttelyyn osallistui 16 sprinkkupentua.  
Osku (Wildomar's Granite Hard) - 1. KP ROP RYP-2 pentu  
Gia (Wildomar's Gewgaw) - 1. KP VSP  
Lotta (Wildomar's Graceful Bijou) - 2. KP  
Gilda (Wildomar's Gilt Trinket) - ei sijoitusta luokassa  
Lisäksi kasvattajaryhmämme oli kahdesta ryhmästä voittaja ja siis ROP-kasvattaja arvostelulla: "Tasainen ryhmä erittäin hyväntyyppisiä koiria. Minua miellyttää kovasti koirien pään mallit ja hyvät terveet rakenteet, joista johtuen ne liikkuvat myös hyvin. Miellyttävät luonteet."
 
Kiitoksemme osallistuneille kasvateille ja onnittelut tietenkin niin hienoista tuloksista kuin kauniista esiintymisestä!

   
 
4.5.2008 MEJÄ-tulos
 

 
Etta (Wildomar's Ciss Mi Lilac) - MEJÄ VOI2 (37p), onnittelumme!

   
 
4.5.2008 Robi SERT VACA
 

 
Robi (Wildomar's Brave Barchelor) osallistui tänään KV-näyttelyyn Puolassa saavuttaen valioluokasta tuloksen ERI/1 SERT & vara-CACIB.

   
 
3.5.2008 Terry ROP
 

 
Terry (Linmoor Your Majesty) oli Kosken ryhmänäyttelyssä ROP. Tuomari Arja Koskelo lausui pojasta seuraavia sanoja:
Kertakaikkisen kaunis, tasapainoinen, vankka, urosmainen ja terverakenteinen nuori uros. Ihastuttava pää, erinomaiset kulmaukset. Hyvä karvanlaatu ja kaunis liikunta. Hieno kokonaisuus.  
Kevin (Wildomar's Bland Esquire) oli samassa näyttelyssä PU-2.  
Unna (Wildomar's Field Of Dreams) oli junioriluokassa ja sai tuloksen EH/2.  
Onnittelumme kaikille!


ROP Linmoor Your Majesty - VSP Nimblewhit Indelible Touch
Copyright: Saija Kaleva


Wildomar's Field Of Dreams
Copyright: Saija Kaleva

   
 
2.5.2008 Hero muutti tänään
 

 
Hero (Wildomar's HardLikeARock) muutti tänään uuteen kotiinsa (samalla nimi muuttui Harrysta Heroksi). Toivotamme paljon onnea ja iloisia hetkiä yhdessä koiran kanssa Väisäsen perheelle!

   
 
1.5.2008 Tervetuloa Hilda!
 

 
Hilda (Wildomar's Hit It Big) on liittynyt tiimimme jäseneksi, tervetuloa pikku Hilda! :)


6 viikon iässä

   
 
27.4.2008 Diva on FIN MVA!!
 

 
Osallistuimme Lahden KV-näyttelyyn, jossa springerit arvosteli Agnes Ganami-Kertes (Israel).  
Terry (Linmoor Your Majesty) oli kuudennessa näyttelyssään tänä vuonna kuudetta kertaa paras uros ja nyt viidettä kertaa myös ROP. Terry sai tietenkin myös CACIBin. Onnittelut Saijalle!  
Diva (Wildomar's Dig Dub'N' Deny) oli puolestaan jälleen paras narttu ja VSP. Diva sai myös SERTin ja CACIBin ja on siis nyt SUOMEN MUOTOVALIO - FIN MVA. Suuuuuuuret onnittelut Napille ja Nanalle!  
Elli-Justiina (Wildomar's Flicker Of Hope) teki debyytin junioriluokassa saaden laatupalkinnon "erinomainen". Oli mukava nähdä Elliäkin taas :)  
 
Haluan esittää lämpimät kiitokset ystävilleni mukavasta ja iloisesta päivästä yhdessä näyttelyssä. Läheisten ystävien tuki antaa voimaa jatkaa harrastusta viikosta, kuukaudesta ja vuodesta toiseen, vaikka olisikin joskus "ilmassa" intoa lannistavia tekijöitä. -Sanna-


FIN MVA Wildomar's Dig Dub'N' Deny


ROP Linmoor Your Majesty
Copyright: Susanna Pohjola


ROP Linmoor Your Majesty - VSP Wildomar's Dig Dub'N' Deny
Copyright: Susanna Pohjola

   
 
27.4.2008 Onnea C-pentueelle!
 

 
C-pentue täyttää tänään 3 vuotta. Onnittelumme kaikille C-kasvateillemme!

   
 
27.4.2008 Unna BIS-4 (match)
 

 
Unna (Wildomar's Field Of Dreams) oli tänään mätsärissä Köyliössä hienosti BIS-4. Onnittelumme!

   
 
22.4.2008 Onnea 7v Emmalle!
 

 
Emma (Melverly Violetta) viettää tänään 7-vuotis syntymäpäiväänsä. Alkaa englantilainen "lady" olla kohta jo veteraanin iässä, niin se aika kuluu kun on mukavaa. :) Onnittelut siis Emmalle syntymäpäivänä!

   
 
21.4.2008 Onnea 5v Christalle!
 

 
Christa (Blue Baltic's Ice Crystal) täyttää tänään 5 vuotta, onnittelut ihanalle setterillemme! Uskomatonta, että siitä on jo viisi vuotta kun tämä kaunottaremme syntyi. Tämä koira on antanut meille jo PALJON (ja vähän enemmänkin), mutta toivotaan tietenkin, että edessä on vieläkin enemmän ihania yhteisiä hetkiä rakkaan koiramme kanssa.
Onnittelut myös kaikille Christan sisaruksille syntymäpäivän kunniaksi!

   
 
20.4.2008 Rasmuksen tervehdys
 

 
Rasmus (Wildomar's GreatWhiteHope) lähetti meille terveisiä ja kuvia. Pojan elämä on mallillaan ja se nauttii täysin siemauksin saamastaan huomiosta sekä Roni-kaverinsa seurasta :)


Roni & Rasmus
Copyright: J. T.

   
 
20.4.2008 Onnea Siralle!
 

 
Sira (Blue Baltic's Coral Heart) (meidän Christan tytär) oli upeasti tänään Jyväskylässä rotunsa paras saaden SERTin ja CACIBin. Christa ja koko Wildomar's tiimi lähettää lämpimät onnittelut Siralle omistajineen!

   
 
19.4.2008 BIS-kasv, RYP2, ROP, VSP. . .
 

 
Meillä oli kerrassaan UPEA päivä Loviisan ryhmänäyttelyssä, jossa tuomarina Leila Kärkäs (Suomi).  
Terry (Linmoor Your Majesty) oli jälleen kerran PU-1 ja tällä kertaa myöskin ROP ja ryhmässäkin hienosti RYP-2. Onnea Saija!  
Wallu (Wildomar's Fiction Oh No) oli heti Terryn jälkeen PU-2 voittaen toisen SERTinsä. Onnittelut Marja ja Harri!  
Fanny (Wildomar's Fading Memories) yllätti mamin ja oli PN-1 ja VSP saaden ensimmäisen SERTinsä.  
Diva (Wildomar's Dig Dub'N' Deny) oli PN-3.  
Weeti (Wildomar's Diverse Tails) oli avoimen luokan toinen laatuarvosanalla 'erittäin hyvä'.
Päivän huippuna meidän kasvattajaryhmämme oli ROP-kasvattaja mutta myöskin BIS-kasvattaja. BIS-kasvattajan valitsi Tanya Ahlman-Stockmari (Suomi).


ROP Linmoor Your Majesty - VSP Wildomar's Fading Memories
Copyright: Johanna & Katariina Isola


RYP-2 Linmoor Your Majesty


UUSI SERTIVOITTAJA Wildomar's Fading Memories (14kk)

   
 
19.4.2008 Ato PU2 VACA
 

 
Ato (Wildomar's Atomic Bomb) osallistui Norjassa Harstadissa KV-näyttelyyn ollen hienosti PU2 ja saaden VACA:n. Tuomarina Matti Tuominen (Suomi). Onnea!

   
 
14.4.2008 D-pentue 2 vuotta
 

 
D-pentue täyttää tänään 2 vuotta. Lämpimät onnittelut D-jengille! :)

   
 
12.4.2008 Möllimejä
 

 
Joukko kasvatteja ja yhteisomistuskoiria osallistui tänään Paimiossa möllimejään. Kiitämme kaikkia osallistuneita koiria ohjaajineen. Meillä oli valtavan mukava päivä ja siihen vaikutti mitä kaunein kevätilma sekä tietenkin leppoisa ja mukava seura. :)  
Seuraavassa kuvassa ovat Saija&Terry, Jenni&Unna, Sanna&Fanny&Lady, Susanna&Fara&Domino, Marja&Wallu, Nappi&Diva ja Harri&Weeti.


F-pentueesta Unna, Fanny, Fara, Domino & Wallu

   
 
8.4.2008 Silmätutkimuksia
 

 
Kaksi kasvattiamme silmätutkittiin:  
Fanny (Wildomar's Fading Memories) - ei osoita pra/hc/rd  
Fara (Wildomar's FatalAttraction) - ei osoita pra/hc/rd  
Myös Emma (Melverly Violetta) silmätutkittiin liki 7 vuoden iässä ja tuloksena ei osoita pra/hc/rd, sarveiskalvon lipidoosi molemmissa silmissä (joka ei aiheuta koirallle harmia).

   
 
7.4.2008 Terryn tytär
 

 
Terry (Linmoor Your Majesty) ylpeänä esittelee ihastuttavan tyttärensä Adamant's Perfect Edition "Perri". Kiitos Tarjalle ja Mikolle tästä hienosta kuvasta.


Adamant's Perfect Edition - 5,5kk
Copyright: Mikko Hovila

   
 
5.4.2008 RYP-3, ROP, VSP, SERT
 

 
Meillä oli JÄLLEEN upea näyttelypäivä ja tällä kertaa Pertunmaalla, jossa tuomarina Elena Ruskovaara (rotu ja ryhmä).  
Terry (Linmoor Your Majesty) oli hienosti neljännessä näyttelyssään tänä vuonna neljännen kerran PU-1 ja kolmannen kerran ROP. Loppukilpailussakin tuli sija RYP-3. Onnittelumme Saijalle!  
Diva (Wildomar's Dig Dub'N' Deny) oli samassa näyttelyssä ja tyttönen nappasi samaten jo neljännen PN-1 voiton tämän vuoden saldoonsa ja oli tällä kertaa VSP ja sai SERTin. Onnea Nappi ja Nana! Tämä oli sitten viimeinen näyttely Divalle alle 2-vuotiaana eli seuraavasta sertivoitosta tulee myös tytöstä valio :)  
Fanny (Wildomar's Fading Memories) voitti junioriluokan ja oli hienosti PN-4 :)


RYP-3 Linmoor Your Majesty


ROP Linmoor Your Majesty - VSP Wildomar's Dig Dub'N' Deny

   
 
4.4.2008 Rasmus muutti tänään
 

 
Rasmus (Wildomar's GreatWhiteHope) muutti tänään uuteen kotiinsa, jossa olikin jo odoteltu poikaa kovasti saapuvaksi. Rasmus elää nyt kultaisennoutajan kaverina Nurmijärvellä rakastavassa ja huolehtivassa kodissa :)

   
 
30.3.2008 McCloud ROP SERT RYP-3
 

 
McCloud (Wildomar's Dictatorship) oli tänään kotimaassaan Etelä-Afrikassa näyttelyssä hienosti ROP saaden SERTin. Ryhmäkilpailussakin McCloud saavutti hienosti tuloksen RYP-3. Rodun tuomaroi erikoistuomari Emma Parker (kennel Clanach, Australia). Onnittelumme!

   
 
29.3.2008 Vilma LTE 157 pistettä
 

 
Vilma (Wildomar's Bric-A-Brac) osallistui tänään luonnetestiin ja saavutti hienot pisteet 157 seuraavin osasuorituspistein:
+1 (15) Toimintakyky (kohtuullinen)
+1 (1) Terävyys (pieni, ilman jäljelle jäävää hyökkäyshalua)
+3 (3) Puolustushalu (kohtuullinen, hillitty)
+2 (20) Taisteluhalu (kohtuullinen)
+1 (35) Hermorakenne (hieman rauhaton)
+2 (30) Temperamentti (kohtuullisen vilkas)
+1 (8) Kovuus (hieman pehmeä)
+3 (45) Luoksepäästävyys (hyväntahtoinen, luoksepäästävä, avoin)
+++ Laukaisupelottomuus (laukausvarma)

   
 
29.3.2008 Ihastuttava H-pentue
 

 
H-pentue kasvaa ja kehittyy. Silmät ovat aukeamassa ja kohta päästään kunnoilla jaloilleen mikäli ne vaan jaksavat kantaa pulleat mahat ;)
Tässä on pentueen todella ihastuttava tyttö Hilda 2,5 viikon iässä :)


Wildomar's Hit It Big "HILDA"

   
 
25.3.2008 Pennut kasvavat
 

 
H-pentue kasvaa ja kehittyy. . . Innolla jo odotamme koska varsinainen temmellys alkaa. Vielä on toistaiseksi melko rauhallista menoa pentulaatikossa :)

   
 
25.3.2008 Wilman luokkanousu agilityssa!
 

 
Wilma (Wildomar's Alpen Rose) sai 19.3. agilitykilpailussa Kirkkonummella viimeisen tarvitun 0-tuloksen luokkanousuun. Wilma kilpailee nyt siis Maxi2-luokassa agilityssa. Lämpimät onnittelut tästä hienosta saavutuksesta!

   
 
23.3.2008 RYP-2, RYP-4, 2xROP, 3xCACIB. . .
 

 
Meillä oli UPEA päivä Lappeenrannan KV-näyttelyssä!  
Christa (Blue Baltic's Ice Crystal) otti 41. ROP-voittonsa kera 36. CACIBin ja ryhmätuloksin hienosti RYP-4. Christan handler Sanna Vartiainen saa kyllä tästä koirasta parhaan irti, kiitoksemme jälleen Sannalle hienosta esittämisestä!  
Terry (Linmoor Your Majesty) laittoi vähän Christaakin paremmaksi ;) Terry oli siis hienosti ROP saaden jälleen yhden CACIBin meriitteihinsä ja lopulta upean esiintymisen jälkeen RYP-2. Onnittelut Saijalle!  
Diva (Wildomar's Dig Dub'N' Deny) oli jälleen paras narttu ja tällä kertaa VSP saaden SERTin ja CACIBin. Onnittelut Napille ja Nanalle!  
Wallu (Wildomar's Fiction Oh No) on puolestaan meidän UUSI SERTIVOITTAJA ja ensimmäinen toisen polven kasvattimme joka on saavuttanut sertin. Wallu oli siis PU2 heti Terryn jälkeen :) Onnittelut Harrille ja Marjalle!


ROP RYP-4 Blue Baltic's Ice Crystal
Handlerinaan Sanna Vartiainen


ROP RYP-2 Linmoor Your Majesty - VSP Wildomar's Dig Dub'N' Deny


PU2 SERT - Wildomar's Fiction Oh No

   
 
21.3.2008 Lady BEST IN SHOW
 

 
Lady (Adamant's Perfect Feelin') teki epävirallisen debyyttinsä tänään Salon match showssa. Tytön neljäs kerta remmissä, ensimmäinen koiratapahtuma ja ensimmäinen kerta näyttelyjuoksua. Esiintyminen oli loistavaa ja tulos vielä loistavampi eli ei yhtään enempää eikä vähempää kuin BEST IN SHOW!!!  
Terry (Linmoor Your Majesty) osallistui samaan mätsäriin ja tulos hienosti BIS-3. Onnea Saijalle, joka myös esitti pojan alusta loppuun!  
Kiitokseni kaikille paikalla olleille ystäville mukavasta keväisestä päivästä yhdessä.


Adamant's Perfect Feelin' - 5 kuukautta

   
 
16.3.2008 Diva ROP & Terry VSP!
 

 
Osallistuimme Tampereen KV-näyttelyyn hienoin tuloksin. Englanninspringerspanielit tuomaroi John Thirwell (Iso-Brtiannia). Näyttelyyn oli ilmoitettu 52 englanninspringerspanielia.  
Diva (Wildomar's Dig Dub'N' Deny) nappasi hienoimman potin ollen kovassa kilpailussa upeasti PN-1 ja ROP saaden jälleen yhden SERTin ja CACIBin meriittilistaansa! Hurjasti onnea Napille ja Nanalle!  
Terry (Linmoor Your Majesty) osallistui vuoden toiseen näyttelyynsä olleen jälleen PU-1 ja tällä kertaa VSP saaden CACIBin ja viimeisen Suomen SERTinsä vain 2 vuoden ja 11 päivän iässä. Onnittelut Saijalle!  
Fanny (Wildomar's Fading Memories) osallistui isoon narttujen junioriluokkaan "bikineissään" ja sai hienosti tuloksen ERI/2. :)  
Wilma (Wildomar's Alpen Rose) sai valioluokasta tuloksen ERI/3.  
Suuret kiitokseni ystäville todella mukavasta näyttelypäivästä!


VSP Linmoor Your Majesty - ROP Wildomar's Dig Dub'N' Deny

   
 
11.3.2008 Pennut ovat syntyneet
 

 
H-pentue on tänään saapunut maailmaan. Pentueessa kaksi Hurmaavaa urosta ja yksi Hieno tyttö. Tasaisia ja kauniita palleroisia :)  
Pentueessa pojille on jo kodit. Tytölle etsimme mahdollisesti aktiivista näyttelyistä kiinnostunutta kotia mieluusti 150km säteellä Somerolta.  
Nimetkin he ovat jo saaneet (viralliset nimet vaativat vielä Kennelliiton vahvistuksen):
W. HardLikeARock "Harry"
W. HardNutToCrack "Hugo"
W. Hit It Big "Hilda"

   
 
7.3.2008 Osku kyläilemässä
 

 
Osku (Wildomar's Granite Hard) kävi tänään kylässä ja harjoiteltiin tietenkin myös poseerausta :)


Wildomar's Granite Hard - 4 kuukautta


Wildomar's Granite Hard - 4 kuukautta

   
 
6.3.2008 Lady gpra/cord1 vapaa
 

 
Lady (Adamant's Perfect Feelin') on GPRA cord1 mutaatiosta vapaa (nyt molemmat vanhemmat testattuja ja todettuja vapaiksi ko. mutaatiosta). :)

   
 
5.3.2008 Onnea 2-vuotiaalle Terrylle!
 

 
Terry (Linmoor Your Majesty) vietti tänään 2-vuotis syntymäpäiväänsä! Paljon onnea Marttilaan täältä Someron Pitkäjärveltä! :)

   
 
2.3.2008 G-tytöt vierailivat
 

 
Meillä oli mukava päivä yhdessä neljän G-pentueen tytön kanssa omistajineen. Kiitokset siis Lotta, Gia, Gilda ja Geri, että kävitte kylässä. :)  
Katso valokuvia tyttöjen temmellyksestä: G-tyttöjen temmellystä.


Wildomar's Graceful Bijou "Lotta"


Wildomar's Gimcrack "Geri"


Wildomar's Gilt Trinket "Gilda"

   
 
1.3.2008 Divalle 10. SERT
 

 
Diva (Wildomar's Dig Dub'N' Deny) oli PN3 saaden jo 10. SERTinsä Valkealan ryhmänäyttelyssä. Onnea!  
Weeti (Wildomar's Diverse Tails) oli samassa näyttelyssä PU4, onnea!


FinV-07 EstJV-07 LtuJV-07 Wildomar's Dig Dub'N' Deny

   
 
24.2.2008 Kaunotar kylässä
 

 
Gia (Wildomar's Gewgaw) vieraili luonamme ja olemme todella tyytyväisiä tytön kehitykseen. . .


Wildomar's Gewgaw 3,5kk iässä

   
 
19.2.2008 Pätevöity kehäsihteeri
 

 
Sanna sai viime viikolla kehäsihteerikortin ja on nyt pätevöity kehäsihteeri :)

   
 
16.2.2008 Julia-mamma
 

 
Julia (Nobhill Pretty Piece Of Adamant) nautiskelee vielä suhteellisen ketterällä olemuksellaan talvesta. . . Synnytykseen on nyt vajaa 3 viikkoa. . . ;)


Hiiiii-op, hyvin tämä hyppy vielä sujuu!

   
 
10.2.2008 Wallu VSP-jun, Weeti VACA
 

 
Tallinnan KV-näyttelystä uutisia:  
Wallu (Wildomar's Fiction Oh No) - JUN ERI/1 JUN-SERT VSP-juniori  
Weeti (Wildomar's Diverse Tails) - AVO ERI/1 PU2 VACA  
Wilma (Wildomar's Alpen Rose) - VAL ERI/2 PN4

   
 
9.2.2008 Christa gaalaillassa
 

 
Christa (Blue Baltic's Ice Crystal) edusti ainoana rotuaan Champion Of Champions -gaalassa. Vietimme todella viihtyisän illan yhdessä ystäviemme kanssa ja oli ilo seurata Christan hienoa esiintymistä lavalla. Christan taidokas esittäjä oli Sanna Vartiainen.


PL&RUS<U MVA MULTIWINNER Blue Baltic's Ice Crystal

   
 
2.2.2008 Christa VUODEN ENGLANNINSETTERI!
 

 
Christa (Blue Baltic's Ice Crystal) on valittu nyt kolmannen kerran peräkkäin VUODEN ENGLANNINSETTERIKSI (KSP ry). Tämä on jotain, mitä ei tahdo todeksi uskoa. Olemme äärimmäisen kiitollisia siitä, että olemme saaneet kotiimme tämän upean koiran emmekä vain sen menestyksen vuoksi, vaan erityisesti sen luonteen ja terveyden vuoksi. Puhumme nyt ehdottomasti "KERRAN ELÄMÄSSÄ -KOIRASTA".
Haluamme välittää onnittelumme myös Christan Lenny-veljelle omistajineen. Lenny oli vuonna 2007 menestynein uros rodussa :)
Samoin onnittelumme Christan kasvattajalle KSP:n Vuoden Kasvattaja voitosta!


KSP ry:n Vuoden Englanninsetteri 2007
Copyright: Outi Heikkinen

   
 
2.2.2008 Diva ROP SERT
 

 
Diva (Wildomar's Dig Dub'N' Deny) osallistui Parkanon ryhmänäyttelyyn, jossa rodun tuomaroi Annukka Paloheimo. Diva voitti avoimen luokan ja oli lopulta PN1 saaden SERTin ja päätyi lopulta upeasti ROTUNSA PARHAAKSI. Suuret onnittelumme Napille ja Nanalle!  
Etta (Wildomar's Ciss Mi Lilac) oli samassa näyttelyssä avoimen luokan toinen ja PN4.


Diva liikkeessä
Copyright: Hanna Hyypiä


VSP Walnut B-The-Best - ROP Wildomar's Dig Dub'N' Deny
Copyright: Hanna Hyypiä

   
 
1.2.2008 Pentuja odotettavissa :)
 

 
Julia (Nobhill Pretty Piece Of Adamant) on kantava ja odotamme pentuja syntyväksi maaliskuun alussa. Lue lisää pentuivuiltamme :)

   
 
1.2.2008 Terveystuloksia
 

 
Leevi (Wildomar's Enchanted Boy) oli lonkkakuvalla ja tulos oli A-A (paras mahdollinen).  
Nero (Wildomar's Enigmatic Flame) oli myös lonkkakuvalla ja tulos C-C. Samassa kuvattiin myös kyynärpäät jotka olivat 0-0 (paras mahdollinen).

   
 
27.1.2008 Terry ROP SERT CACIB
 

 
Terry (Linmoor Your Majesty) oli tänään hienosti Turun KV-näyttelyssä PU1 saaden SERTin ja CACIBin ja lopulta myös hienosti ROTUNSA PARAS. Tuomarina Christen Lang (Norja). Tämä oli Terryn 7. ROP-voitto (joista yksi kansallisesta kaikkien rotujen näyttelystä ja muut kuusi KV-näyttelyistä).  
Wallu (Wildomar's Fiction Oh No) voitti samassa näyttelyssä junioriluokan laatuarvosanalla "erinomainen".  
Weeti (Wildomar's Diverse Tails) oli puolestaan nuorten luokan toinen laatuarvosanalla "erinomainen".  
Wilma (Wildomar's Alpen Rose) oli valioluokan narttujen toinen laatuarvosanalla "erinomainen".


VSP Adamant's Let Me See - ROP Linmoor Your Majesty
Copyright: Mervi Nousiainen

   
 
26.1.2008 Onnea 1-vuotiaalle F-pentueelle
 

 
F-pentue täyttää tänään vuoden! Paljon onnea näille 12 veijarille!

   
 
26.1.2008 Cooperin uudet tittelit
 

 
Cooper (Wildomar's Catch InThe Rye) sai uudet tittelit nimensä loppuun. :) Cooper osallistui "AKC Canine Good Citizens and Therapy Dog" -testiin, josta Cooper sai tittelit CGC ja TDI nimensä perään ja on nyt kokonaisuudessaan:
Am&Can&UKC CH UCIBC JA Wildomar's Catch InThe Rye CGC TDI
Suuret onnittelumme jälleen Davidille ja Scottille!

   
 
19.1.2008 Kuvia nuorista
 

 
Kolme ihastuttavaa kasvattiamme vierailivat meillä tänään ja otettiin tietenkin samalla myös kuvia :)


Wildomar's Gewgaw - 10 viikkoa


Wildomar's Fiction Oh No - 12 kuukautta


Wildomar's Diverse Tails - 21 kuukautta

   
 
13.1.2008 Väiskille kaveri
 

 
Osku (Wildomar's Granite Hard) muutti tänään Mellilään Väiskin (W. Double-Dealing) kaveriksi. :)  
Nyt on siis kaikki G-pennut muuttaneet maailmalle :)

   
 
13.1.2008 Diva BIS-2
 

 
Diva (Wildomar's Dig Dub'N' Deny) käväisi Mäntsälässä mätsärissä, jonne oli ilmoitettu yli 400 koiraa. Tuomarina isoille punaisille toimi Raija Tammelin (Suomi), joka laittoi Divan hienosti punaisten voittajaksi 104 koirasta ja lopulta Diva oli hienosti BIS-2. Onnittelumme Napille ja Nanalle!

   
 
11.1.2008 Rasmus muutti uuteen kotiin
 

 
Rasmus (Wildomar's GreatWhiteHope) muutti tänään uuteen kotiinsa ja viihdyttää nyt Kytöviitan perhettä. :)

   
 
8.1.2008 Gilda muutti uuteen kotiin
 

 
Gilda (Wildomar's Gilt Trinket) muutti tänään uuteen kotiinsa Vantaalla. Toivotamme kaikkea hyvää tämän suloisen tytön tulevaisuuteen! :)

   
 
6.1.2008 Dixi PU-3
 

 
Dixi (Wildomar's Discovered Plot) oli Kajaanissa KV-näyttelyssä hienosti 57 springeristä PU-3 voittaen nuorten luokan urokset. Tuomarina Erna Britt Nordin Ruotsista.  
Anet (Wildomar's Addicted To You) oli samassa näyttelyssä ja tulos oli ERI/4 avoimesta luokasta.

   
 
6.1.2008 Caro PU-4
 

 
Caro (Wildomar's Grim 'N' Crusty) avasi näyttelyvuotemme voittaen urosten junioriluokan ja ollen PU-4 Ilomantsin ryhmänäyttelyssä. Onnittelumme!

   
 
5.1.2008 Emma muutti uuteen kotiinsa
 

 
Emma (Wildomar's Glossy Bauble) muutti tänään uuteen kotiinsa Jyväskylässä. Emma toimii siellä perheen rakastettuna jäsenenä sekä tulevaisuudessa myös metsästyskoirana :)

   
 
5.1.2008 Pusupoika muutti tänään
 

 
Caro (Wildomar's Grim 'N' Crusty) muutti tänään uuteen kotiinsa Uimaharjulla Pohjois-Karjalassa. Toivotamme onnea matkaan tälle tulevalle metsästyskoiralle! :)

   
 
3.1.2008 Julia on astutettu
 

 
Julia (Nobhill Pretty Piece Of Adamant) on nyt astutettu komealla nuorella Henryllä (Adamant's Take Your Hopes). Lisää tietoa yhdistelmästä pentusivulla :)

   
 
1.1.2008 Vuoden 2008 suunnitelmat
 

 
Hieno vuosi on takanapäin ja uuden vuoden alkuun on tietenkin syytä pohtia mitä kaikkea on suunnitelmissa ja unelmissa :)  
Christa (Blue Baltic's Ice Crystal) tulee tietenkin osallistumaan ainakin joihinkin näyttelyihin vuoden aikana. Aika näyttää sitten miten aktiivisesti. ;)  
Julia (Nobhill Pretty Piece Of Adamant) on toivottavasti pentulaatikossa alkuvuodesta, mutta eiköhän tyttönen sitten ainakin syksyllä esiinny jossain kehissäkin.  
Terry (Linmoor Your Majesty) jatkaa aktiivista näyttelyuraansa ja eiköhän poika pääse ulkomaillekin taas :)  
Lady (Adamant's Perfect Feelin') tulee tekemään debyyttinsä kehissä samoin kuin G-pentue. Ja tietenkin muutakin nuorisoa tuodaan aktiivisesti esille.  
Diva (Wildomar's Dig Dub'N' Deny) tulee myöskin esille aktiivisesti vuoden 2008 aikana ja tavoitteena mikäpä muukaan kuin valioituminen. ;)
Yritämme kasvattajina aktivoida myös mahdollisimman monia kasvattejamme erilaisten harrastusten piiriin ja erityisesti näyttelyihin ja spanielien taipumuskokeeseen. Joillakin kasvateilla on myös realistiset mahdollisuudet valioitua vuonna 2008.
Kesällä 2008 matkaamme ainakin Maailmanvoittajanäyttelyyn Ruotsiin ja järjestämme jo perinteeksi muodostuvan Wildomar's päivän Somerolla.

   
 
1.1.2008 Eetu muutti Vantaalle
 

 
Eetu (Wildomar's Great Gun) muutti tänään Vantaalle. Eetusta tulee perheen rakastettu perheenjäsen eikä tiedä vaikka poikaa nähtäisiin vielä kehissäkin :)