Uutiset 2007

 
   
 
31.12.2007 Vuosi 2007 oli upea
 

 

Meillä oli todella hieno vuosi 2007. Kiitos kaikesta kuuluu tietenkin kasvattien ja yhteisomistuskoirien omistajille sekä kaikille muille, joiden kanssa meillä on ollut ilo tehdä yhteistyötä. Haluamme myös kiittää koiriemme Christan, Madden, Ladyn, Julian ja Terryn kasvattajia: kiitos Marita Peuhkuri (Blue Baltic's), Tarja Hovila (Adamant's), Monica Dreijer (Nobhill) ja Annelie Karlsson (Linmoor).
Tässä joitakin hienoimpia saavutuksiamme vuoden aikana:  
Christa (Blue Baltic's Ice Crystal) saavutti NELJÄN maan voittajatittelin: Suomen Voittaja 2007, Liettuan Voittaja 2007, Viron Voittaja 2007 ja Ruotsin Voittaja 2007! Christa oli myös rodussaan menestynein vuonna 2007 (SKL) ja sai jälleen kutsun Champion Of Champions -gaalaan, jonne kutsutaan 150 menestyneintä koiraa kaikista roduista.  
Cooper (Wildomar's Catch InThe Rye) saavutti ensimmäisenä Skandinaviassa kasvatettuna springerinä sekä Amerikan että Kanadan muotovalion tittelit ja sijoittui hienosti kahdeksanneksi UKC:n TOP Springer listalla. Sanna sai myös mahdollisuuden esittää Cooperin Kanadan valioksi Calgaryssa Albertassa elokuussa. Onnittelumme ja kiitoksemme Cooperin omistajille David Swankille ja Scott Lenzille (Mariposa, USA).  
Diva (Wildomar's Dig Dub'N' Deny) teki tasaisen hienoa työtä kehissä tänä vuonna ja sijoittui lopulta hienosti 9. sijalle Vuoden Näyttely ESS -kilpailussa ollen myös 4. paras narttu. Divan huippuhetkiä kehissä oli varmasti Lappeenrannan RYP-2 sijoitus, Tallinnan KV RYP-4 sijoitus sekä Suomen Voittaja 2007 titteli.  
Terry (Linmoor Your Majesty) oli upeasti Rodussa Menestynein Uros Suomessa 2007 ja kokonaiskilpailussa hienosti toinen. Terry osallistui Ruotsissa kahteen voittajanäyttelyyn vuoden aikana ja siellä aivan huikeassa kilpailussa voitti molemmista näyttelyistä sertin ja Pohjoismaiden voittajanäyttelyssä joulukuussa oli myös hienosti PU2 yhteensä 69 uroksesta.  
Uusia Suomen Muotovalioita tänä vuonna ovat: Wildomar's Bland Esquire "Kevin", Wildomar's Alpen Rose "Wilma" ja Adamant's Royal Stories "Madde.
Uudet Kansainväliset Muotovaliot tänä vuonna ovat: Nobhill Pretty Piece Of Adamant "Julia" ja Adamant's Royal Stories "Madde".
Springeritiimimme voitti vuoden aikana 10 ryhmäsijoitusta, 18x ROP, 16x VSP, 11x CACIB ja 38x SERT. :)
Käyttö- ja kilpailupuolen saavutuksista mainittakoon mm. Wilman (Wildomar's Alpen Rose) kaksi 0-tulosta agilitysta, Ettan (Wildomar's Ciss Mi Lilac) sekä Aton (Wildomar's Atomic Bomb) siirtyminen VOI-luokkaan MEJÄssä. Etta saavutti myös voittajaluokassa ensimmäisen ykköstuloksensa heti ensimmäisestä kokeesta. Taipparit hyväksytysti tänä vuonna suorittivat Diva (Wildomar's Dig Dub'N' Deny), Vilma (Wildomar's Bric-A-Brac) ja Madde (Adamant's Royal Stories).
Uusia Wildomar's kasvattejakin syntyi vuonna 2007, kun tammikuussa syntyivät F-pennut ja marraskuussa G-pennut.
Oma tiimimme vahvistui F-pentueen Fannylla (Wildomar's Fading Memories) ja Wallulla (Wildomar's Fiction Oh No) sekä loppuvuodesta vielä Terryn ihastuttavalla tyttärellä Ladyllä (Adamant's Perfect Feelin') sekä G-pentueen Gialla (Wildomar's Gewgaw). Mielenkiinnolla seuraamme miten tämä nuoriso kehittyy. :)


Uudet valiomme vuonna 2007

 
29.12.2007 Gammasta tuli Lotta
 

 
Lotta (Wildomar's Graceful Bijou) muutti uuteen kotiinsa Järvelässä ja muutti samalla nimensä Gammasta Lotaksi. Kaikkea hyvää jatkoon tälle pikku prinsessalle!


Wildomar's Graceful Bijou - 7,5 viikkoa


Wildomar's Graceful Bijou - 7,5 viikkoa

   
 
29.12.2007 Meidän prinsessamme. . .
 

 
Lady (Adamant's Perfect Feelin') on nyt noin 10 viikon iässä ja omistajat voivat vain ihailla tätä lupaavaa pikku kaunotarta. . .

   
 
29.12.2007 Gina sai uuden kaverin
 

 
Geri (Wildomar's Gimcrack) muutti tänään Tampereelle Ginan (Wildomar's Circean Beauty) kaveriksi. Toivotamme onnea matkaan tälle parivaljakolle! :)


Wildomar's Gimcrack - 7,5 viikkoa


Wildomar's Gimcrack - 7,5 viikkoa

   
 
27.12.2007 Tervetuloa tiimiin Gia!
 

 
Gia (Wildomar's Gewgaw) on liittynyt springeritiimiimme. Gia asustelee Taija Kavénin kanssa Teijolla yhdessä Emman (Ch.Melverly Violetta) sekä äitinsä Vilman (Wildomar's Bric-A-Brac) kanssa. Mielenkiinnolla seuraamme mitä tästä suloisesta tytöstä kehittyy!

   
 
23.12.2007 HYVÄÄ JOULUA!
 

   
 
23.12.2007 Pentuja varattavissa
 

 
G-pentueestamme on vielä varattavissa kolme urosta ja yksi narttupentu.

   
 
20.12.2007 Julia - vahvistettu Kans MVA
 

 
Julia (Nobhill Pretty Piece Of Adamant) sai tänään kirjeen Belgiasta ja on täten FCI:n vahvistama Kansainväilnen Muotovalio, KANS MVA. Tämä oli varsin mukava joululahja :)

   
 
15.12.2007 Terry SERT Ruotsissa
 

 
Terry (Linmoor Your Majesty) osallistui elämänsä toiseen näyttelyyn Ruotsissa. Kesällä Terry voitti ison junioriluokan Ruotsin Voittaja 2007 näyttelyssä ja sai sieltä SERTin. Nyt oli vuorossa Pohjoismaiden Voittaja 2007 näyttely ja ensin Terry voitti yli 20 koiran avoimen luokan ja oli lopulta hienosti PU2 saaden toisen Ruotsin SERTin. Uroksia oli ilmoitettu yhteensä 69 ja kilpailemassa olivat rodun parhaimistoa Suomesta, Ruotsista, Tanskasta ja Norjasta!
Terry osallistui myös äitinsä Ch.Linmoor Unique View jälkeläisryhmään, joka oli hienosti ROP.


Linmoor Your Majesty

   
 
14.12.2007 Dixi kävi silmätutkimuksessa
 

 
Dixi (Wildomar's Discovered Plot) kävi silmätutkimuksessa ja sillä todettiin terveet silmät (ei osoita pra/hc/rd).

   
 
10.12.2007 Terry menestynein springeriuros
 

 
Meillä on ollut mukava menestyksekäs vuosi näyttelykehissä. Olemme erittäin kiitollisia kaikille kasvattien ja yhteisomistuskoirien omistajille aktiivisuudesta!  
Terry (Linmoor Your Majesty) sijoittui Vuoden Näyttely ESS -kilpailussa hienosti toiseksi ollen myös näyttelyissä menestynein ESS-uros Suomessa 2007. Tämä oli hieno saavutus nuorelle koiralle!  
Diva (Wildomar's Dig Dub'N' Deny) sijoittui myös hienosti yhdeksänneksi ja oli 4. paras narttu tässä kilpailussa.  
Suuret onnittelumme Saijalle, Napille ja Nanalle!


FinJV-06 EstJV-07 EstV-07 Linmoor Your Majesty

   
 
9.12.2007 Kaksi Suomen Voittajaa-07!
 

 
Meillä oli upea päivä Helsingissä Suomen Voittajanäyttelyssä, jossa englanninspringerspanielit (43) tuomaroi Kirsti Louhi ja englanninsetterit (32) Francisco Salvador Janeiro (Portugali).  
Christa (Blue Baltic's Ice Crystal) oli PN-1 ja VSP saaden jo 35. CACIBinsa ja näin ollen Christa on myös Suomen Voittaja 2007. Tämä oli Christalle jo toinen Suomen Voittaja -titteli ja kaiken kaikkiaan kymmenes voittajatitteli! Kiitoksemme kasvattajalle Marita Peuhkurille avusta näyttelypaikalla sekä Sanna Norhiolle Christan esittämisestä!  
Diva (Wildomar's Dig Dub'N' Deny) teki springereissä unohtumattoman tempun ollen PN-1 ja VSP saaden SERTin ja CACIBin sekä tittelin Suomen Voittaja 2007. Olemme tästä saavutuksesta todella iloisia, sillä kilpailu oli kovatasoinen ja Diva on vasta alle 20kk ikäinen! Suuret onnittelumme Napille ja Nanalle tytön menestyksestä!  
Terry (Linmoor Your Majesty) oli hienosti PU-2 saaden SERTin ja varaCACIBin. Onnittelumme Saijalle!  
Fanny (Wildomar's Fading Memories) sijoittui hienosti toiseksi laatuarvosanalla 'erinomainen' isossa narttujen junioriluokassa jossa kilpaili 14 nuorta neitiä. Samassa luokassa Fannyn sisko Domino (Wildomar's Flyin' Thoughts) sijoittui hienosti kolmanneksi laatuarvosanalla 'erinomainen'.  
Wilma (Wildomar's Alpen Rose) oli valioluokan neljäs laatuarvosanalla 'erinomainen' ja kasvattajaluokkamme oli kolmesta ryhmästä toinen saaden kunniapalkinnon. Kasvattajaryhmämme koostui kolmesta 10kk ikäisestä koirasta ja yhdestä alle 20kk ikäisestä koirasta, joten olemme varsin tyytyväisiä sijoitukseemme :)
KIITOKSEMME KAIKILLE NÄYTTELYYN OSALLISTUNEILLE KASVATEILLE JA YHTEISOMISTUSKOIRILLE!


SUOMEN VOITTAJA 2007 - Wildomar's Dig Dub'N' Deny


VSP Wildomar's Dig Dub'N' Deny - ROP Jefferson De Los Tres Robles
Copyright: Jaana Heiskari

   
 
6.12.2007 Saammeko esitellä . . .
 

 
Saammeko esitellä tiimimme uuden ihastuttavan ja lupaavan jäsenen:  
Lady (Adamant's Perfect Feelin') (FinJV-06 EstJV-07 EstV-07 Linmoor Your Majesty - Adamant's Let'Em Talk).
Kiitoksemme Ladyn kasvattajalle Tarja Hovilalle tästä valloittavasta ja ihanasta pennusta!


Lady 7 viikon iässä

   
 
6.12.2007 Terry SERT VSP
 

 
Terry (Linmoor Your Majesty) oli Tampereen ryhmänäyttelyssä paras uros saaden SERTin.

   
 
28.11.2007 A-pentue 4 vuotta
 

 
A-pentue viettää tänään jo 4-vuotis syntymäpäiväänsä! Onnittelumme kaikille A-jengin jäsenille!

   
 
27.11.2007 Christa sai kutsun :)
 

 
Christa (Blue Baltic's Ice Crystal) sai jälleen kutsun Champion Of Champions gaalaan helmikuussa, jonne kutsutaan maamme 125 menestyneintä koiraa kaikista roduista. :)

   
 
17.11.2007 Madde Kans MVA
 

 
Madde (Adamant's Royal Stories) on nyt virallisesti KANSAINVÄLINEN MUOTOVALIO eli olemme vastaanottaneet vahvistuksen ja diplomin FCI:ltä. :)  
Samalla voimme kertoa, että Sanna on valittu uudeksi kolmevuotiseksi kaudeksi Springerspanielit ry:n hallitukseen.

   
 
7.11.2007 Pennut ovat syntyneet!
 

 
G-pentue on syntynyt tänään. Pentueessa 4 urosta ja 5 narttua. Emä ja pennut voivat hyvin. Ylpeät vanhemmat ovat Adamant's Lucky Strike "Zeta" (Ch.Mompesson Royal Destiny - Ch.Adamant's Summer Fantasy) ja Wildomar's Bric-A-Brac (Ch.Whisborne Esquire - Ch.Nobhill Pretty Piece Of Adamant).
Vielä pari urospentua varattavissa, ota yhteyttä: sannak@wildomars.com tai 044-3634243

   
 
28.10.2007 RYP4,ROP,VSP,2xCACIB&SERT!
 

 
Meillä oli huikean hieno päivä Lahden KV-näyttelyssä, jossa rodun tuomaroi Elena Ruskovaara ja ryhmän Tiina Illukka.  
Terry (Linmoor Your Majesty) korjasi potin kotiin ollen PU-1 ja saaden SERTin sekä CACIBin. Terry oli lopulta myös hienosti ROP ja aivan uskomattoman hienon esiintymisen päätteeksi isossa kehässä kovassa kilpailussa myös RYP-4! Paljon onnea Kalevan perheelle pojan voitosta!  
Diva (Wildomar's Dig Dub'N' Deny) otti kuningattaren roolin tänään ollen hienosti PN-1 & VSP saaden SERTin ja CACIBin. Paljon onnea Napille ja Nanalle!  
Tässä muita tiimimme tuloksia:
Wildomar's Diverse Tails - NUO ERI/1 PU-4
Wildomar's Alpen Rose - VAL ERI/1 PN-3
Wildomar's Fiction Oh No - JUN ERI/2
Congratulations to owners!  
Kasvattajaryhmämme oli myös hienosti ROP-kasvattaja. Kiitokset osallistuneille koirille ja handlereille!


ROP Linmoor Your Majesty - VSP Wildomar's Dig Dub'N' Deny
Copyright: Johanna Isola


FinJV-06 EstJV-07 EstV-07 Linmoor Your Majesty
Copyright: Johanna Isola

   
 
27.10.2007 Christa VSP CACIB
 

 
Christa (Blue Baltic's Ice Crystal) oli tänään Lahden KV-näyttelyssä VSP saaden CACIBin.

   
 
26.10.2007 Tuleva pentuesuunnitelma
 

 
Suunnitteilla on pentue korkealaatuisista menestyneistä, terveistä ja hyväluonteisista vanhemmista:
Adamant's Take Your Hopes - Kans*&Fin&Est MVA Nobhill Pretty Piece Of Adamant

   
 
24.10.2007 Pentuja tulossa. . .
 

 
Vilma (Wildomar's Bric-A-Brac) Teijon maisemissa. . . Ja parin viikon päästä tyttönen valmistautuukin jo olemaan äiti. Innolla odottelemme tulevaa pentuetta! :)


Copyright: Taija Kavén

   
 
21.10.2007 Elli pentunäyttelyssä
 

 
Elli-Justiina (Wildomar's Flicker Of Hope) osallistui Lahden pentunäyttelyyn, jossa tuomarina Reia Leikola-Walden ja tulos oli hienosti 1. KP ja PN2-pentu.


Wildomar's Flicker Of Hope
Copyright: Susanna Pohjola

   
 
20.10.2007 Diva VSP, Fanny ROP-pentu
 

 
Osallistuimme Seinäjoen kansainväliseen näyttelyyn, jonne oli ilmoitettu 27 englanninspringerspanielia. Tuomarina toimi Tarja Hovila.  
Fanny (Wildomar's Fading Memories) päätti pentuluokan näyttelyt hienosti ollen ROP-pentu.  
Diva (Wildomar's Dig Dub'N' Deny) räväytti olemalla hienosti PN-1 ja saaden SERTin ja CACIBin. Diva oli lopulta myös VSP. Onnittelut Napille ja Nanalle!  
Kevin (Wildomar's Bland Esquire) oli valioluokan toinen ja lopulta PU-3.  
Venla (Wildomar's Double Mistake) oli siskonsa voittamassa nuorten luokassa tuloksella ERI/4. ;)


ROP Jefferson de los Tres Robles - VSP Wildomar's Dig Dub'N' Deny


Wildomar's Dig Dub'N' Deny


Wildomar's Double Mistake


Wildomar's Fading Memories

   
 
20.10.2007 Onnea Madde 3v!
 

 
Paljon onnea meidän 3-vuotiaalle Madde-tyttöselle! :)

   
 
17.10.2007 Terrystä on tullut isä :)
 

 
Terry (Linmoor Your Majesty) on nyt isä kennel Adamant'siin syntyneille vastasyntyneille pennuille. Paljon onnea kasvattajalle ja tietenkin pesueen ihastuttavalle emälle Pamelalle (Adamant's Let'Em Talk)!
Innolla jo odotamme, että näemme katraan :)
 

   
 
14.10.2007 McCloud ROP-juniori
 

 
McCloud (Wildomar's Dictatorship) osallistui kahteen näyttelyyn viikonloppuna. Lauantaina McCloud oli junioriluokassa ja tuloksena hienosti ROP-juniori. Sunnuntaina poika menikin jo nuorten luokkaan ja tuloksena luokkavoitto.

   
 
12.10.2007 Weeti pra cord1 VAPAA
 

 
Weeti (Wildomar's Diverse Tails) on nyt pra cord1 dna-testattu ja tulos oli VAPAA/NORMAALI. :)

   
 
6.10.2007 Julia BIS2-jälk päänäyttelyssä!
 

 
Meillä oli kerrassaan mukava päivä Spanieliliiton päänäyttelyssä Hyvinkäällä. Kiitoksemme kaikille osalistuneille kasvateille ja yhteisomistuskoirille omistajien kera. :)
 
Näyttelyyn oli ilmoitettu 22 pentua, 34 urosta ja 51 narttua, eli huimat 107 springeriä yhteensä. Pennut tuomaroi Mrs Frances Jackson (kennel Mompesson, UK) ja aikuiset Mr Bob Jackson (kennel Mompesson, UK).
 
Julia (Nobhill Pretty Piece Of Adamant) oli hienosti valioluokan narttujen toinen (luokassa 9 kaunista ja menestynyttä valionarttua). Julia sai hienon arvostelunkin: "A quality bitch in good condition. Feminine head. Nice neck & shoulders. Level topline. Well rounded quarters. Moved very soundly and happily."
Tämän lisäksi Julia osallistui jälkeläisluokkaan jossa tuloksena upeasti ROP ja BIS-2 jälkeläisryhmä!!! Kiitoksemme siis Weetille, Divalle, Dixille ja Sissille osallistumisesta :)
 
Terry (Linmoor Your Majesty) oli uroksissa upeasti PU-2 saaden vara-SERTin. Terryn hieno arvostelu kuului näin: "Nicely balanced dog of nice size. Presented in good coat and firm condition. Nice turn of stifle, good depth of briskett masculine in head without being coarse. Moved well covering the ground easily." Onnea Saijalle!
 
Diva (Wildomar's Dig Dub'N' Deny) oli ainoa 11 junioriluokan nartusta joka sai laatupalkinnon ERI ja Diva oli vielä nartuissa hienosti PN-3. Tämä oli ensimmäinen kasvattimme, joka on sijoittunut päänäyttelyn PN-luokassa ja olemme asiasta tietenkin erittäin ylpeitä, koska tässä näyttelyssä on aina todella huima kilpailu ja korkea taso. Ja saipa Diva äitinsä tapaan upean arvostelun: "A quality bitch of nice size. Presented in good coat and firm condition. Good reach of neck, good depth of brisket, well shaped guarters. Moves soundly fore and aft. Good extension in front."
Onnittelumme Napille ja Nanalle!
 
Kasvattajaryhmämme oli toinen saaden KP:n. Kiitoksemme ryhmään osallistuneille!
 
Tässä vielä joitakin muita hienoja tiimimme tuloksia:
1. KP - Wildomar's Fiction Oh No (urokset pentuluokka 7-9kk)
1. KP - Wildomar's Flyin' Thoughts (nartut pentuluokka 7-9kk)
2. KP - Wildomar's Field Of Dreams (nartut pentuluokka 7-9kk)
3. KP - Wildomar's Fading Memories (nartut pentuluokka 7-9kk)
ERI/3 (17 nartusta) - Wildomar's Beautifu Piece (narttujen avoin luokka)
ERI/3 - Adamant's Royal Stories (narttujen valioluokka)


ROP & BIS-2 jälkeläisryhmä - Nobhill Pretty Piece Of Adamant
(kuvassa Julia, Weeti, Diva, Dixi ja Sissi)
Copyright: Saija Kaleva


PU2 vara-SERT - Linmoor Your Majesty


PN3 - Wildomar's Dig Dub'N'Deny

   
 
4.10.2007 Eevi pra cord1 VAPAA
 

 
Eevi (Wildomar's Elfin Stories) on nyt DNA-tutkittu ja todettu VAPAAKSI (normaali, ei kantaja) PRA cord1 mutaatiosta.

   
 
2.10.2007 Pentuja ON tulossa
 

 
Vilma (Wildomar's Bric-A-Brac) on tänään todettu selvästi kantavaksi ja odotamme G-pentueen syntyvän marraskuun alkupuolella. :)

   
 
2.10.2007 Eevin lonkkatulos
 

 
Eevi (Wildomar's Elfin Stories) lonkkakuvattiin syyskuussa ja saimme tänään tiedon, että tytöllä on terveet B-lonkat :)

   
 
30.9.2007 Etta MEJÄ VOI2
 

 
Etta (Wildomar's Ciss Mi Lilac) saavutti tänään VOI2 tuloksen MEJÄ-kokeessa, onnittelumme!

   
 
29.9.2007 Viikko päänäyttelyyn :)
 

 
Spanieliliiton päänäyttelyyn on viikko aikaa. Innolla jo odotamme päivää, sillä tämä näyttely on ollut jo kauan vuoden kohokohtana. Valitettavasti tämä on ehkä viimeinen kerta kun springerit voivat osallistua tähän näyttelyyn, koska rotu ei ole enää Spanieliliiton alainen. No toivotaan, että Springerspanielien erikoisnäyttely tulee lunastamaan paikkansa vuoden kohokohtana :)


Wallu 8kk - valmistautuu näyttelyyn :)

   
 
25.9.2007 Jekku on KANS MVA!
 

 
Jekku (Ziestan Lilroy) sai vahvistuksen FCI:ltä ja on nyt virallisesti KANSAINVÄLINEN MUOTOVALIO!

   
 
19.9.2007 Terveystulos
 

 
Eevi (Wildomar's Elfin Stories) kävi silmätarkastuksessa ja silmät todettiin terveiksi perinnöllisistä sairauksista.

   
 
16.9.2007 Diva vara-SERT
 

 
Tuloksia Hyvinkään ryhmänäyttelystä:  
Diva (Wildomar's Dig Dub'N' Deny) -PN-2 vara-SERT  
Wilma (Wildomar's Alpen Rose) -PN-3

   
 
15.9.2007 Wallu ROP-pentu
 

 
Wallu (Wildomar's Fiction Oh No) oli hienosti ROP-pentu Helsingin pentunäyttelyssä, jossa tuomarina Kirsi Nieminen.  
Fanny (Wildomar's Fading Memories) sai samassa näyttelyssä tuloksen 1. KP.


ROP Wildomar's Fiction Oh No - VSP Walnut Amazing Angel

   
 
10.9.2007 Jekkun silmät terveet
 

 
Jekku (Ziestan Lilroy) on tänään käynyt silmätutkimuksessa 5-vuotiaana ja ELL Tuomas Illukka totesi silmät täysin terveiksi. :)

   
 
9.9.2007 Ato TOKO ALO3
 

 
Ato (Wildomar's Atomic Bomb) sai tänään TOKOssa tuloksen ALO3 (128p).

   
 
8.9.2007 Vilma on astutettu
 

 
Vilma (Wildomar's Bric-A-Brac) on astutettu tänään. . . Lisätietoja tulossa pentusivulle pian!

   
 
8.9.2007 Porvoon tuloksia
 

 
Porvoon näyttelystä kuului:  
Wallu (Wildomar's Fiction Oh No) - VSP-pentu  
Wilma (Wildomar's Alpen Rose) - PN-2  
Diva (Wildomar's Dig Dub'N' Deny) - PN-3 vara-SERT

   
 
8.9.2007 Kevin on nyt FIN MVA!!
 

 
Osallistuimme Tampereen ryhmänäyttelyyn, jossa rodun tuomaroi Blaz Kavcic.  
Kevin (Wildomar's Bland Esquire) oli se, joka aiheutti jengistä suurimman ilonaiheen, sillä Kevin voitti viimeisen tarvitun SERTin (joka taisi laskujemme mukaan olla hienosti pojan 9. SERT Suomesta!) ja oli PU-2 ja on nyt siis SUOMEN MUOTOVALIO. Mitä suurimmat onnittelumme Kevinin "mamille" Satulle!  
Etta (Wildomar's Ciss Mi Lilac) nappasi sitten narttujen SERTin ja oli hienosti PN-2. Onnittelumme Tuijalle!  
Muut tulokset jengillemme:
Leevi (Wildomar's Enchanted Boy) - JUN ERI/1
Sissi (Wildomar's Beautiful Piece) - AVO ERI/2
Gina (Wildomar's Circean Beauty) - AVO ERI/4  
Tulokset olivat jokaisella yksilöllä varsin hyvät ja kasvattajaryhmämmekin oli ROP-kasvattaja.  
Christa (Blue Baltic's Ice Crystal) oli samassa näyttelyssä ja voitti jo 40. ROP-voittonsa!!!


UUSI FIN MVA - Wildomar's Bland Esquire


PN2 SERT - Wildomar's Ciss Mi Lilac


PU- ja ROP-kisassa Sanna esitti koiran Ch.Adamant's Golden Boy


Ch.Blue Baltic's Ice Crystal oli jo 40. kerran ROP!

   
 
4.9.2007 Onnea E-pentue 1v!
 

 
E-pentue täyttää tänään vuoden. Suuret onnittelumme E-jengille syntymäpäivän johdosta!

   
 
1.9.2007 Wallu ROP-pentu
 

 
Wallu (Wildomar's Fiction Oh No) oli Vantaan kaikkien rotujen näyttelyssä ROP-pentu, onnittelut!  
Sissi (Wildomar's Beautiful Piece) teki paluun pentuloman jälkeen kehiin ja oli samassa näyttelyssä PN-4.  
Nuppu (Wildomar's Cal Mi Violet) osallistui samaan näyttelyyn junior handler -koiran roolissa ja hänen nuori taidokas handlerinsa sijoittui Nupun kanssa hienosti lauantaina kolmanneksi ja sunnuntaina toiseksi. Onnittelumme!

   
 
26.8.2007 Etta MEJÄ VOI1 !!!
 

 
Etta (Wildomar's Ciss Mi Lilac) osallistui ensimmäistä kertaa voittajaluokkaan jäljestyskokeessa ja tulokseksi hienosti VOI1 ja 45 pistettä! Tämä oli tytön kolmas koe ja kolmas ykköstulos, hienoa työtä! Onnitttelumme Tuija Sällylälle!  
Ato (Wildomar's Atomic Bomb) saavutti samassa kokeessa Virttaalla tuloksen VOI3 (29 pistettä), onnittelut!

   
 
26.8.2007 Terry SERT CACIB ROP!
 

 
Terry (Linmoor Your Majesty) oli hienosti PU-1 ja ROP saaden CACIBin ja 10. SERTinsä Tervakosken KV-näyttelyssä. Tuomarina Harri Lehkonen ja kilpailu oli erittäin kovatasoinen.  
Diva (Wildomar's Dig Dub'N' Deny) oli samassa näyttelyssä PN-3 saaden vara-SERTin.  
Wilma (Wildomar's Alpen Rose) saavutti käyttöluokasta tuloksen EXC/1.  
Kevin (Wildomar's Bland Esquire) oli hieman grillauskauden jälkeisissä tunnelmissa ja sai tuloksen EH/1 avoimesta luokasta. Taitaa poika joutua pikku dieetille ;)


ROP Linmoor Your Majesty - VSP Adamant's Let Me See
Copyright: Susanna Pohjola


SERT CACIB ROP Linmoor Your Majesty
Copyright: Susanna Pohjola


Wildomar's Bland Esquire

   
 
25.8.2007 Wallu ROP-pentu, Weeti SERT
 

 
Wallu (Wildomar's Fiction Oh No) oli ROP-pentu Väimelan kaikkien rotujen näyttelyssä Virossa.  
Weeti (Wildomar's Diverse Tails) oli samassa näyttelyssä PU-2 saaden SERTin. Onnittelumme Marjalle ja Harrille!

   
 
25.8.2007 Christa ROP & CACIB
 

 
Christa (Blue Baltic's Ice Crystal) oli Tervakosken KV-näyttelyssä PN1 ja ROP saaden CACIBin. Tuomarina Harri Lehkonen.  
Christan kaunis lupaava tytär - Sira, Blue Baltic's Coral Heart - oli samassa näyttelyssä heti äitinsä perässä PN2 saaden neljännestä virallisesta näyttelystään neljännen SERTin. Onnittelumme Peuhkurin perheelle!

   
 
19.8.2007 Diva ROP SERT CACIB RYP-4!
 

 
Diva (Wildomar's Dig Dub'N' Deny) osallistui Tallinnan KV-näyttelyyn ja oli siellä upeasti PN1 ja ROP saaden 5. SERTin ja ensimmäisen CACIBin ja sijoittui vielä ryhmässäkin ollen RYP-4.
Onnittelut Napille ja Nanalle nuoren tyttösen hienosta tuloksesta!


RYP-4 Wildomar's Dig Dub'N' Deny
Copyright: Johanna Isola


VSP Bimbik's Babar - ROP Wildomar's Dig Dub'N' Deny
Copyright: Johanna Isola

   
 
19.8.2007 Sannan syntymäpäivä
 

 
"Minulla on tänään syntymäpäivä. Eilen vietettiin erittäin mukava juhla ystäviemme kanssa. Kiitos kaikille jotka muistivat minua tasavuosipäivänäni :)"
- Sanna -

   
 
18.8.2007 Albert SPA1
 

 
Albert (Adamant's Royal Heritage) (Ch.Melverly Violettan eli Emman poika) suoritti tänään hyväksytysti spanielien taipumuskokeen. Onnittelumme!

   
 
18.8.2007 Leevi PU-3
 

 
Leevi (Wildomar's Enchanted Boy) oli Vesilahdella PU-3. Tuomarina Susie Svoldgaard (Tanska). Onnea!

   
 
18.8.2007 Madde on FIN MVA!
 

 
Madde (Adamant's Royal Stories) osallistui Kouvolan kaikkien rotujen näyttelyyn, jossa tuomarina toimi Paula Rekiranta (Suomi). Madde oli näyttelyssä hienosti PN1 ja VSP saaden viimeisen tarvitsemansa SERTin Suomesta ja on nyt SUOMEN MUOTOVALIO.
Suuri kiitos Madden kasvattajalle Tarja Hovilalle, joka otti tytön mukaan näyttelyyn. :)


ROP Adamant's Take Your Hopes - VSP Adamant's Royal Stories
Copyright: Suvi Lindholm

   
 
15.8.2007 Sannan Kanadan matkasta. . .
 

 
Sanna matkusti alkukuusta Kanadaan ja vietti siellä unohtumattoman viikon yhdessä ystäviemme David Swankin ja Scott Lenzin kanssa! Kotisivuillemme tulossa lisää infoa mahdollisimman pian!

   
 
15.8.2007 Diva BIS-2 (match)
 

 
Diva (Wildomar's Dig Dub'N' Deny) oli tänään BIS-2 mätsärissä Helsingissä. Onnea!

   
 
12.8.2007 Unna mätsärissä
 

 
Unna (Wildomar's Field Of Dreams) voitti tänään sinisten pentujen luokan Forssan mätsärissä, onnea!


Copyright: Petri & Jenni Mäki

   
 
12.8.2007 Wilma ROP
 

 
Wilma (Wildomar's Alpen Rose) oli hienosti Riihimäen ryhmänäyttelyssä ROP. Rodun (15 ess) tuomaroi Paul Stanton Ruotsista.


ROP Wildomar's Alpen Rose - VSP Bogaloo's Take Over Now
Copyright: Mia Humell

   
 
12.8.2007 BIS-kasvattaja & ROP/VSP pennut
 

 
Osallistuimme Helsingin kaikkien rotujen näyttelyyn, jossa noin 360 pentua ilmoitettu (10 springeriä). Rodun tuomaroi Raisa Savander (Suomi)  
Fanny (Wildomar's Fading Memories) - 1. KP ROP ja RYP-2 pentu  
Wallu (Wildomar's Fiction Oh No) - 1. KP VSP-pentu  
Eetu (Wildomar's FeastForTheEye) - 2. KP  
Lisäksi näyttelyyn osallistuivat Domino (W. Flyin' Thoughts) sekä Elli-Justiina (W. Flicker Of Hope), jotka eivät tällä kertaa sijoittuneet luokassaan.  
Kasvattajaryhmämme koostui neljästä tasaisesta pennusta ja oli lopulta hienosti BEST IN SHOW -kasvattajaryhmä. Kiitos kaikille kasvateille omistajineen!


ROP Wildomar's Fading Memories - VSP Wildomar's Fiction Oh No


RYP-2 - Wildomar's Fading Memories
Copyright: Katariina Isola


BIS-1 kasvattaja - Kennel Wildomar's
Copyright: Johanna Isoviita

   
 
11.8.2007 Madde on nyt VALIO!
 

 
Osallistuimme spanielien taipumuskokeisiin Oitissa, jossa koiramme tuomaroi Riitta Vilkman (Suomi).  
Madde (Adamant's Royal Stories) läpäisi odotetusti kokeen ja saavutti näin tittelit: Kans* & Est & Ltu MVA (kansainvälinen muotovalionarvo FCI:n vahvistusta vaille). Siispä meillä on jälleen aihetta uuden valion juhlistamiseen! Haluamme esittää mitä suurimmat kiitoksemme Madden kasvattajalle Tarja Hovilalle tästä ihastuttavasta springeristä :)  
Vilma (Wildomar's Bric-A-Brac) suoritti kokeen myöskin hyväksytysti ja jää nyt odottelemaan juoksun alkua ja sen myötä toivottavasti syntyvää ensimmäistä pentuettaan.  
Diva (Wildomar's Dig Dub'N' Deny) oli kolmas tiimimme osallistunut koira ja myös Diva suoritti kokeen hyväksytysti. :)


Wildomar's Bric-A-Brac "Vilma"


Diva ja Nappi taisivat tehdä hyvän suorituksen metsässä ;)


Tuomarit kertomassa tuloksia

   
 
11.8.2007 Dixi ROP SERT
 

 
Dixi (Wildomar's Discovered Plot) oli hienosti Rovaniemen ryhmänäyttelyssä ROP saaden ensimmäisen SERTinsä. Näyttelyssä 15 englanninspringerspanielia ja tuomarina Arja Koskelo (Suomi). Onnittelumme Ruonalan perheelle!

   
 
5.8.2007 Wallu VSP-pentu
 

 
Wallu (Wildomar's Fiction Oh No) teki debyytin näyttelykehissä Helsingin pentunäyttelyssä ollen paras urospentu sekä VSP-pentu. Tuomarina Rune Fagerström (Suomi). Wallun esitti Nappi Isola. Onnittelumme!


Copyright: Susanna Pohjola

   
 
4.8.2007 Weeti PU2 SERT
 

 
Weeti (Wildomar's Diverse Tails) avasi sertitilinsä Turun KR-näyttelyssä ollen hienosti PU2 ja saaden siis ensimmäisen SERTinsä. Handlerina toimi Tiina Huppunen. Tuomari oli Antonio di Lorenzo (Italia). Onnea Marjalle ja Harrille!

   
 
4.8.2007 Cooper on CAN CH!
 

 
Cooper (Wildomar's Catch InThe Rye) tuli tänään Kanadan muotovalioksi (Can CH) Calgaryssa Albertassa kaikkien rotujen näyttelyssä, jossa tuomarina toimi rotuspesialisti Marie Merchant (kennel Clanach, Australia). Cooper oli näyttelyssä siis Winners Dog, Best Of Winners ja lopulta myös VSP. Handlerina toimi Sanna Kavén :)


Cooper sekä tuomari Marie Merchant sekä David, Sanna ja Scott

   
 
30.7.2007 Sanna matkoilla 31.7.-7.8.
 

 
Sanna on ulkomailla 31.7. - 7.8. välisen ajan. Sähköposteja Sanna lukee mikäli siihen tulee mahdollisuus ja tekstiviestitkin löytävät kyllä perille (soittaa ei kannata vaan laita tekstiviesti kiireellisessä tapauksessa).

   
 
29.7.2007 Cooper Kanadassa VSP ja ROP
 

 
Cooper (Wildomar's Catch InThe Rye) oli viikonlopun aikana Kanadassa näyttelyissä ollen lauantaina "Best of Winners" ja VSP ja sunnuntaina "Best of Winners" ja ROP. Molempina päivinä Cooper kasvatti pistetiliään ja nyt on kasassa 7 pistettä Kanadan muotovalion arvoa varten. Onnittelumme!

   
 
28.7.2007 Weeti vara-SERT
 

 
Weeti (Wildomar's Diverse Tails) voitti Vantaan kaikkien rotujen näyttelyssä vara-SERTin ja oli PU-3.

   
 
28.7.2007 Wilmasta FIN MVA!
 

 
Wilma (Wildomar's Alpen Rose) osallistui Puumalan ryhmänäyttelyyn, jossa rodun tuomaroi Elena Ruskovaara ja tulos oli mitä hienoin: PN-1, SERT & ROP ja tämä tarkoittaa, että saamme juhlistaa uutta Suomen Muotovaliota!.
Suuret onnittelumme Wilman omistajille Johanna ja Katariina Isolalle, olette tehneet hienoa työtä ja olemme todella ylpeitä saavutuksistanne!


Copyright: Reeta Hukka


Copyright: Katariina Isola

   
 
24.7.2007 Kuva Cooperista
 

 
Cooper (Wildomar's Catch InThe Rye) siinä näyttelyssä, jossa Cooperista tuli Amerikan Kennel Clubin valio. Kiitokset kuvasta David Swankille ja Scott Lenzille.  
Kohta koittaakin jo jälleennäkeminen. . .


AMCH UKCCH UCIBC JA Wildomar's Catch InThe Rye
Copyright: David Swank


Sanna ja Cooper päivänä jolloin pentu lensi Yhdysvaltoihin.
Ja noin viikon kuluttua saadaan ottaa uusi kuva,
mutta tällä kertaa Kanadassa.
(P.S. Sanna ei lupaa ottaa syliin ;) )

   
 
22.7.2007 RYP4, ROP, VSP, 2xSERT, VARASERT!
 

 
Meillä oli hieno päivä Hyvinkään kaikkien rotujen näyttelyssä, jossa rodun tuomaroi Cindy Pettersson Ruotsista ja ryhmän Soile Bister Suomesta.  
Terry (Linmoor Your Majesty) jatkoi voittokulkuaan ollen PU-1 ja saaden SERTin. Terry oli myös hienosti ROP ja ryhmässä aivan loistavalla esiintymisellä sijoitus RYP-4. Onnea!  
Etta (Wildomar's Ciss Mi Lilac) oli PN-1 ja VSP saaden ensimmäisen SERTinsä, onnea!  
Madde (Adamant's Royal Stories) oli PN-2 saaden vara-SERTin.  
Diva (Wildomar's Dig Dub'N' Deny) voitti junioriluokan ja oli PN-3.  
Wilma (Wildomar's Alpen Rose) oli PN-4.


ROP Linmoor Your Majesty - VSP Wildomar's Ciss Mi Lilac
Copyright: Katariina Isola


ROP RYP-4 Linmoor Your Majesty
Copyright: Virpi Lakso

   
 
21.7.2007 Wildomar's Päivä
 

 
Vietimme jälleen mukavaa Wildomar's Päivää yhdessä kasvatinomistajien kanssa. Kiitoksemme kaikille osallistuneille.
 
"Wildomar's Show" järjestettiin ensimmäistä kertaa ja tuomarina toimi Maritta Pomppu (kennel Bokstaff, bokserit). Tulokset:
PU1 BIS - Linmoor Your Majesty "Terry"
PU2 - Wildomar's Bay Of Gold "Luka"
PN1 BIS2 - Wildomar's Ciss Mi Lilac "Etta"
PN2 - Wildomar's Dig Dub'N' Deny "Diva"
PN3 - Wildomar's Alpen Rose "Wilma"
PN4 - Melverly Violetta "Emma"
 
Tietokilpailun voitti Wilman ja Divan "mami" Nappi :)
 
Agilitytaitojaan esittelivät Wilma ja Diva ja Wilma antoi myös hienon näytöksen jalkapallotaidoistaan. Ja muutkin pääsivät kokeilemaan agilityesteitä.
 
Palkitsimme myös viime vuoden menestyneimmät:
Vuoden 2006 näyttelyissä menestynein kasvatti: Wildomar's Count My Spots "Carlo"
Vuoden 2006 koepuolella menestynein kasvatti: Wildomar's Ciss Mi Lilac "Etta"
Uudet valiot: CH Wildomar's Catch InThe Rye "Cooper"
 
Saimme myös kuulla MEJÄ-harrastuksen saloja Tuija Sällylän kertomana, kiitoksemme Tuijalle! :)


Wildomar's Show: BIS-1 Terry ja BIS-2 Etta (tuomarina Maritta Pomppu)


Diva antoi näytteen agilitytaidoistaan


Wilma oli uskomattoman taidokas jalkapalloilija!


Osallistujat - kiitos kaikille!

   
 
21.7.2007 Anet SERT, Eevi ROP-jun!
 

 
Anet (Wildomar's Addicted To You) osallistui Virossa Haapsalun näyttelyyn ja oli siellä hienosti PN-2 saaden Viron SERTin.  
Eevi (Wildomar's Elfin Stories) teki samassa näyttelyssä debyytin junioriluokassa ja olikin hienosti PN-4 ja ROP-juniori saaden juniori-SERTin.  
Suuret onnittelumme Anetin ja Eevin omistajalle Henna Renholmille näistä hienoista tuloksista!


Eevi ja Anet omistajansa Hennan kanssa
Copyright: Henna Renholm

   
 
20.7.2007 DNA-tulos
 

 
Saimme uutisia Etelä-Afrikasta:  
McCloud (Wildomar's Dictatorship) - GPRA cord1 mutaatiosta vapaa (normaali)

   
 
20.7.2007 Kuvia lomareissulta
 

 
Vietimme todella mukavan lomareissun perheen kanssa ja tässä muutama kuva matkaltamme :)


Uusi inttivalio nauttii kesästä ja PALLOSTA


Roni pomppulinnassa JukuJukuMaassa Kalajoella


Lapset temmeltämässä rannalla


Kalajoen rantamaisemia


Roni Särkänniemen huvipuistossa

   
 
15.7.2007 RYP-3, ROP, VSP, 2xCACIB. . .
 

 
Huikeaa menestystä Kokkolan KV-näyttelyssä, jossa englanninspringerspanielit tuomaroi Bertil Lundgren (Ruotsi) ja 8-ryhmän Claudio di Giuliani (Italia).  
Terry (Linmoor Your Majesty) esiintyi loistavasti ollen PU-1 ja saaden SERTin ja CACIBin 16 kuukauden iässä sekä ollen lopulta hienosti ROP. Kovatasoisessa ryhmäkilpailussa Terry jatkoi menestystään olemalla RYP-3. Onnea!  
Julia (Nobhill Pretty Piece Of Adamant) oli matkallamme mukana enemmänkin seuraneidin asemassa, mutta päätti antaa mamille mitä parhaimman lomalahjan! Julia oli hienosti PN-1 saaden CACIBin ja tämä tarkoittaa, että Julia on FCI:n vahvistusta vaille Kansainvälinen Muotovalio!!!!
Tuhannet kiitokset Julian kasvattajalle Monica Dreijerille tästä ihanasta koirasta! Ja kiitos Kirsi Heiskari-Leppäselle Julian handlaamisesta ROP-kilpailussa :)
Tässä vielä Julian arvostelu käännettynä: "Elegantti valionarttu. Hyvinmuotoutunut pää. Erinomainen kuono-osa. Kaunis kaula. Hyvin kulmautunut. Hyvä runko. Upea ylälinja. Liikkuu ihastuttavalla askeleella. Hyvä luusto ja turkki."


ROP Linmoor Your Majesty - VSP Ch.Nobhill Pretty Piece Of Adamant


Kans*&Fin&Est MVA Nobhill Pretty Piece Of Adamant
(Kans MVA titteliin tarvitaan vielä FCI:n vahvistus)

   
 
15.7.2007 Ato MEJÄ AVO1
 

 
Ato (Wildomar's Atomic Bomb) osallistui Köyliössä MEJÄ-kokeeseen ja saavutti tuloksen AVO1 ja huikeat 49 pistettä! Tämä tulos tarkoittaa myös sitä, että Ato kilpailee tästä lähtien VOI-luokassa. Onnittelumme!

   
 
14.7.2007 VSP, 2xSERT Orivedellä
 

 
Osallistuimme Oriveden kaikkien rotujen näyttelyyn, jossa englanninspringerspanielit tuomaroi Kirsi Nieminen (Suomi).  
Julia (Nobhill Pretty Piece Of Adamant) oli hienosti PN-1 ja lopulta VSP. Julian arvostelu: "Erinomaista tyyppiä oleva narttu, jolla kauniit ääriviivat. Kaunis pää ja viehättävä pää. Erinomainen kaula/runko. Vahva raajaluusto. Erinomaiset reidet ja hyvä matala kinner. Liikkuu hyvällä askelpituudella. Esitetään hyvin."  
Wilma (Wildomar's Alpen Rose) oli heti Julian jälkeen PN-2 saaden toisen SERTinsä ja on näinollen enää yhtä sertiä vaille valio. Onnittelumme!  
Diva (Wildomar's Dig Dub'N' Deny) ylsi "bikineissään" sijalle PN-4.  
Terry (Linmoor Your Majesty) oli PU-2 saaden SERTin. Onnea!


ROP Ch.Adamant's Golden Boy - VSP Ch.Nobhill Pretty Piece Of Adamant

   
 
12.7.2007 Robilla oma kotisivu
 

 
Robi (Wildomar's Brave Barchelor) on saanut oman kotisivun osoitteeseen:
wildomarsbravebarchelor.republika.pl

   
 
11.7.2007 Jalostusneuvojien peruskurssi
 

 
Sanna osallistui keväällä jalostusneuvojien peruskurssille ja tänään saatujen tulosten perusteella suoritti kurssin tentin hyväksytysti kiitettävällä tuloksella. Kurssille osallistui yli sata ihmistä, joista 80% läpäisi tentin (15% suoritti tentin kiitettävästi).

   
 
10.7.2007 DNA-tulos
 

 
Olemme saaneet GPRA cord1 mutaation osalta tänään seuraavan DNA-testituloksen.  
Sissi (Wildomar's Beautiful Piece) - kantaja (ei sairastu ko. mutaation aiheuttamaan silmäsairauteen)

   
 
9.7.2007 DNA-tuloksia
 

 
Olemme saaneet GPRA cord1 mutaation osalta tänään seuraavia DNA-testituloksia. Kukaan seuraavista koirista ei siis sairastu ko. mutaation aiheuttamaan silmäsairauteen :)  
Ato (Wildomar's Atomic Bomb) - kantaja  
Vilma (Wildomar's Bric-A-Brac) - kantaja  
Etta (Wildomar's Ciss Mi Lilac) - vapaa  
Julia (Nobhill Pretty Piece Of Adamant) - kantaja  
Terry (Linmoor Your Majesty) - vapaa

   
 
7.7.2007 Terryn isä on nyt SU(u)CH
 

 
Terry (Linmoor Your Majesty) on ylpeä isästään, joka valioitui viikonloppuna Ruotsissa ja on nyt virallisesti SU(u)CH Alanea Landcruiser. Onnittelumme Westaway-kenneliin Norjaan uudesta valiosta!

   
 
7.7.2007 Christa ROP, CACIB, RYP-3!
 

 
Christa (Blue Baltic's Ice Crystal) osallistui Juvan KV-näyttelyyn, jossa rodun ja ryhmän tuomaroi Javier Sanchez Fernandez. Christa oli hienosti PN-1 saaden 32. CACIBin ja lopulta saavutti jo 38. ROP-voittonsa sekä 20. ryhmäsijoituksensa ollen RYP-3.  
Sannalla oli ilo saada handlata myös pikku Sira eli Christan kaunis lupaava tytär Blue Baltic's Coral Heart. Sira esiintyi hienosti ja tuomari sijoittikin tytön heti äitinsä perään toiseksi parhaaksi nartuksi SERTin kera. Onnittelumme Peuhkurin perheelle Siran hienosta tuloksesta!  
Christan emä Lola (Ch.Tuliketun Utu-Keiju) oli ROP-veteraani liki 11v iässä ja Christan veli Lenny (Blue Baltic's Ice Tiger) oli VSP CACIBin kera. Onnittelumme!


ROP Ch.Blue Baltic's Ice Crystal - VSP Blue Baltic's Ice Tiger
Christan handlasi Sanna Vartiainen.


SERT Blue Baltic's Coral Heart (Christan tytär)


ROP-VET Ch.Tuliketun Utu-Keiju (Christan emä)

   
 
6.7.2007 Diva MH-luonnekuvattiin
 

 
Diva (Wildomar's Dig Dub'N' Deny) MH-luonnekuvattiin tänään Hauholla :)

   
 
5.7.2007 Sira 9,5 kk
 

 
Olemme saaneet uuden kuvan Christan kuvankauniista tyttärestä :)  
Sira (Blue Baltic's Coral Heart) - 9,5kk


Blue Baltic's Coral Heart
Copyright: Marita Peuhkuri

   
 
4.7.2007 Fara&Fanny BIS-pari (match)
 

 
Osallistuimme neljän F-pennun kanssa mätsäriin Somerolla, jossa pennut ja BIS-parin tuomaroi Minna Filppu. Kaikki neljä sisarusta eli Fanny (W. Fading Memories), Fara (W. FatalAttraction), Domino (W. Flyin' Thoughts) ja Unna (W. Field Of Dreams) saivat punaisen nauhan. Päivän päätteeksi Fanny ja Fara osallistuivat parikilpailuun ja tuomarin käyttämää ilmaisua lainatakseni "kaksoset" olivat lopulta BEST IN SHOW-pari!

Menoa ja vilskettä riitti alusta loppuun. Kiitos kaikille osallistuneille mukavasta illasta Someron Haukkukalliolla! :)


Fanny, Domino, Fara & Unna

   
 
4.7.2007 CACIB-vahvistus
 

 
Jekku (Ziestan Lilroy) on saanut vahvistuksen FCI:ltä, että Liettuassa maaliskuussa koiran voittama vara-CACIB tullaan vahvistamaan CACIBiksi. Tämä tarkoittaa, että voimme alkaa valmistelemaan valionarvoanomusta KANS MVA -titteliä varten! Onnittelut Jekkun omistajille!

   
 
1.7.2007 Christa VSP + CACIB
 

 
Christa (Blue Baltic's Ice Crystal) oli Karjaan KV-näyttelyssä paras narttu ja VSP saaden 31. CACIBinsa. Tämä oli Christan 8. VSP-sijoitus. Kiitokset handlauksesta Senja Mäkiselle (Foogel).
Christan veli Lenny oli ROP, onnittelumme!
Christan lupaava tytär Blue Baltic's Coral Heart "Sira" teki debyytin virallisissa näyttelyissä ollen PN3 ja voittaen ensimmäisen SERTinsä, onnea!


ROP Blue Baltic's Ice Tiger - VSP Ch.Blue Baltic's Ice Crystal

   
 
30.6.2007 Christa ROP
 

 
Christa (Blue Baltic's Ice Crystal) oli Tuusulan kaikkien rotujen näyttelyssä ROP. Tämä oli Christan ROP numero 37. :) Kiitokset Molli Nymanille (Texforrier) Christan handlauksesta :)  
Terry (Linmoor Your Majesty) oli samassa näyttelyssä PU-3 saaden vara-SERTin.  
Diva (Wildomar's Dig Dub'N' Deny) oli myös kehässä ja tulos hienosti PN-3 + vara-SERT.

   
 
27.6.2007 Whoopien terveystuloksia
 

 
Whoopie (Wildomar's Deep Silence) on saanut virallisia terveystuloksia:
Lonkat B2
Silmät terveet 5/2007
PFK DNA-testin tulos normaali (ei kantaja)

   
 
27.6.2007 Cooper & Charlie
 

 
Olemme saaneet hienot valokuvat isästä ja pojasta Yhdysvalloissa. Paljon kiitoksia kuvista David Swankille!


AMCH UKCCH UCIBC JA Wildomar's Catch InThe Rye
Esittäjänään Robin Novack
Copyright: David Swank


"Charlie", jonka isä siis Ch.Wildomar's Catch InThe Rye
Copyright: David Swank

   
 
24.6.2007 B-pentueen isä on Pohj MVA!
 

 
B-pentue lähettää onnittelut Ruotsiin isälleen, joka on tänään saavuttanut kaksi uutta titteliä: Norjan Muotovalio ja Pohjoismaiden Muotovalio! Siis virallisesti koiraa tituleerataan seuraavasti:
Pohj&S(u)&Dk&N&Am MVA Lux JMVA Whisborne Esquire

   
 
24.6.2007 Cooper ROP Kanadassa
 

 
Cooper (Wildomar's Catch InThe Rye) osallistui ensimmäiseen kanadalaiseen näyttelyynsä Rocktonissa ja oli siellä hienosti ROP saaden 3 pistettä Kanadan muotovalionarvoa varten. Tuomarina toimi Virginia Lyne (Kanada). Onnittelut jälleen Davidille ja Scottille!

   
 
24.6.2007 Fanny ~5kk
 

 
Fanny (Wildomar's Fading Memories) on kohta 5 kuukautta :)


Wildomar's Fading Memories "Fanny"

   
 
24.6.2007 Leevin debyytti: PU-4
 

 
Leevi (Wildomar's Enchanted Boy) teki debyyttinsä junioriluokissa voittaen luokkansa ja saavuttaen lopulta hienosti sijoituksen PU-4 Rovaniemen KV-näyttelyssä. Tuomarina toimi Hans v.d. Berg Hollannista. Onnittelut!  
Dixi (Wildomar's Discovered Plot) sijoittui samassa näyttelyssä junioriluokan toiseksi laatuarvosanalla 'erinomainen'. :)

   
 
22.6.2007 Terveysuutisia
 

 
Olemme saaneet uutisia tehdyistä DNA-testeistä. Englanninspringerspanieleille on kehitetty DNA-testi, jolla testataan onko koira normaali, kantaja vai geneettisesti sairas yhden tyypin PRA:ta (silmäsairaus) aiheuttavasta cord1-mutaatiosta.
Iloksemme saimme tietää, että:  
E-pentue eivät voi olla geneettisesti tämän tyypin PRA-sairaita, koska niiden isä Ch.Mompesson Blinking Hell "Frank" on vapaa (ei kantaja) ko. mutaatiosta.  
F-pentue eivät myöskään voi olla geneettisesti tämän tyypin PRA-sairaita, koska niidenkin isä Adamant's Wind Of Change "Arvo" on vapaa (ei kantaja) ko. mutaatiosta.

   
 
18.6.2007 Wilmalle 0-tulos agilityssa
 

 
Wilma (Wildomar's Alpen Rose) sai jälleen 0-tuloksen agilityssa (2 sekuntia alle ihanneajan) ja sijoitus hienosti 4/24. Onnea!

   
 
17.6.2007 Cooperista AM CH (AKC) ! ! !
 

 
Cooper (Wildomar's Catch InThe Rye) täytti odotukset ja haaveet! Me kasvattajat olemme todella iloisia ja ylpeitä saadessamme kertoa, että Cooper on nyt AM CH eli American Kennel Clubin muotovalio! Tietojemme mukaan Cooper olisi rodussa ensimmäinen suomalaiskasvatti, joka on tämän tittelin saavuttanut ja 3. koko Skandinaviasta (edellinen tittelin saavuttanut oli B-pentueemme isä Ch.Whisborne Esquire). :)

Meidän erityisonnittelumme ja kiitoksemme kuuluu tietenkin Cooperin omistajille David Swankille ja Scott Lenzille (Mariposa ESS), jotka ovat tehneet aivan fantastista työtä Cooperin kanssa.

   
 
17.6.2007 Wilma AVO1 MEJÄ:ssä!
 

 
Wilma (Wildomar's Alpen Rose) osallistui elämänsä ensimmäiseen MEJÄ-kokeeseen ja tulos oli mitä hienoin eli heti AVO1-tulos pisteillä 41! Onnittelumme!

   
 
17.6.2007 Terry VSP SERT
 

 
Terry (Linmoor Your Majesty) oli PU-1 ja VSP saaden SERTin Hämeenlinnan kaikkien rotujen näyttelyssä. Tuomarina Annaliisa Heikkinen.  
Weeti (Wildomar's Diverse Tails) oli samassa näyttelyssä PU-3.


FinJV-06 EstJV-07 EstV-07 Linmoor Your Majesty


FinJV-06 EstJV-07 EstV-07 Linmoor Your Majesty
Copyright: Saija Kaleva

   
 
13.6.2007 Robilla A-lonkat ja 0-kyynärpäät
 

 
Robi (Wildomar's Brave Barchelor) on saanut viralliset tutkimustulokset ja lonkat olivat hienosti A (paras mahd.) ja kyynärpäät 0-0 (paras mahd.) :)

   
 
10.6.2007 SERT, varaSERT, ROP-kasv
 

 
Terry (Linmoor Your Majesty) voitti SERTin Vehmaalla ollen PU2, onnea!  
Weeti (Wildomar's Diverse Tails) voitti samassa näyttelyssä vara-SERTin ollen PU-4, onnea!  
Diva (Wildomar's Dig Dub'N' Deny) oli PN-3.  
Etta (Wildomar's Ciss Mi Lilac) saavutti sijan PN-4.  
Kasvattajaryhmämme oli ROP-kasvattaja.

   
 
9.6.2007 Cooperille 3 major-pistettä!
 

 
Olemme saaneet jälleen upeita uutisia Yhdysvalloista!  
Cooper (Wildomar's Catch InThe Rye) on saavuttanut 3 major pistettä Skyline Kennel Clubin näyttelyssä, jossa tuomarina toimi Mr. Ed E. Bivin (USA). Cooper on nyt saavuttanut kaikki tarvittavat major-pisteet ja tarvitsee enää 2 pistettä saavuttaakseen tittelin AM CH (American Kennel Club).
Suuret onnittelut (ja kiitokset hyvin tehdystä työstä) kuuluvat Cooperin omistajille David Swankille & Scott Lenzille (Mariposa ESS)!

   
 
9.6.2007 Divalle SERT
 

 
Diva (Wildomar's Dig Dub'N' Deny) voitti neljännen SERTinsä tänään Vehmaalla ollen myös PN-2. Voittajanarttu oli todella kaunis ja menestynyt yksilö :) Onnittelut Napille ja Nanalle Divan menestyksestä!

   
 
3.6.2007 Whoopie - jalostussertifikaatti
 

 
Whoopie (Wildomar's Deep Silence) sai tänään jalostussertifikaatin Saksassa.

   
 
3.6.2007 Kolme uutta voittajatitteliä!
 

 
Meillä oli hieno päivä Viron voittajanäyttelyssä Tallinnassa, jossa englanninspringerspanielit arvosteli kansainvälisestikin tunnettu Peter Beyersdorf (Saksa).  
Madde (Adamant's Royal Stories) oli hienosti PN-2 saaden kolmannen SERTin Virosta ja vara-CACIBin, joka tulee muuttumaan CACIBiksi. Näin ollen alamme suunnittelemaan taipumuskoetta, jotta saamme viimeisteltyä tittelit Kans&Ltu&Est MVA :)  
Diva (Wildomar's Dig Dub'N' Deny) oli heti Madden jälkeen PN-3 ja voitti siis junioriluokan saaden jun-SERTin sekä tittelin EstJV-07. Diva oli myös ROP-juniori ja sai osallistumisoikeuden Cruftsin 2008 näyttelyyn. Onnea!  
Terry (Linmoor Your Majesty) voitti urosten junioriluokan ja sai jun-SERTin ja tittelin EstJV-07. Parhaan juniorin valinnassa Terry taisi olla enemmän kiinnostunut ihastuksensa kohteesta (Divasta) ja näin ollen Diva meni ja päihitti Terryn rotunsa parhaan juniorin valinnassa ja Terry oli siis VSP-juniori. Terry oli hienosti kuitenkin PU-1 ja paransi esiintymistään ROP-kilpailuun ja oli hienosti lopulta ROP. Terry sai tästä näyttelystä myös Crufts 2008 osallistumisoikeuden sekä toisenkin tittelin EstV-07.


Juniorivoittajat: Linmoor Your Majesty & Wildomar's Dig Dub'N' Deny


Voittajat: Linmoor Your Majesty & Estrellest Riinu-Ly-Panda

   
 
3.6.2007 Onnea Dusty 8v!
 

 
Dusty (Adamant's Stardust) täytti tänään 8 vuotta. Nopeasti on aika kulunut, vastahan tuo koira meille muutti ;) Onnittelut siis veteraani-iän saavuttaneelle Dustykalle!

   
 
3.6.2007 McCloud ROP & ROP-jun!
 

 
McCloud (Wildomar's Dictatorship) oli tänään hienosti FCI:n näyttelyssä Etelä-Afrikassa ROP-juniori ja myöskin ROP. Tuomarina toimi Luis Pinto Teixeira (Portugali). Onnittelumme!


ROP & ROP-jun Wildomar's Dictatorship
Copyright: Irma Bense

   
 
2.6.2007 Christa ROP + EstV-07
 

 
Christa (Blue Baltic's Ice Crystal) oli Tallinnassa "Viron Voittaja 2007" näyttelyssä hienosti jälleen PN-1 ja myöskin ROP saaden jo 30. CACIBin ja jo 12. tittelinsä EstV-07. Christalla on nyt myös Crufts 2008 osallistumisoikeus. Tuomarina toimi Tiina Illukka (Suomi).  
Terry (Linmoor Your Majesty) osallistui samana päivänä spanielien erikoisnäyttelyyn, jossa sijoittui junioriluokassa toiseksi, mutta lopulta PU-kilpailussa kuitenkin sijoittui korkeammalle kuin rotunsa parhaaksi valittu juniori ;)


ROP + ESTV-07 Ch.Blue Baltic's Ice Crystal

   
 
27.5.2007 Karkun erikoisnäyttely
 

 
Osallistuimme Karkun erikoisnäyttelyyn, jossa tuomarina toimi Pam Wadsworth (Iso-Britannia).  
Madde (Adamant's Royal Stories) oli upeasti PN-2 saaden vara-SERTin yhteensä 39 ilmoitetusta nartusta.  
Terry (Linmoor Your Majesty) päätti junioriluokat Suomessa hienosti jälleen kerran luokkavoittoon ja oli tällä kertaa myös PU-3 saaden vara-SERTin (30 ilmoitettua urosta). Terry taisi olla myös koko rodussa ainoa joka pääsi kisaamaan sekä "paras pää" että "parhaat liikkeet" kilpailuihin :)  
Diva (Wildomar's Dig Dub'N' Deny) sijoittui isossa narttujen junioriluokassa (14) hienosti toiseksi laatuarvosanalla "erinomainen" ja pääsi kisaamaan myös "parhaat liikkeet" kilpailuun.  
Etta (Wildomar's Ciss Mi Lilac) voitti hienosti Paras Pää kilpailun :)  
Julia (Nobhill Pretty Piece Of Adamant) vietti 6-vuotis syntymäpäiväänsä voittaen käyttöluokan laatuarvosanalla "erinomainen".
Kasvattajaryhmämme oli hienosti toinen saaden KP:n ja samoin Julian (Nobhill Pretty Piece Of Adamant) jälkeläisryhmä sijoittui toiseksi saaden KP:n.
Paras pää-kilpailuun saivat osallistumisoikeuden siis Terry (Linmoor Your Majesty) ja Etta (W. Ciss Mi Lilac). Parhaat liikkeet-kilpailussa nähtiin tiimistämme Terry (Linmoor Your Majesty), Diva (W.Dig Dub'N' Deny) ja Wilma (W.Alpen Rose).

Suuri kiitos kaikille osallistuneille kasvateille ja lisäksi kiitokset Katri Meriselle ja Antti Hokkaselle taidokkaasta handlausavusta :)


Wildomar's-teltta


PU3 & vara-SERT Linmoor Your Majesty


Diva & Väiski parikilpailussa


PARAS PÄÄ - Wildomar's Ciss Mi Lilac

   
 
27.5.2007 Onnea Julia!
 

 
Julia (Nobhill Pretty Piece Of Adamant) täyttää tänään 6 vuotta. Uskomatonta, että siitä voi olla jo niin kauan kun tämä perheemme ilopilleri syntyi . . . Onnittelut Julialle! :)


Julia juhlisti synttäreitään Karkun näyttelyssä :)

   
 
26.5.2007 Christa ROP ja RYP-3!
 

 
Christa (Blue Baltic's Ice Crystal) oli PN-1 ROP ja RYP-3 Paraisten kaikkien rotujen näyttelyssä, jossa rodun tuomaroi Leni Nousiainen ja ryhmän Harri Lehkonen.


RYP-3 Blue Baltic's Ice Crystal
Copyright: Heidi Nemlander

   
 
20.5.2007 McCloud RYP3-juniori
 

 
McCloud (Wildomar's Dictatorship) jatkoi hienoa näyttelyviikonloppuaan Etelä-Afrikassa ja oli hienosti ROP-juniori ja lopulta RYP3-juniori saaden myös vara-SERTin. Tuomarina toimi tänään Mr Guy Spagnolo (Australia). Onnea!

   
 
20.5.2007 Christa ROP
 

 
Christa (Blue Baltic's Ice Crystal) oli PN-1 & ROP Rauman kaikkien rotujen näyttelyssä, jossa tuomarina toimi Bob Whitney (Kanada).

   
 
20.5.2007 Wilma vara-SERT
 

 
Wilma (Wildomar's Alpen Rose) oli Helsingin kansainvälisessä näyttelyssä hienosti käyttöluokan voittaja ja PN-4 saaden vara-SERTin. Tuomarina toimi Kari Haave (Ruotsi). Onnea!  
Weeti (Wildomar's Diverse Tails) oli samassa näyttelyssä PU-4, onnittelumme!

   
 
19.5.2007 Fara muutti
 

 
Fara (Wildomar's FatalAttraction) muutti tänään Saloon. Tulee olemaan ilo seurata tytön kehittymistä. Onnittelut Kalevan perheelle uudesta perheenjäsenestä!

   
 
19.5.2007 McCloud - SERT!
 

 
McCloud (Wildomar's Dictatorship) on voittanut tänään ensimmäisen SERTinsä Etelä-Afrikassa (Tsabe Tshwana, Centurion), jossa tuomarina toimi Mr D Wilmshurst (Iso-Britannia). McCloud oli myös Paras Uros. Onnea!

   
 
18.5.2007 Fanny - 3,5kk
 

 
Fanny (Wildomar's Fading Memories) kasvaa kovalla tohinalla ja vauhtia riittää. . . Ja kauneutta. . . :)

   
 
17.5.2007 2x AVO1 MEJÄ-kokeesta
 

 
Etta (Wildomar's Ciss Mi Lilac) osallistui elämänsä toiseen MEJÄ-kokeeseen saavuttaen heti toisen AVO1-tuloksen (45p), onnittelumme!  
Ato (Wildomar's Atomic Bomb) oli samassa kokeessa ja saavutti myöskin AVO1-tuloksen (43p). Onnittelumme!


Ato & Etta - molemmille AVO1 MEJÄssä
Copyright: Tiina Huppunen

   
 
16.5.2007 Terveystutkimus
 

 
Venla (Wildomar's Double Mistake) kävi silmätutkimuksessa, jossa silmät todettiin terveeksi (ei osoita RD/HC/PRA). :)

   
 
13.5.2007 Wilma PN-4
 

 
Wilma (Wildomar's Alpen Rose) oli Haminan kaikkien rotujen näyttelyssä PN-4, onnea!

   
 
13.5.2007 Christa on Ruotsin Voittaja-07!
 

 
Christa (Blue Baltic's Ice Crystal) oli tänään upeasti PN-1 & ROP saaden jo 29. CACIBinsa Österbybrukin kansainvälisessä näyttelyssä ja näin ollen Christa on myös Ruotsin Voittaja 2007 ja tämä voittajatitteli oli Christan 8. voittajatitteli ja 11. titteli. Tuomarina toimi Mrs. Lee James Hellen (USA).

   
 
13.5.2007 Cooper on UKC CH!!
 

 
Cooper (Wildomar's Catch InThe Rye) saavutti tänään UKC CH -tittelin (United Kennel Club Champion) ollessaan paras uros Michiganissa Yhdysvalloissa. Tuomarina toimi Beth Snedegar (USA). Jälleen kerran lähetämme suuret onnittelumme Cooperin omistajille David Swankille ja Scott Lenzille (Mariposa englanninspringerspanielit)!!

   
 
12.5.2007 ROP, RYP-4, SERT, ROP&VSP-pentu
 

 
Saimme hienoja uutisia Oulun kaikkien rotujen näyttelystä!  
Anet (Wildomar's Addicted To You) oli upeasti PN-1 saaden toisen SERTinsä sekä oli lopulta myös ROP ja RYP-4!!! Tuomarina toimi Marie-Luise Doppelreiter (Itävalta).  
Eevi (Wildomar's Elfin Stories) oli samassa näyttelyssä ja jälleen ROP-pentu.  
Nero (Wildomar's Enigmatic Flame) osallistui ensimmäiseen näyttelyynsä ja oli VSP-pentu.  
Suuret onnittelut näille kasvateillemme ja heidän omistajilleen!!! Ja suuri kiitos Katri Meriselle Eevin ja Anetin taidokkaasta esittämisestä.


Eevi & Anet palkintojensa kanssa
Copyright: Henna Renholm


Eevi yhdessä handlerinsa Katrin kanssa
Copyright: Katri Merinen


VSP Rindi's Pablo Picasso - ROP Wildomar's Addicted To You
Copyright: Pirjo Kumpumäki

   
 
12.5.2007 Wilmalle 0-tulos agilityssa
 

 
Wilma (Wildomar's Alpen Rose) saavutti tänään 0-tuloksen agilityssa ja sijoittui hienosti toiseksi. Onnittelut kotiväelle!!

   
 
12.5.2007 Terrylle SERT Ruotsin Voittajassa!
 

 
Terry (Linmoor Your Majesty) teki vakuuttavaa työtä kehässä jälleen ja voitti junioriluokan urokset Ruotsin Voittaja 2007 -näyttelyssä!!!! Luokassa kilpaili 12 koiraa ja kilpailu oli todella kova. Junioriurokset tuomaroi Fredrik Norgren (Ruotsi). Mutta Terry meni ja nappasi vielä SERTin Agneta Cardellin (Ruotsi) tuomaroimana! Tämä oli huikea päivä meille ja olemme äärimmäisen ylpeitä Terryn saavutuksesta kovatasoisessa kilpailussa!  
Madde (Adamant's Royal Stories) sijoittui myös hienosti avoimen luokan nartuissa kolmanneksi saaden CK:n. Luokassa kilpaili 12 koiraa.


Linmoor Your Majesty "Terry"


1. Linmoor Your Majesty, 2. Barecho He's Got It All, 3. High Score Rumours-All-Around

   
 
11.5.2007 Onnittelut B-pentueelle
 

 
B-pentue täytti tänään 3 vuotta, onnittelut B-jengille eli Robille, Kevinille, Lukalle, Sissille, Vilmalle, Almalle ja Siirille!

   
 
11.5.2007 Korjaus luonnetestitulokseen
 

 
Olemme saaneet kirjeen Palveluskoiraliitolta jossa oli korjattu Christan (Ch.Blue Baltic's Ice Crystal) luonnetestin tulosta. Pisteet oli laskettu väärin ja oikeat pisteet ovat 112 pistettä (ei 102). :)

   
 
7.5.2007 Lonkkatulokset
 

 
Olemme saaneet virallisia lonkkatuloksia Kennelliitolta:  
Diva (Wildomar's Dig Dub'N' Deny) - lonkat B/A (terveet)  
Weeti (Wildomar's Diverse Tails) - lonkat B/B (terveet)

   
 
6.5.2007 Diva VSP ja SERT!
 

 
Diva (Wildomar's Dig Dub'N' Deny) oli Elimäen ryhmänäyttelyssä paras narttu ja VSP saaden kolmannen SERTinsä. Tuomarina Marjo Jaakkola. Onnea!


Wildomar's Dig Dub'N' Deny
Copyright: Katariina Isola

   
 
6.5.2007 Terry VSP ja SERT!
 

 
Terry (Linmoor Your Majesty) oli Someron ryhmänäyttelyssä VSP saaden SERTin. Tuomarina toimi Paula Rekiranta. Onnittelut!


VSP Linmoor Your Majesty - ROP Adamant's Let Me See

   
 
6.5.2007 Eevi ROP-pentu
 

 
Eevi (Wildomar's Elfin Stories) teki debyytin näyttelykehissä ja oli Oulaisten ryhmänäyttelyssä ROP-pentu. Tuomarina Markku Santamäki. Onnittelumme!


Wildomar's Elfin Stories
Copyright: Henna Renholm

   
 
5.5.2007 Pentuja syksyllä 2007!
 

 
Vilma (Wildomar's Bric-A-Brac) on suunnitteilla astuttaa seuraavasta juoksustaan. Kyseessä on upealuonteinen springerineiti, jonka sisko Sissi (W. Beautiful Piece) synnytti hienon F-pentueemme tammikuussa. :)
Vilmalla on B-B lonkat ja terveet silmät (12/06). Vilma on muutenkin kaikin puolin terve koira.
Uros on vielä mietinnässä. . .

   
 
1.5.2007 Terry valmiina kehiin
 

 
Terry (Linmoor Your Majesty) on valmiina astumaan takaisin näyttelykehiin pienen keväisen tauon jälkeen!


JV-06 Linmoor Your Majesty - 14kk

   
 
29.4.2007 Cooperille lisää pisteitä!
 

 
Cooper (Wildomar's Catch InThe Rye) osallistui kahteen näyttelyyn viikonloppuna. Sunnuntaina tulos oli "Reserve Winners Dog", mutta päivää ennen Cooper oli hienosti "Winners Dog" sekä lopulta VSP. Cooper saavutti jälleen lisäpisteitä American Kennel Clubin valionarvoa varten. Tuomarina toimi Stephanie Seabrook Hedgepath ja Cooperin esitti omistajansa David Swank.

Cooperilla on nyt kasassa 10 pistettä ja yksi major. Nämä on saavutettu marraskuun 2006 jälkeen ja poika täytti perjantaina 2 vuotta. Jos olemme oikein ymmärtäneet niin Cooper tarvitsee enää kaksi pistettä ja yhden 3 pisteen majorin tullakseen valioksi (AM CH)!

   
 
29.4.2007 Christa ROP ja RYP-2 (KV) !!!
 

 
Christa (Blue Baltic's Ice Crystal) teki sen TAAS eli oli kolmatta kertaa peräkkäin Lahden KV-näyttelyssä ROP CACIBin kera ja kolmatta kertaa peräkkäin sijoittui ryhmässä ja tällä kertaa upeasti RYP-2! Tuomarina tänä vuonna rodussa oli Jef Verrees (Belgia) ja ryhmässä Elisa Koivunen (Suomi).


ROP ja RYP-2 - Blue Baltic's Ice Crystal
Copyright: Mika Kuusela

   
 
28.4.2007 Adamant's Royal Stories
 

 
Madde (Adamant's Royal Stories) - 2,5 vuoden iässä... Ja äippä on ennen kaikkea YLPEÄ ;)

Tänään tuomari Silke Varneke (Saksa) lausui Maddesta:
"Excellent type. Brilliant head & expression. Very feminine and developed bitch. Correct in every case of the body. Very good show condition. Very well presented. Moved well with very good front movement."

   
 
27.4.2007 Onnea C-pentueelle!
 

 
C-pentue täyttää tänään kaksi vuotta, onnea kaikille C-pentueen kasvateille!


Gina nauttii kakkuaan
Copyright: Helena Turunen

   
 
26.4.2007 Aton silmät terveet
 

 
Ato (Wildomar's Atomic Bomb) oli tänään virallisessa silmätutkimuksessa ja todettiin terveeksi (ei osoita PRA/HC/RD).

   
 
22.4.2007 Onnea Emma!
 

 
Emma (Melverly Violetta) täyttää tänään 6 vuotta. Paljon onnea syntymäpäiväsankarille!

   
 
22.4.2007 Uusi tiimin jäsen
 

 
Wallu (Wildomar's Fiction Oh No) on liittynyt tiimimme jäseneksi! Tämä poika asustaa Helsingissä kasvattimme Weetin (Wildomar's Diverse Tails) seurana. Mielenkiinnolla seuraamme mitä tulevaisuus tuo mukanaan tälle ihastuttavalle pojalle!


Wildomar's Fiction Oh No - 12 viikon iässä


Wildomar's Fiction Oh No - 12 viikon iässä

   
 
21.4.2007 Möllimejä
 

 
Osallistuimme Springerspanielit ry:n järjestämään möllimejään Paimiossa. Mukana harjoituksissa olivat:
Adamant's Royal Stories "Madde"
Wildomar's Beautiful Piece "Sissi"
Wildomar's Classy Violetta "Viola"
Wildomar's Diverse Tails "Weeti"
Wildomar's Dig Dub'N' Deny "Diva"

Kiitos kaikille kasvateille osallistumisesta!

   
 
21.4.2007 Onnea Christa!
 

 
Christa (Blue Baltic's Ice Crystal) on tänään juhlatuulella... Nyt siis sytytetään neljäs kynttilä Christan kakkuun :) Kovasti onnea meidän kuningattarelle sekä Christan kaikille pentuesisaruksille syntymäpäivänään!

   
 
19.4.2007 Cooper ROP!
 

 
Cooper (Wildomar's Catch InThe Rye) on ollut ROTUNSA PARAS Terre Heutessa Indianassa (USA)! Tuomarina toimi Eric Soti Australiasta, joka on itsekin rodun edustajia. :) Lisää uutisia tästä näyttelystä tulee kun saamme lisätietoja!

   
 
16.4.2007 Terveystutkimuksia
 

 
Kaksi D-pentua kävi terveystutkimuksissa. Molemmilta tutkittiin silmät ja lonkat. Virallista lonkkatulosta jäädään odottelemaan Suomen Kennelliitolta.  
Diva (Wildomar's Dig Dub'N' Deny) - silmät terveet (PRA/HC/RD)  
Weeti (Wildomar's Diverse Tails) - silmät terveet (PRA/HC/RD)

   
 
15.4.2007 Diva VSP+SERT!
 

 
Diva (Wildomar's Dig Dub'N' Deny) oli hienosti Sipoon ryhmänäyttelyssä paras narttu saaden SERTin ja tällä kertaa VSP. Tuomarina Markku Santamäki ja näyttelyyn oli ilmoitettu 19 englanninspringerspanielia.  
Wilma (Wildomar's Alpen Rose) oli käyttöluokan voittaja ja lopulta PN-3.  
Kevin (Wildomar's Bland Esquire) oli avoimen luokan toinen ja lopulta PU-2 saaden vara-SERTin.  
Madde (Adamant's Royal Stories) sai tuloksen eh/1 ;)


ROP Nobhill All The Way - VSP Wildomar's Dig Dub'N' Deny


JMVA Wildomar's Bland Esquire

   
 
14.4.2007 Onnea 1-vuotiaalle D-pentueelle!
 

 
D-pentue on tänään vuoden ikäinen! Suuret onnittelut koko hulivili-jengille synttäripäivänä!


Diva synttärikakun kanssa :)
Copyright: Katariina Isola

   
 
14.4.2007 Christa LTE 112p
 

 
Christa (Blue Baltic's Ice Crystal) oli tänään luonnetestissä ja tuloksena 112 pistettä. Olimme erittäin tyytyväisiä Christan reaktioihin erilaisiin tilanteisiin testin aikana.

   
 
14.4.2007 Cooperille 4 AKC major-pistettä!
 

 
Cooper (Wildomar's Catch InThe Rye) saavutti viime sunnuntaina 8.4.2007 neljä major-pistettä (American Kennel Club) ja on suuren askeleen edempänä kohti Am CH titteliä!
Suuret onnittelut Davidille ja Scottille Cooperin menestyksestä! Kiitokset myös heille Cooperin hienosta hoidosta ja kasvatuksesta, olemme iloisia että kasvattimme elää juuri teidän luonanne!


Copyright: David Swank

   
 
9.4.2007 Ruu PN2+vara-SERT
 

 
Ruu (Wildomar's Celestial View) oli PN-2 saaden vara-SERTin Ruoveden ryhmänäyttelyssä, jossa tuomarina rodun erikoistuomari Tarja Hovila.

   
 
9.4.2007 Diva ROP & RYP-2!!! Christa ROP!!
 

 
Osallistuimme Lappeenrannan kaikkien rotujen näyttelyyn, jossa tuomareina englanninspringerspanieleilla Johan Juslin (Suomi), englanninsetteillä Leni Nousiainen (Suomi) ja 8-ryhmässä Annukka Paloheimo (Suomi).  
Diva (Wildomar's Dig Dub'N' Deny) oli päivämme kirkkain tähti! Alle vuoden ikäinen tyttönen junioriluokasta meni ja oli PN-1 saaden SERTin ja oli lopulta hienosti myös ROP. Ryhmässä Diva jaksoi edelleen näyttää parhaita puoliaan ja sijoittui upeasti sijalle RYP-2 ja eteen meni vain päivän BIS-voittaja! Tässä Divan saama upea arvostelu:
Erittäin tasapainoinen yksilö. Tämä narttu on totuus rotumääritelmästä. Harvinaisen hyvä karvapeite laadultaan. Upeat liikkeet. Siinä se on!  
Madde (Adamant's Royal Stories) voitti avoimen luokan nartut ja oli heti Divan jälkeen PN-2 ja sai vara-SERTin.  
Wilma (Wildomar's Alpen Rose) oli käyttöluokan voittaja ja lopulta PN-4.  
Weeti (Wildomar's Diverse Tails) voitti urosten junioriluokan ja oli lopulta PU-3 saaden vara-SERTin. Weetin hieno arvostelu:
Kaunislinjainen pää sivusta katsottuna. Erinomainen kaula, ylälinja. Hyvä olkavarsi. Hyvä raajaluusto, rodunomainen runko, leveä reisi, hyvä karvanlaatu, jossa pituutta. Erinomainen askelpituus.  
Christa (Blue Baltic's Ice Crystal) oli hienosti PN-1 ja ROP (tämä oli Christan 31. ROP-voitto).


RYP-2 Wildomar's Dig Dub'N' Deny


Wildomar's Dig Dub'N' Deny - melkein vuoden iässä

   
 
8.4.2007 Kaksi pentua vapaana
 

 
Etsimme kahdelle pennulle rakastavaa pysyvää kotia.  
Fara (Wildomar's FatalAttraction) etsii kotia, jossa se voi olla rakastettu perheenjäsen ja ehkäpä myös kaveri metsästykseen tai toko/agility-harrastuksen pariin.  
Wallu (Wildomar's Fiction Oh No) etsii paitsi rakastetun perheenjäsenen paikkaa, myös aktiivista näyttelyistä kiinnostunutta kotia. Tämä poika on erittäin lupaava kuten moni muukin tästä sisarusparvesta! :)


Fonzie 10 viikkoa

   
 
3.4.2007 Terryn lonkat terveet
 

 
Terry (Linmoor Your Majesty) sai virallisen lonkkatuloksen ja se on B-B eli terve :)

   
 
1.4.2007 Dixi - Ranuan kaunein 2007
 

 
Dixi (Wildomar's Discovered Plot) valittiin kevätmessujen yhteydessä yleisön äänestämänä "Ranuan Kaunein Koira 2007" kilpailun voittajaksi. Onnittelut Dixille ja nuorelle taidokkaalle esittäjälle Maijulle!

   
 
26.3.2007 Fenja muutti uuteen kotiin
 

 
Fenja (Wildomar's Fallin' Star) muutti tänään uuteen kotiinsa Keravalle. Toivotamme kaikkea hyvää jatkoon!

   
 
26.3.2007 Terry kävi silmätarkastuksessa
 

 
Terry (Linmoor Your Majesty) kävi virallisessa silmätutkimuksessa ja todettiin terveeksi (PRA, HC ja RD sekä myös glaukoma). Terry myös lonkkakuvattiin ja jäämme odottelemaan virallisia tuloksia.

   
 
25.3.2007 Mimmi muutti uuteen kotiin
 

 
Mimmi (Wildomar's Full Of Dignity) muutti tänään uuteen kotiinsa Riihimäellä. Tämän tyttösen tuleviin harrastuksiin kuulunee ainakin agility ja ehkäpä kehiinkin joskus tyttö tulee :)

   
 
25.3.2007 Terry SERT !
 

 
Terry (Linmoor Your Majesty) oli Tampereen KV-näyttelyssä PU2 saaden SERTin. Harmi ettei ikä riittänyt saamaan CACIBia, joka meni kolmannelle, mutta eiköhän niitä keretä saamaan vielä. ;) Rotutuomarina Patric Ragnarsson Ruotsista ja 61 ilmoitettua englanninspringerspanielia.  
Diva (Wildomar's Dig Dub'N' Deny) oli isossa narttujen junioriluokassa hienosti toinen laatuarvosanalla 'erinomainen'.  
Kasvattajaryhmämme sijoittui toiseksi ja sai kunniapalkinnon hienon arvostelun kera. Kiitokset Diva, Etta, Ruu ja Wilma ryhmäämme osallistumisesta. :)  
Tässä vielä muita tuloksia:
Weeti (W. Diverse Tails) - JUN H
Kevin (W. Bland Esquire) - AVO EH/3
Ato (W. Atomic Bomb) - VAL EH
Etta (W. Ciss Mi Lilac) - NUO ERI/2
Ruu (W. Celestial View) - NUO ERI/3
Wilma (W. Alpen Rose) - KÄY ERI/2
Christa (Blue Baltic's Ice Crystal) - VAL ERI/1 PN2 VACA

   
 
24.3.2007 Muuttoja :)
 

 
Tänään muutti kolme pikkuista uusiin koteihinsa.  
Sara (Wildomar's Free Spirit) muutti Iisalmeen ja tuleviin harrastuksiin kuulunee metsästys ja eiköhän näyttelyissäkin joskus tyttä nähdä :)  
Eetu (Wildomar's FeastForTheEye) muutti Keravalle ja tämä poika tulee varmasti näyttelykehiin kunhan vähän ikää tulee lisää ;)  
Fiona (Wildomar's Final Gem) asustaa nyt Vantaalla Hiltusen perheen viihdyttäjänä ja ehkäpä kehissäkin tyttö vielä nähdään.

   
 
23.3.2007 Felix ja Unna muuttaneet
 

 
Veeti (Wildomar's Feat Of Falour) on nyt muuttanut uuteen kotiinsa Varkaudessa. Toivotamme kaikkea hyvää jatkoon tälle pojalle Korhosen perheen rakastettuna jäsenenä!  
Unna (Wildomar's Field Of Dreams) muutti uuteen kotiin Loimaalle ja tämä tyttö tullaan varmasti näkemään myös näyttelykehissä :)


Felix

   
 
17.3.2007 Pentuasiaa :)
 

 
F-pentue kasvaa nopeaa tahtia ja jo on tullut aika ensimmäisten muuttoon uuteen kotiinsa.  
Domino (Wildomar's Flyin' Thoughts) lähti ilahduttamaan Simosten perhettä Aijalaan ja siis oman äitinsä Sissin (Wildomar's Beautiful Piece) seuraksi.  
Elli-Justiina (Wildomar's Flicker Of Hope) matkusti Orimattilaan pitämään seuraa Hilma-springerille. :)  
Tästä isosta 12 pennun pentueesta on vapaana vielä yksi uros ja kolme narttua. Tässä kuvat myytävänä olevista pennuista 6,5 viikon iässä.


Fonzie on myytävänä vain harrastavaan kotiin


Fendi (toivomme harrastavaa kotia)


Fina (toivomme harrastavaa kotia)


Fara (rakastavaan huolehtivaan kotiin)

   
 
16.3.2007 Tervetuloa Fanny
 

 
Toivotamme tervetulleeksi tiimimme uusimman jäsenen, ihastuttavan hurmurin Wildomar's Fading Memories "Fanny".


Wildomar's Fading Memories - 6,5 viikkoa

   
 
14.3.2007 Terry "Vuoden Pentu 2006"
 

 
Terry (Linmoor Your Majesty) palkittiin tänään Lounais-Suomen Spanielikerhossa vuoden 2006 Vuoden Pentuluokan Näyttelykoirana. Onnea Terryn kotijoukoille!

   
 
11.3.2007 Terry RYP-2 ja Christa RYP-5!
 

 
Tänään osallistuimme toiseen KV-näyttelyyn Vilnassa Liettuassa. Springerspanielit tuomaroi Bo Skalin Ruotsista (myös 8-ryhmä). Setterituomarina toimi Petru Muntean (Bulgaria) ja 7-ryhmän tuomaroi Tino Pehar (Kroatia).  
Terry (Linmoor Your Majesty) teki hienoa työtä ollen ROP-juniori saaden juniori-SERTin, mutta oli myös ROP ja päätyi ryhmäkilpailussa hienosti sijalle RYP-2! Hieno saavutus vain vuoden ikäiselle pojalle! Onnea Kalevan perheelle!  
Diva (Wildomar's Dig Dub'N' Deny) oli VSP-juniori saaden toisen juniori-SERTinsä.  
Madde (Adamant's Royal Stories) voitti jälleen CACIBin ja SERTin. Tuo SERT oli jo #19 Maddelle! :)  
Christa (Blue Baltic's Ice Crystal) jatkoi tasaista työtään ja oli jälleen ROP kera CACIBin ja SERTin (Christan 27. CACIB ja 19. SERT!). Ryhmässäkin Christan sijoitus oli RYP-5.  
Jekku (Ziestan Lilroy) sai tänään tulokseksi ERI/2.


ROP & RYP-2 - Linmoor Your Majesty


ROP & RYP-5 - Blue Baltic's Ice Crystal

   
 
10.3.2007 Liettuan Voittaja 2007
 

 
Matkasimme Liettuaan kahteen näyttelyyn. Lauantaina oli vuorossa Liettuan Voittaja 2007 kansainvälinen näyttely.  
Christa (Blue Baltic's Ice Crystal) nappasi jo kolmantena vuotena peräkkäin Liettuan Voittaja -tittelin itselleen ja oli myös ROP saaden SERTin ja CACIBin. Rodun arvostellut Rajko Rotner (Slovenia) otti myös ryhmän ja sijoitukseksi Christalle hienosti RYP-3. Suuri kiitos Christan esittämisestä Sanna Vartiaiselle!  
Jekku (Ziestan Lilroy) oli myös mukanamme ja sai näyttelystä vara-CACIBin. CACIBin voittanut koira oli kuitenkin saanut jo Kans MVA-titteliin tarvittavat CACIBit kasaan aiemmin ja tämä tarkoittaa että tuo vara-CACIB tulee mitä todennäköisimmin vaihtumaan CACIBiksi ja näinollen Jekku on vahvistamaton Kans MVA!  
Madde (Adamant's Royal Stories) saavutti Liettuan Voittaja 2007-tittelin, CACIBin ja SERTin. Tuomarina springereillä Libuse Ubrova (Tsekki).  
Diva (Wildomar's Dig Dub'N' Deny) saavutti ensimmäisen tittelinsä Liettuan Juniorivoittaja 2007 saaden juniori-SERTin ja ollen VSP-juniori.  
Terry (Linmoor Your Majesty) sai tuloksen ERI/3.

   
 
6.3.2007 Pennut 5 viikkoa
 

 
F-pentue kasvaa ja komistuu. Julkaisimme kuvat pentueesta 5 viikon iässä ja lupaavalta näyttää.

   
 
4.3.2007 Cooperille lisää AKC-pisteitä
 

 
Cooper (Wildomar's Catch InThe Rye) osallistui Wisconsinissa kahteen näyttelyyn viikonlopun aikana. Lauantaina tuomarina Mrs. Ann F. Yuhasz (USA), joka sijoitti Cooperin toiseksi luokassaan. Sunnuntaina tuomarilla Marjorie Martorella (USA) Cooper oli Winners Dog saavuttaen kaksi lisäpistettä AKC:n valionarvoa varten. Onnea David ja Scott!

   
 
26.2.2007 Pentukuvia
 

 
F-pentue on nyt 4 viikon ikäinen ja nuorisosta on otettu ensimmäiset "seisotuskuvat": F-pentueen kuvat


Wildomar's Flyin' Thoughts "Flora"

   
 
20.2.2007 Pennut 3 viikkoa
 

 
F-pentue kasvaa tohinalla ja nyt alkaa jo olemaan vähän vauhtiakin pikku tassuissa.

   
 
18.2.2007 Vuoden Englanninsetteri 2006!
 

 
Christa (Blue Baltic's Ice Crystal) on Vuoden Englanninsetteri 2006!! Christa voitti tämän KSP ry:n myöntämän palkinnon toisen kerran peräkkäin ja teki sen melko selvästi 214 pisteellä, joka oli 77 pistettä enemmän kuin toiseksi tulleella.

Christan saavutukset Suomesta vuoden aikana olivat: Euroopan Voittaja 2006, 2xRYP-1, 3xRYP-2, 2xRYP-3, 2xRYP-4, 16xROP ja 11xCACIB. Näihin tuloksiin Christan esittivät kuluneen vuoden aikana Sannan lisäksi Molli Nyman, Antti Hokkanen ja Pauliina Artiola, joille haluamme välittää suuret kiitoksemme!

Christa on unelmiemme täyttymys kaikissa suhteissa. Olemme äärimmäisen kiitollisia Christan kasvattaja Marita Peuhkurille erittäin hyvin sujuneesta yhteistyöstä ja haluamme onnitella Maritaa kasvattien hienosta menestyksestä niin Suomessa kuin ulkomailla! Olemme ylpeitä omistaessamme Blue Baltic's setterin :)

   
 
18.2.2007 Cooper BIS-2, RYP-1 ja RYP-2!
 

 
Cooper (Wildomar's Catch InThe Rye) teki hienoa työtä yhdessä omistajiensa David Swankin ja Scott Lenzin kanssa Kalamazoossa Michiganissa (USA) UKC:n näyttelyissä viikonlopun aikana! Lauantaina tuomari Pamela Purduen (USA) valitsemana Cooper oli ROP ja RYP-1 sekä lopulta Avril Blackin (UK) tuomaroimana vielä upeasti BIS-2!!. Sunnuntaina rodun ja ryhmän tuomaroi Avril Black (UK) ja Cooper jatkoi vakuuttavasti ollen ROP ja RYP-2! Mitä suurimmat onnittelumme Davidille ja Scottille pojan hienosta menestyksestä!


Wildomar's Catch Inthe Rye - BIS-2
Copyright: David Swank

   
 
17.2.2007 B-pentueen isä nyt DK MVA
 

 
B-pentue onnittelee isäänsä Edwiniä (SU(u)CH AmCH LuxJCH Whisborne Esquire), joka sai tänään Tanskassa SERTin ja on nyt myös DK MVA!

   
 
15.2.2007 Pentukuvia
 

 
Päivitimme uudet nassukuvat pennuista.

   
 
15.2.2007 SSKH:n Vuoden Näyttelykoira
 

 
Christa (Blue Baltic's Ice Crystal) on palkittiin tänään Someron Seudun Koiraharrastajat ry:n Vuoden Näyttelykoirana 2006. Tästä saavutuksesta olemme erityisen iloisia siksi, että tiedämme Someron Seudulla olevan joitakin varsin menestyneitä kasvattajia ja koiria, ja voitto kovassa kilpailussa maistuu tietenkin aina paremmalta.

   
 
11.2.2007 ROP-kasvattaja Lahdessa
 

 
Osallistuimme Lahden ryhmänäyttelyyn, jossa rodun tuomaroi Luis Catalan Portugalista (36 englanninspringerspanielia).  
Terry (Linmoor Your Majesty) oli jälleen voittamaton luokassaan ja oli lopulta PU-2 saaden vara-SERTin.  
Wilma (Wildomar's Alpen Rose) oli hienosti PN-4 käyttöluokasta.  
Kasvattajaluokkamme esitettiin ensimmäistä kertaa virallisissa näyttelyissä ja tuloksena KP ja ROP-kasvattaja. Kiitokset kaikille ryhmään osallistuneille!  
Näyttelyyn osallistuivat myös:
urokset JUN ERI/2 - Weeti (Wildomar's Diverse Tails)
nartut JUN ERI/3 - Diva (Wildomar's Dig Dub'N' Deny)
nartut NUO ERI/1 - Etta (Wildomar's Ciss Mi Lilac)

   
 
10.2.2007 Champion Of Champions
 

 
Christa (Blue Baltic's Ice Crystal) osallistui Champion Of Champions gaalaan Vantaalla. Vietimme mukavan illan yhdessä Christan kasvattajan Marita Peuhkurin kanssa ja saimme ihailla mitä hienompien koirien esiintymistä upeissa puitteissa :) Erikoiskiitoksemme Christan taidokkaasta trimmauksesta ja esittämisestä Molli Nymanille (Texforrier).


Christa catwalkilla


Christa yhdessä kasvattaja Maritan ja omistajiensa Sannan ja Samin kanssa

   
 
8.2.2007 Peuranjäljestystä
 

 
Terry (FinJV-06 Linmoor Your Majesty) ja Luka (Wildomar's Bay Of Gold) pääsivät tammikuussa metsästäjien avuksi jäljestämään haavoittunutta peuraa ja pojat hoitivat hienosti homman! :)


Peura löytyi ojasta
Copyright: Saija Kaleva


Terry ja Luka olivat todella kiinnostuneita peurasta
Copyright: Saija Kaleva

   
 
5.2.2007 Kuvia pennuista
 

 
F-pentue kasvaa ja voi hyvin. Innolla odotamme jo kun ne kaikki 48 tassua aloittavat töminän pentulaatikossa ;) Mutta sitä ennen päätimme laittaa näytille jokaisesta pennusta kuvat, jotka otettu 4 päivän iässä.

   
 
29.1.2007 Onnea Roni 3 vuotta!
 

 
Poikamme Roni täyttää tänään 3 vuotta. Kovasti onnea Ronskulle! :)

   
 
28.1.2007 Ihastuttava Sira
 

 
Saammeko esitellä Christan ihastuttavan ja erittäin lupaavan tyttären 4,5 kuukauden iässä: Blue Baltic's Coral Heart "Sira" (Ch.Chebaco's Bridgewood Guard - Ch.Blue Baltic's Ice Crystal)  
Christa (Blue Baltic's Ice Crystal) itse osallistui Turun KV-näyttelyyn, jossa se liikkui tasapainoisesti ja terveesti hienosti esiintyen ja sai tuomari Per Iverseniltä seuraavan arvostelun: "4-vuotias. Erittäin miellyttävä narttu, jolla erinomaiset mittasuhteet. Erittäin feminiininen pää. Erittäin hyvä kaula ja runko, selkä ja takaosa. Liikkuu erinomaisella draivilla. Kaunis turkki. Hyvin esitetty."


Copyright: Marita Peuhkuri

   
 
27.1.2007 Ato CACIB ja VSP!
 

 
Osallistuimme Turun KV-näyttelyyn, jossa springerit arvosteli Blaz Kavcic (Slovenia). Näyttelyyn oli ilmoitettu 46 englanninspringerspanielia.  
Ato (Wildomar's Atomic Bomb) suoriutui näyttelystä upeasti ollen PU-1 ja VSP saaden ensimmäisen CACIBin! Hurjasti onnea Tiinalle pojan hienosta voitosta!  
Terry (Linmoor Your Majesty) voitti junioriluokan ja oli PU-3 saaden vara-SERTin.  
Etta (Wildomar's Ciss Mi Lilac) voitti nuorten luokan nartut ja oli PN-4 saaden vara-SERTin.


VSP Wildomar's Atomic Bomb - ROP Dreemteems Evita Peron


PU1 CACIB VSP - Wildomar's Atomic Bomb

   
 
26.1.2007 Meillä on PENTUJA!
 

 
F-pentue syntyi tänään ja pentueessa huimat 12 pentua, joista 3 urosta ja 9 narttua! Emä ja pennut voivat hyvin.

Pentueessa on pentuja molemmista sukupuolista vielä vapaana, ota yhteyttä mikäli olet kiinnostunut!


Wildomar's F-pentue
Copyright: Susanna Simonen

   
 
7.1.2007 Kajaanista SERT, VACA, ROP/VSP-pentu!
 

 
Dixi (Wildomar's Discovered Plot) oli Kajaanin KV-näyttelyssä kuudesta pennusta hienosti ROP-pentu. Tuomarina Rita Kadike-Skadina (Latvia). Onnea Ruonalan perheelle!  
Venla (Wildomar's Double Mistake) oli samassa näyttelyssä hieosti VSP-pentu. Onnea Outille!  
Anet (Wildomar's Addicted To You) kruunasi kasvattiemme päivän olemalla hienosti PN2 saaden SERTin ja vara-CACIBin! Hurjasti onnea Hennalle! Näyttelyyn oli ilmoitettu yhteensä 50 englanninspringerspanielia.


VSP-pentu W.Double Mistake - ROP-pentu W.Discovered Plot
Copyright: Aila Murto


SERT VACA ja PN2 - Wildomar's Addicted To You
Copyright: Aila Murto

   
 
6.1.2007 Tulos viime vuodelta
 

 
Saimme uutisia Puolasta koskien Kielchen KV-näyttelyä 18.-19.11.2006.  
Robi (Wildomar's Brave Barchelor) sai ko. näyttelyssä SERTin ja vara-CACIBin. Onnea Annalle! Tuomarina toimi Zsolt Lokodi (Romania)


Copyright: Anna Alichniewicz

   
 
1.1.2007 Uusi vuosi 2007
 

 
Niin se taas on vuosi vaihtunut ja innolla odotamme mitä vuosi 2007 meille antaa.

Nuorista kasvateistamme E-pennut saapuvat näyttelykehiin ja D-pennut aloittavat uransa virallisissa luokissa. Vanhemmat kasvatit jatkavat uraansa kehissä ja toivottavasti kasvatteja nähdään myös kokeissa ja kilpailuissa :)

Pentujakin on odotettavissa. F-pentue syntyy tammikuussa, jossa emänä 'Sissi' (Wildomar's Beautiful Piece) ja isänä 'Arvo' (PMJV-05 Adamant's Wind Of Change). Lisäksi on suunnitelmissa astuttaa 'Julia' (Fin&Est MVA Nobhill Pretty Piece Of Adamant) seuraavasta juoksusta (uroksesta kerromme myöhemmin).
Seuraavassa vielä joitakin yksittäisten koirien tavoitteita:  
Christa (Blue Baltic's Ice Crystal) jatkaa menoaan näyttelykehissä niin Suomessa kuin ulkomailla ja ehkäpä Christan mitä kaunein tytär Sirakin nähdään kehissä jossakin vaiheessa. :)  
Madde (Adamant's Royal Stories) palaa kehiin mammalomaltaan näyttelykehiin ja tavoitteena on myös osallistua ja suorittaa taipumuskoe tämän vuoden aikana.  
Julia (Nobhill Pretty Piece Of Adamant) piipahtaa muutamissa näyttelykehissä ja toivottavasti tuottaa pentueenkin vuoden 2007 aikana.  
Terry (Linmoor Your Majesty) jatkaa junioriuraansa ja siirtyy vuoden aikana nuortenluokkaan näyttelykehissä. Mielenkiinnolla odotamme miten tämän ruotsintuontimme ura jatkuu hienon alun jälkeen. Ja saapa nähdä osallistuuko Terry myös taippariin tänä vuonna :)  
Diva (Wildomar's Dig Dub'N' Deny) on tulevaisuuden toivomme, joka muiden D-pentujen tapaan tekee debyyttinsä tämän vuoden aikana virallisissa luokissa ja taitaa taipparit olla tälläkin tytöllä suunnitelmissa :)