Uutiset 2006

 
   
 
25.12.2006 Hieno vuosi 2006
 

 
Meillä on takana hieno vuosi ja suuri kiitos siitä kuuluu kasvatinomistajillemme, omistamiemme koirien kasvattajille ja muillekin ihanille ihmisille, joiden kanssa olemme saaneet tehdä yhteistyötä kuluneen vuoden aikana!  
Christa (Blue Baltic's Ice Crystal) on näyttelykehien menestyksellään tuonut monta ilonhetkeä vuoden 2006 aikana! Christa saavutti mm. kolmen maan valiotittelin sekä voittajatittelit Euroopan Voittaja 2006, Baltian Voittaja 2006 sekä Liettuan Voittaja 2006, joista viimeisessä Christa oli myös RYP-1 ja BIS-4. Christa voitti KV-näyttelyn ryhmän kolmesti, joista kaksi Suomessa. Muita ryhmäsijoituksia Christalle kerääntyi peräti kahdeksan ja jopa 19 kertaa Christa valittiin rotunsa parhaaksi! CACIBeja kertyi 16 ja sertifikaatteja kuusi.
Christa oli näiden menestysten myötä menestynein narttu koko FCI7-ryhmässä (ja siis samalla myös menestynein setterinarttu kaikista setteriroduista) sekä tietenkin oman rotunsa menestynein yksilö vuoden 2006 aikana Suomessa. Christa sai myös kutsun Champion Of Champions -gaalaan, jonne kutsutaan 150 menestyneintä näyttelykoiraa ja Christa sai tämän kutsun hienosta sijoituksestaan "23. menestynein näyttelykoira Suomessa 2006". Ja maininnan arvoinen asia on myös kultahippu-Sira, Christan kaunis tytär, joka syntyi syksyllä. Suurella mielenkiinnolla odotamme tuleeko tytöstä äitinsä veroinen vai vieläkin kirkkaampi tähti! ;)  
Myös englanninspringerit tekivät hienoa työtä vuoden aikana. Pentuluokissa saavutettiin 17x ROP-pentu, BIS-pentu, BIS2-pentu, BIS3-pentu sekä 9 ryhmäsijoitusta. Junioriluokista nuoriso keräsi 4x ROP-juniori, 5x juniori-SERT ja BIS3-juniori sijoituksen. Aikuisten luokista saavutettiin 7x ROP, 7xVSP, 4xCACIB, 5xVACA, 28xSERT ja 11xvara-SERT. Ryhmäsijoituksia kertyi kolme. Voittajatitteleitä tuli yksi, juniorivoittajatitteleitä kolme ja valiotitteleitä kuusi (joista yksi juniorititteli).
Tuloksia syntyi myös muissa lajeissa. Tulokset virallisista kokeista/kilpailuista tuli agilityssa, tokossa ja mejässä ja kolme suoritti spanielien taipumuskokeen hyväksytysti. Lisäksi yksi kasvateistamme osallistui MH-luonnekuvaukseen ja olipa kasvatustyötämme edustettuna myös RotuRace-kilpailussa.
Virallisia terveystutkimuksiakin tehtiin kasvateille ja omille koirillemme hienoin tuloksin: lonkissa 5x A-A (paras mahdollinen), kyynärpäissä 1x 0-0 (paras mahdollinen) ja silmissä 5x terveet silmät (ei oireita PRA/HC/RD).  
Vuoden 2006 aikana syntyi D- ja E-pentueemme ja kaksi kasvattiamme matkasi ulkomaille, toinen Etelä-Afrikkaan ja toinen Saksaan.
Siis hieno oli vuosi ja kiitos vielä kerran teille kaikille jotka teitte tämän mahdolliseksi! Ja toivomme kaikille Menestystä Vuodelle 2007!

 
23.12.2006 Sissi selvästi kantava
 

 
Sissi (Wildomar's Beautiful Piece) on selvästi kantava ja näin ollen odotamme pentuja syntyväksi tammikuun lopulla! :)

   
 
20.12.2006 Hyvää Joulua!
 

 
Haluamme toivottaa kaikille kasvatinomistajille ja ystäville HYVÄÄ JOULUA!

 

   
 
19.12.2006 Silmätarkastukset
 

 
Julia (Nobhill Pretty Piece Of Adamant) kävi silmätarkastuksessa, jossa ei löytynyt merkkejä PRA/HC/RD. :)  
Vilma (Wildomar's Bric-A-Brac) tarkastettiin myös ja silmät olivat terveet (PRA/HC/RD).

   
 
16.12.2006 Julia SERT
 

 
Julia (Nobhill Pretty Piece Of Adamant) voitti avoimen luokan ja sai SERTin Vilnassa Liettuassa. Kiitos Maarit Räsänen Julian mukaan ottamisesta reissulle! :)

   
 
10.12.2006 Christa PN2 VACA
 

 
Christa (Blue Baltic's Ice Crystal) osallistui Helsingin kansainväliseen näyttelyyn, jossa rodun tuomaroi viime hetken tuomarivaihdoksen vuoksi Kari Järvinen (Suomi). Christa esiintyi loistavasti kuten aina ja oli ilo seurata tytön menoa kehässä. Tästä huolimatta Christa jäi ensimmäistä kertaa KV-näyttelyissä toiseksi tämän näyttelyn parhaaksi valitulle nartulle ja oli PN2 saaden elämänsä toisen vara-CACIBin ja ensimmäisen Suomessa. ;)
Haluamme onnitella Christan veljen 'Victorin' (Ch. Blue Baltic's Iceartistvictor) omistajia ja kasvattajia hienosta ROP ja RYP-3 VOITOSTA! Oli ilo nähdä jälleen tämä komea poika Suomen kehissä! :)

   
 
9.12.2006 Terry FinJV-06! Diva ROP-pentu!
 

 
Osallistuimme Helsingissä järjestettyyn "Voittaja 2006" kansainväliseen näyttelyyn, jossa englanninspringerspanielit (37) arvosteli Matti Tuominen (Suomi).  
Terry (Linmoor Your Majesty) osallistui 9kk ja 4 päivän ikäisenä toiseen junioriluokan näyttelyynsä ja suoriutui siitä mahtavasti! Terry oli hienosti junioriluokan voittaja ja näinollen "Suomen Juniorivoittaja 2006"! Tämän lisäksi poika nappasi vielä SERTin vanhempien kisakumppanien edestä. Hurjasti onnea Saijalle Terryn hienosta alusta virallisissa kehissä!  
Diva (Wildomar's Dig Dub'N' Deny) osallistui viimeistä kertaa pentuluokkaan ollen jälleen ROP-pentu. Onnea omistajille!  
Kevin (Wildomar's Bland Esquire) saavutti avoimesta luokasta tuloksen ERI/1. :)


FinJV-06 Linmoor Your Majesty


VSP Quadmir's Noble Idja - ROP Wildomar's Dig Dub'N' Deny

   
 
8.12.2006 Nero muutti uuteen kotiinsa
 

 
Nero (Wildomar's Enigmatic Flame) muutti tänään uuteen kotiinsa Raahessa. Kaikkea hyvää jatkoon Marjolle, Antille ja pikku-Nerolle!


Wildomar's Enigmatic Flame (3kk)

   
 
8.12.2006 Champion Of Champions -kutsu
 

 
Christa (Blue Baltic's Ice Crystal) on saanut kutsun Champion Of Champions -gaalaan helmikuussa, jonne kutsutaan Suomessa kaikista roduista vuoden aikana näyttelyissä menestyneimmät koirat. :)

   
 
6.12.2006 Leevi muutti uuteen kotiinsa
 

 
Leevi (Wildomar's Enchanted Boy) muutti uuteen kotiinsa Tampereella. Toivotamme kaikkea hyvää jatkoon Jaana Riskilälle ja Leevi-pojalle!

   
 
6.12.2006 Wilmalle tulos agilityssa
 

 
Wilma (Wildomar's Alpen Rose) saavutti jälleen agilityssa tuloksen, joka tällä kertaa 10 virhepistettä, 6.07 yliaikaa ja sijoitus 19/55 vaikealla radalla. Hyvä Wilma!

   
 
6.12.2006 Tampereen näyttely
 

 
Osallistuimme Tampereen ryhmänäyttelyyn, jossa rodun arvosteli Hannele Jokisilta (Suomi). Näyttelyyn oli ilmoitettu 50 englanninspringerspanielia.  
Terry (Linmoor Your Majesty) teki debyytin junioriluokassa ollen hienosti junioriluokan voittaja ja lopulta PU-2 ja sai vara-SERTin. Onnea!  
Sissi (Wildomar's Beautiful Piece) oli avoimen luokan toinen ja lopulta PN-4. Onnea!  
Tässä loput jengimme tulokset:
Ato (Fin MVA Wildomar's Atomic Bomb) - VAL ERI/3
Gina (Wildomar's Circean Beauty) - NUO ERI/2
Oona (Wildomar's After Eight) - KÄY ERI/4

   
 
4.12.2006 Pennuilla uudet kodit
 

 
E-pennut ovat kaikki löytäneet uuden kodin ja piakkoin kaksi viimistäkin muuttavat perheidensä luo. :)

   
 
3.12.2006 Tapasimme Siran
 

 
Vierailimme Christan kasvattajan Marita Peuhkurin luona ja saimme tavata erään suloisen sydämenvaltaajan. . .  
Sira (Blue Baltic's Coral Heart) kasvaa kovaa vauhtia ja ikää kuvassa 11 viikkoa. Christa-äippä on todella ylpeä jälkikasvustaan! :)


Blue Baltic's Coral Heart - 11 viikkoa

   
 
28.11.2006 Onnea A-pentueelle
 

 
A-pentue täyttää tänään 3 vuotta. Paljon onnea kaikille A-jengiläisille!

   
 
26.11.2006 Odotamme pentuja
 

 
Odotamme pentuja syntyväksi tammikuun lopulla 2007.  
Sissi (Wildomar's Beautiful Piece) on astutettu komealla nuorella uroksella PMJV-05 Adamant's Wind Of Change "Arvo".

   
 
25.11.2006 Pentuja suunnitteilla
 

 
Meillä on pentuja suunnitteilla :)  
Sissi (Wildomar's Beautiful Piece) astutetaan jo alkaneesta juoksusta. Seuraa päivityksiämme :)
Kiitoksemme Antti ja Susanna Simoselle tästä mahdollisuudesta!

   
 
25.11.2006 Dixi ROP-pentu
 

 
Dixi (Wildomar's Discovered Plot) osallistui Kemin ryhmänäyttelyyn, jossa tuomarina Saija Juutilainen (Suomi). Dixi oli hienosti ROP-pentu. Kovasti onnea Ruonalan perheelle!  
Anet (Wildomar's Addicted To You) osallistui samaan näyttelyyn ja sai käyttöluokasta tuloksen ERI/2. :)

   
 
19.11.2006 Wilma agilityssa
 

 
Wilma (Wildomar's Alpen Rose) osallistui agilitykisoihin Helsingissä tuloksena 5 virhepistettä ja aika 8 sekuntia alle ihanneajan. Sijoitus oli 19/60.

   
 
19.11.2006 Christa palasi mammalomalta: RYP-1 (kv)
 

 
Christa (Blue Baltic's Ice Crystal) teki paluun suomalaisiin kehiin mammalomaltaan ja tulos oli mitä mahtavin: ROP CACIB ja RYP-1 Jyväskylän isossa kansainvälisessä näyttelyssä! Suuri kiitos trimmauksesta ja esittämisavusta Molli Nymanille (Texforrier kettuterrierit). Rodun tuomaroi Tiina Illukka (Suomi) ja ryhmän Christian Vantu (Romania).


RYP-1 Ch.Blue Baltic's Ice Crystal

   
 
18.11.2006 Muistoissamme
 

   
 
18.11.2006 Diva ROP-pentu, Sissi SERT
 

 
Osallistuimme Jyväskylän kansainväliseen näyttelyyn, jossa englanninspringerspanielit tuomaroi Harri Lehkonen (Suomi).  
Diva (Wildomar's Dig Dub'N' Deny) osallistui pentuluokkaan ja oli hienosti ROP-pentu. Hurjasti onnea!!  
Sissi (Wildomar's Beautiful Piece) paransi viime viikonlopun tulostaan ja oli PN3 saaden toisen SERTinsä. Onnea onnea!  
Kevin (Wildomar's Bland Esquire) voitti jälleen avoimen luokan ja oli lopulta PU3 saaden vara-SERTin ja vara-CACIBin.  
Tässä muut jengimme tulokset:
Venla (Wildomar's Double Mistake) - PEK 3.
Wilma (Wildomar's Alpen Rose) - KÄY ERI/1 (luokassa 4 koiraa)
Julia (Ch.Nobhill Pretty Piece Of Adamant) - VAL ERI/3


VSP-pentu Coco Hit's Flaming Boy - ROP-pentu Wildomar's Dig Dub'N' Deny


käyttöluokan voittaja Wildomar's Alpen Rose

   
 
12.11.2006 Uusi PUOLAN MUOTOVALIO!
 

 
Christa (Blue Baltic's Ice Crystal) matkusti kasvattajansa kanssa Puolaan Maailmanvoittaja 2006 kansainväliseen näyttelyyn. Näyttelyyn oli ilmoitettu 90 englanninsetteriä ja tuomarina toimi Sean Delmar Irlannista. Christa esiintyi loistavasti ja voittikin narttujen valioluokan (luokassa 14 koiraa) saaden SERTin ja tuli Puolan Muotovalioksi. Lopulta Christa sai vielä vara-CACIBin. Tämä oli huikea paluu mammaloman jälkeen kehiin ja menestys kovatasoisessa kilpailussa Euroopan kaunottaria vastaan oli jotain ikimuistoista!
Tuhannet kiitokset Maritalle ja Matille, että otitte meidän Christan mukaan tälle matkalle! Ja onnittelut kennel Blue Baltic'siin kasvattien hienosta menestyksestä! Ja suuri kiitos Cita Heliölle Christan taidokkaasta esittämisestä sekä Molli Nymanille trimmauksesta.  
Robi (Wildomar's Brave Barchelor) osallistui myös tähän näyttelyyn. Englanninspringerspanieleita oli ilmoitettu 81 ja ne tuomaroi Rodi Hübenthal Ruotsista. Robi oli hienosti valioluokan neljäs laatupalkinnolla 'erinomainen'.


PL & LTU & RUS MVA Blue Baltic's Ice Crystal
Copyright: Marita Peuhkuri

   
 
12.11.2006 Terry ROP-pentu, Sissi vara-SERT
 

 
Osallistuimme Valkealan ryhmänäyttelyyn, jossa oli 28 englanninspringerspanielia ilmoitettuna. Pennut (2) arvosteli Elena Ruskovaara ja aikuiset (26) Kirsi Nieminen.  
Terry (Linmoor Your Majesty) päätti pentuluokan näyttelyt hienosti jo kuudenteen ROP-pentu voittoon! Onnea Saijalle!  
Kevin (Wildomar's Bland Esquire) voitti avoimen luokan urokset laatuarvosanalla 'erinomainen'.  
Sissi (Wildomar's Beautiful Piece) voitti avoimen luokan nartut ja oli lopulta PN4 ja sai vara-SERTin. Onnea!


ROP-pentu Linmoor Your Majesty
Copyright: Maarit Karhu

   
 
10.11.2006 Jade muutti uuteen kotiinsa
 

 
Jade (Wildomar's Earth Fairy) muutti tänään uuteen kotiinsa Helsingissä. Toivotamme kaikkea hyvää jatkoon!


Wildomar's Earth Fairy - 9,5 viikkoa

   
 
7.11.2006 Kaksi lupaavaa urospentua myytävänä
 

 
Meillä on kaksi lupaavaa urospentua myytävänä harrastaviin koteihin. Ota yhteyttä! Puh. 044-3634243 tai sähköpostitse sannak@wildomars.com

   
 
5.11.2006 Terry RYP4-pentu
 

 
Osallistuimme Helsingissä pentunäyttelyyn, jossa rodun tuomaroi Paula Rekiranta ja ryhmän Soile Bister. Näyttelyyn oli ilmoitettu 8 englanninspringerspanielia.  
Terry (Linmoor Your Majesty) oli hienosti jälleen ROP-pentu (jo viidennen kerran!) ja tällä kertaa myös RYP4-pentu (viides ryhmäsijoitus pentukehissä). Huimat onnittelut jälleen Saijalle!  
Diva (Wildomar's Dig Dub'N' Deny) voitti nuorempien narttujen luokan ja oli lopulta PN2-pentu.  
Weeti (Wildomar's Diverse Tails) sijoittui nuoremmissa uroksissa kolmanneksi.


ROP Linmoor Your Majesty - VSP Bogaloo's You Can't Catch

   
 
5.11.2006 Vuoden Näyttelykoira -kilpailu
 

 
Christa (Blue Baltic's Ice Crystal) saavutti englanninsettereille harvinaisen korkean sijan Suomen Kennelliiton Vuoden Näyttelykoira -kilpailussa ja lopullisissa tuloksissa sijoitus oli 23. paras kaikissa roduissa siitäkin huolimatta, että loppukahinat jäivät väliin mammaloman vuoksi. Lisäksi Christa oli vuonna 2006 koko 7-ryhmän menestynein narttukoira.

   
 
4.11.2006 RYP2-pentu ja ROP-kasvattaja
 

 
Osallistuimme viiden pennun kanssa Espoon pentunäyttelyyn, jossa rodun arvosteli Hannele Jokisilta (yhteensä 12 englanninspringerspanielipentua ilmoitettu).  
Terry (Linmoor Your Majesty) jatkoi tasaisen hienoa tulostahtia ollen jälleen ROP-pentu ja myös RYP-2 pentu. Onnittelut Saijalle!  
D-pentue oli hyvin edustettuna paikalla:
Wildomar's Diverse Tails "Weeti" - 1. KP PU-2
Wildomar's Discovered Plot "Dixi" - 3. KP PU-4
Wildomar's Dig Dub'N' Deny "Diva" - 2. KP PN-2
Wildomar's Double Mistake "Venla" - 3. KP PN-4  
Kasvattajaryhmämme oli hienosti ROP-kasvattaja. Kiitokset kaikille kasvateille osallistumisesta!  
Diva (Wildomar's Dig Dub'N' Deny) ja siskonsa Venla (Wildomar's Double Mistake) osallistuivat myös parikilpailuun ollen upeasti BIS2-pari!!!


Terry RYP-2


ROP-kasvattaja kennel Wildomar's


BIS2-pari - Diva & Venla

   
 
3.11.2006 Eppu muutti uuteen kotiin
 

 
Eppu (Wildomar's Elysian Fields) muutti uuteen kotiinsa Ulvilassa. Toivotamme kaikkea hyvää jatkoon "Epulle" ja Lahtisen perheelle!

   
 
29.10.2006 Terry BEST IN SHOW pentu!
 

 
Osallistuimme Lahden kaikkien rotujen pentunäyttelyyn, jossa rodun ja ryhmän tuomaroi Reia Leikola-Walden ja BIS-koiran valitsi Leni Nousiainen. Näyttelyyn oli ilmoitettu 5 englanninspringerspanielia ja yhteensä 541 pentua.  
Terry (Linmoor Your Majesty) korjasi jättipotin ollen ROP, RYP-1 ja lopulta BEST IN SHOW pentu. Olemme hurjan ylpeitä nuoren tuontimme hienosta menestyksestä kehissä! Onnea Saija Kalevalle hienosta menestyksestä!  
Diva (Wildomar's Dig Dub'N' Deny) oli hienosti VSP-puppy samaisessa näyttelyssä. Onnittelut Johanna ja Katariina Isollle menestyksestä!  
Venla (Wildomar's Double Mistake) oli nuorempien narttupentujen luokassa toinen heti siskonsa jälkeen. :)


ROP Linmoor Your Majesty - VSP Wildomar's Dig Dub'N' Deny


BEST IN SHOW - Linmoor Your Majesty

   
 
28.10.2006 Elsie muutti uuteen kotiinsa
 

 
Elsie (Wildomar's Eden Of Witches) muutti uuteen kotiinsa Kemissä. Toivotamme kaikkea hyvää jatkoon Riikka Salmelle yhdessä Elsie-tytön kanssa! :)

   
 
23.10.2006 Tiimin uusi jäsen
 

 
Eevi (Wildomar's Elfin Stories) on tiimimme uusin jäsen. Tyttö tulee asustamaan Oulussa Anetin (Wildomar's Addicted To You) kaverina. Toivotamme kaikkea hyvää Eeville tulevaan yhdessä Henna Renholmin kanssa!

   
 
21.10.2006 ROP-jälkeläisryhmä päänäyttelyssä!
 

 
Osallistuimme Hyvinkäällä järjestettyyn Spanieliliiton päänäyttelyyn, jossa rodun tuomaroi Penny Williams (kennel Bournehouse, Iso-Britannia). Yhteensä 86 englanninspringerspanielia oli ilmoitettu, josta 16 pentua, 27 urosta ja 43 narttua.  
Julia (Nobhill Pretty Piece Of Adamant) osallistui pitkästä aikaa näyttelyyn ja sijoittui valioluokan nartuissa neljänneksi. Julian jälkeläisluokka oli mahdollista esittää ensimmäistä kertaa tässä näyttelyssä ja niin teimme. Tulos oli hienosti Rotunsa Paras Jälkeläisryhmä (näyttelyssä esitettiin yhteensä 4 ryhmää). Ryhmään osallistui Diva ja Weeti D-pentueesta sekä Kevin ja Sissi B-pentueesta. Suuri kiitos näille koirille omistajineen ja handlereineen, että teitte tämän mahdolliseksi! :)  
Kevin (Wildomar's Bland Esquire) voitti avoimen luokan urokset sekä sai vara-SERTin. Onnea Satu!  
Diva (Wildomar's Dig Dub'N' Deny) voitti nuoremmat narttupennut upealla arvostelulla ja oli lopulta PN2-pentu.  
Tässä muita jengimme tuloksia päänäyttelystä:
Wildomar's Addicted To You - nartut KÄY ERI/4
Wildomar's Alpen Rose - nartut AVO ERI/3
Wildomar's Atomic Bomb - urokset VAL ERI
Wildomar's Beautiful Piece - nartut AVO ERI/2
Wildomar's Ciss Mi Lilac - nartut NUO EH
Wildomar's Diverse Tails - urokset PEK 5-7kk 4.
Linmoor Your Majesty - urokset UPEK 7-9kk 2. KP


ROP-jälkeläisryhmä Nobhill Pretty Piece Of Adamant (+ jälkeläiset Kevin, Sissi, Weeti ja Diva)


vara-SERT Wildomar's Bland Esquire

   
 
20.10.2006 Madde 2 vuotta
 

 
Madde (Adamant's Royal Stories) täytti tänään 2 vuotta, onnittelut iki-ihanalle neidollemme!

   
 
15.10.2006 E-pentueen kuvat
 

 
E-pentue kasvaa tasaisesti ja vilskettä riittää! Olemme julkaisseet näistä sulopalleroista uudet kuvat.

   
 
15.10.2006 McCloud 2x ROP-pentu
 

 
McCloud (Wildomar's Dictatorship) oli viikonlopulla kahdessa näyttelyssä ja palkittiin molemmissa ROP-pentuna. Tuomareina Frank Whyte (Iso-Britannia) ja John Sheppard (Australia).

   
 
15.10.2006 Robi ROP ja RYP-2!!
 

 
Robi (Wildomar's Brave Barchelor) oli tänään ROP ja RYP-2 Zabrzessa Puolassa kaikkien rotujen näyttelyssä. Onnittelut Annalle!

   
 
15.10.2006 Taipparitreenit
 

 
Järjestimme tänään kasvateille/yhteisomistuskoirille taipparitreenit. Paikalle pääsi 6 koirakkoa. Jokainen sai harjoitella kanin laahausjälkeä ja laukaisunsietokin testattiin. Valitettavasti päivä oli sen verran kylmä, ettemme vieneet koiria uimaan, mutta riistapukkiin tutustuttiin kuitenkin. Sosiaalinen käyttäytyminen sujui kaikilta hienosti ja tottelevaisuuskin melkein yhtä hienosti (mitä nyt vähän 'joku' näytti taitojaan noudossa ja juoksi se suussa ympäri pihaa kaikkea liikkuvaa karkuun 'ähäkutti'-ilme naamallaan). ;) Kiitokset mukavasta päivästä kaikille osallistuneille!


Diva, Sissi, Weeti & Terry


Terry, Weeti, Viola & Diva

   
 
14.10.2006 Pentutilanne
 

 
Pentutilanteemme muuttui yllättäen kahden peruutuksen vuoksi (ostajien henk.koht. syistä). Vapaana pennuistamme on kolme urosta ja yksi narttu. Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä! Etsimme rakastavia pysyviä koteja näille suloisille pennuille ja osalle myös mieluusti harrastavia koteja.

   
 
9.10.2006 Vuoden 2006 menestynein englanninsetteri
 

 
Christa (Blue Baltic's Ice Crystal) tulee laskujemme mukaan olemaan Suomen Kennelliiton kaikkien rotujen Vuoden Näyttelykoira 2006 -kilpailussa menestynein englanninsetteri!
Lopullinen sijoitus (kaikissa roduissa) tarkentunee marras-/joulukuussa (kilpailukausi on joka vuosi marraskuun alusta lokakuun loppuun ja viimeinen mukaan laskettava näyttely oli Oulun KV viime viikonloppuna). Tähän kilpailuun pisteitä on tullut kansainvälisistä ja kaikkien rotujen näyttelyistä ryhmä/bis sijoituksista.
Tuhannet kiitokset jälleen kerran meidän "Krissen" kasvattajalle Marita Peuhkurille tästä ihanasta once-in-a-lifetime koirasta!

   
 
8.10.2006 Ettalle AVO1 mejästä!
 

 
Etta (Wildomar's Ciss Mi Lilac) teki tänään debyytin MEJÄ-kokeessa ja tulos oli hieno AVO1 (40p)! Suuret onnittelut Tuija Sällylälle hienosta avauksesta kokeissa!

   
 
5.10.2006 Urospentuja myytävänä
 

 
Meillä on urospentuja myytävänä! Haemme rakastavia huolehtivia koteja ja ainakin yhdelle myös aktiivista harrastavaa näyttelyistä kiinnostunutta kotia.

   
 
1.10.2006 B-pentueen isä on nyt Am CH (AKC)!
 

 
B-pentue on ylpeä isästään Edwinistä, joka saavutti tänään AM CH tittelin eli on American Kennel Clubin valio! Edwiniä kutsutaan nyt siis virallisesti SU(u)CH AmCH LuxJCH Whisborne Esquire. Edwin oli tietojemme mukaan kautta aikojen toinen hännästään typistämätön ja toinen Skandinaviassa kasvatettu englanninspringerspanieli joka saavutti tämän tittelin. Suuret onnittelumme "Eetun" kasvattajille/omistajille!

   
 
30.9.2006 Jälleen uutisia Yhdysvalloista
 

 
Cooper (Wildomar's Catch InThe Rye) kartutti pisteitään AKC:n valionarvoa varten tänään. Cooper kisasi 12-18kk luokassa ja voitti "bred by" ja avoimen luokan koirat. Tuomarina Mr. Dennis P. FitzPatrick. Onnea David ja Scott!

   
 
30.9.2006 Terry ROP RYP-1 ja BIS-3 pentu
 

 
Terry (Linmoor Your Majesty) osallistui tänään Kokemäen kaikkien rotujen pentunäyttelyyn ja laittoi debyyttiäänkin paremmaksi ollen ROP RYP-1 ja BIS-3 pentu!!! Paljon onnea Saijalle pojan hienosta alusta näyttelykehissä! Rodun ja ryhmän tuomaroi Pekka Teini ja BIS-valinnat suoritti Kirsti Louhi.  
Diva (Wildomar's Dig Dub'N' Deny) osallistui Hyvinkään pentunäyttelyyn ollen pienten narttupentujen toinen saaden KP:n.  
Venla (Wildomar's Double Mistake) osallistui myöskin Hyvinkään pentunäyttelyyn ja oli pienten narttupentujen kolmas saaden KP:n.


BIS3-pentu Linmoor Your Majesty "Terry"
Copyright: Saija Kaleva

   
 
25.9.2006 Cooperille ensimmäiset AKC-pisteet
 

 
Cooper (Wildomar's Catch InThe Rye) on saavuttanut viikonloppuna ensimmäiset AKC pisteet (Amerikan Kennel Club) AmCh-arvoa varten. Cooper oli Wisconsinin näyttelyissä sekä lauantaina että sunnuntaina "Winners Dog" ja "Best of Opposite Sex" (VSP). Tuomareina Marjorie Martorella ja Dorothy MacDonald. Suuret onnittelumme Cooperin omistajille David Swankille ja Scott Lenzille!

   
 
24.9.2006 Terry ROP ja RYP2 -pentu
 

 
Osallistuimme Lahden epäviralliseen kaikkien rotujen pentunäyttelyyn, jossa 10 englanninspringerspanielin pentua. Tuomarina rodussa ja ryhmässä Elena Ruskovaara, jolla myös rodun viralliset arvosteluoikeudet. Debyytin kehissä teki kolme nuorta lupaustamme. :)  
Terry (Linmoor Your Majesty) aloitti uransa hienosti ollen ROP-pentu ja vieläpä hienon esiintymisen päätteeksi RYP2-pentu.  
Diva (Wildomar's Dig Dub'N' Deny) oli pienempien narttujen luokkavoittaja (luokassa kuusi koiraa) ja sai KP:n.  
Venla (Wildomar's Double Mistake) oli samassa luokassa siskonsa kanssa ja sijoittui neljänneksi ja sai myös KP:n.  
Onnittelut Saija, Katariina&Johanna ja Outi! Oli ilo nähdä nämä reippaat nuoret koirat kehässä ja kiitos mukavasta seurasta näyttelyssä!


ROP & RYP2-pentu - Linmoor Your Majesty
Copyright: Saija Kaleva

   
 
18.9.2006 Kultahippunen on syntynyt!
 

 
Vihdoin tänään oli se päivä, jolloin Christa (Rus&Ltu MVA EUV-06 BaltV-06 FinV-05 LtuV-05-06 EstV-05 Blue Baltic's Ice Crystal) synnytti "kultahippusen".... mitä ihastuttavimman narttupennun!

Ylpeä isä on Am & AustGr CH Chebaco's Bridgewood Guard, komea ja yksi menestyneimmistä englanninsettereistä Australiassa!

Haluamme lähettää lämpimät onnittelumme pentueen kasvattajalle Marita Peuhkurille, kennel Blue Baltic's.


Äidin rakkautta ei voita mikään… (alkuperäinen kuva: Marita Peuhkuri)

   
 
11.9.2006 Terry vihdoinkin Suomen rekisterissä
 

 
Terry (Linmoor Your Majesty) on vihdoinkin saanut rekisteripaperit Suomen Kennelliitolta, jonne ne lähetettiin jo toukokuun alussa (4kk sitten). Eli Terry on vihdoinkin saanut myös suomalaisen rekisterinumeron. :)

   
 
5.9.2006 Cocolla A-lonkat
 

 
Coco (Wildomar's Chic N' Jazzy) kävi lonkkakuvilla ja en on arvioitu Kennelliitossa ja tuloksena A-A.
Tämä oli Emman (Ltu&S(u) MVA EstV-04 LtuV-05-06 BaltV-05 Melverly Violetta) kahdeksas kuvattu jälkeläinen ja kahdeksas A-A!

   
 
4.9.2006 Pentuja!
 

 
He ovat täällä! Suloiset Wildomar's E-pennut ovat syntyneet. Tasaisessa pentueessa 6 pentua, joista 3 uroksia ja 3 narttuja. Kaikki ovat maksa-valkoisia, osalla myös tan-väriä. Siis toivottakaamme tervetulleeksi maailmaan pojat: Elvis, Eddie ja Eros sekä tytöt Elly, Ella ja Elsie. Suuret kiitokset apukätilö/hoitotäti Taijalle suuresta avusta!  
Madde (Adamant's Royal Stories) on pentueen emä. Madde oli viime vuonna nuoresta iästään huolimatta 8. Vuoden näyttelyspringeri -kilpailussa ja on saavuttanut mm. ryhmäsijoituksen, ROP/VSP-voittoja (mm. Spanieliliiton päänäyttelyn VSP v.2005!), 17 SERTiä, CACIBin jne. Tämä on Madden ensimmäinen pentue.  
Frank (Mompesson Blinking Hell) on pentueen ylpeä isä, joka oli vuonna 2001 näyttelyissä menestynein englanninspringerspanieli rodun alkuperämaassa Iso-Britanniassa (ja saman on tehnyt myös Frankin englantilainen poika vuosina 2004 ja 2005!). Frankin aikaisemmissa jälkeläisissä on monia hienoja tyypikkäitä springereitä.  
Molemmilla vanhemmilla iloiset, avoimet ja ystävälliset springeriluonteet. Näillä kahdella on hännät aina valmiina heilumaan tilanteessa kuin tilanteessa!
Mikäli olet kiinnostunut urospennusta (luovutus lokakuun lopulla), ota yhteyttä!


Vastasyntyneet Wildomar's E-pennut

   
 
3.9.2006 Suuri ikävä tärkeää ihmistä
 

 
Suunnaton kaipuu täyttää sydämen.
Nyt sait rauhan luona ikuisuuden.
Lepää rauhassa pappa.
- Sanna -

   
 
2.9.2006 Tulevaisuuden lupauksia
 

 
Tänään tapasimme kaksi tulevaisuuden lupaustamme eli Terryn (Linmoor Your Majesty) sekä Weetin (Wildomar's Diverse Tails). Ohessa kuvat molemmista lupaavista nuorukaisista.
Kiitokset omistajille kun tulitte piipahtamaan luonamme!


Linmoor Your Majesty - 6 kuukautta
(Alanea Landcruiser - CH Linmoor Unique View)


Wildomar's Diverse Tails - 4,5 kuukautta
(CH Mompesson Royal Destiny - CH Nobhill Pretty Piece Of Adamant)

   
 
1.9.2006 Väiski muutti uuteen kotiinsa
 

 
Väiski (Wildomar's Double-Dealing) muutti tänään uuteen kotiinsa Mellilässä. Olemme iloisia, että pojalle löytyi rakastava sopiva koti näinkin läheltä meitä. :)
Toivotamme Väiskille perheineen paljon iloisia hetkiä yhdessä!


Wildomar's Double-Dealing - 4,5 kuukautta

   
 
29.8.2006 Diva BIS-2 (match)
 

 
Diva (Wildomar's Dig Dub'N' Deny) sijoittui jälleen hienosti mätsärissä ja oli tällä kertaa BIS-2. Pentuja oli 43, yhteensä koiria reilu 100. Onnea!

   
 
27.8.2006 Kevin vara-SERT ja VACA
 

 
Kevin (Wildomar's Bland Esquire) oli tänään Hämeenlinnan kansainvälisessä näyttelyssä avoimen luokan voittaja, PU2 saaden vara-SERTin ja vara-CACIBin. Onnea Satulle! Tuomarina toimi rodun kasvattajatuomari Tarja Hovila (Suomi).  
Samassa näyttelyssä:
Etta (Wildomar's Ciss Mi Lilac) - NUO ERI/2
Wilma (Wildomar's Alpen Rose) - KÄY EH/1


Wildomar's Bland Esquire

   
 
26.8.2006 Christa ROP CACIB RYP-2
 

 
Christa (Blue Baltic's Ice Crystal) teki sen TAAS!!! Hämeenlinnan kansainvälisessä näyttelyssä ROP CACIB ja RYP-2. Tuomarina Eeva Anttinen (Suomi).
Olemme enemmän kuin ylpeitä Christan suorituksista kuluvan kalenterivuoden aikana. Christa on Suomessa osallistunut 11 KV-näyttelyyn ja on ollut niistä 10x ROP ja sijoittunut viidesti myös ryhmäkilpailussa! Ja kaikissa näistä on ollut tietenkin eri tuomarit.
Yhteensä tältä vuodelta saaliina jo mm. 10 ryhmäsijoitusta (joista kaksi ryhmävoittoa), 18 ROP-voittoa ja 15 CACIBia.


ROP RYP2 - CH Blue Baltic's Ice Crystal
Copyright: Jonna Jantunen

   
 
25.8.2006 McCloud saapui uuteen kotiinsa
 

 
McCloud (Wildomar's Dictatorship) on saapunut tänään kotimaahansa Etelä-Afrikkaan. Tämän hurmurin omistaja on Irma Bense (Kennel Chastorm). Toivotamme tälle parivaljakolle kaikkea hyvää jatkoon!


Wildomar's Dictatorship - 4kk


McCloud uuden perheensä kanssa
Copyright: Irma Bense

   
 
20.8.2006 Viikonloppu
 

 
Tällä viikonlopulla rentouduimme ja jätimme väliin suunnitellut näyttelyt. Joskus tekee hyvää olla kotioloissakin. ;)  
Ato (Wildomar's Atomic Bomb) sai sunnuntaina TOKOsta tuloksen ALO3 (129,5p).  
Kevin (Wildomar's Bland Esquire) kävi perheineen Sannan syntymäpäiväkahvilla lauantaina ja otettiin tietenkin samalla uusi kuva pojasta.


Wildomar's Bland Esquire

   
 
15.8.2006 Diva BIS-3 (match)
 

 
Diva (Wildomar's Dig Dub'N' Deny) oli tänään mätsärissä hienosti BIS-3. Koiria mätsärissä oli reilu 150. Pennut tuomaroi Marja Kosonen ja BIS-kehässä edellisen lisäksi tuomareina myös Teija Salmi-Aalto, Juha Palosaari ja Piia Manninen.

   
 
14.8.2006 Terry odottelee kehiin pääsyä
 

 
Terry (Linmoor Your Majesty) , nuori ruotsintuontimme, odottelee kovasti jo pääsyä kehiin.... tässä poika noin 5,5 kuukauden ikäisenä:


Copyright: Saija Kaleva

   
 
13.8.2006 Ato MEJÄ AVO2
 

 
Ato (Wildomar's Atomic Bomb) saavutti MEJÄ-kokeessa tuloksen AVO2 (39p). Onnea Tiina!

   
 
13.8.2006 Etta vara-SERT
 

 
Etta (Wildomar's Ciss Mi Lilac) sai vara-SERTin ja oli PN3 Raision kaikkien rotujen näyttelyssä. Tuomarina Luis Catalan (Portugali).

   
 
12.8.2006 Christa ROP RYP-4
 

 
Christa (Blue Baltic's Ice Crystal) oli Raision kaikkien rotujen näyttelyssä ROP ja RYP-4. Tuomarina Raimo Louhio.
"3-vuotias narttu, erinomaista tyyppiä. Tyylikäs, kaunis, virheetön pää. Erinomainen kaula, selkä ja häntä, samoin runko. Mainiot raajat ja liikkeet. Hyvä turkki. Hyvä luonne."

   
 
12.8.2006 Taipumuskoetulos
 

 
Pyhännällä järjestetyssä spanielien taipumuskokeessa kokeen hyväksytysti suoritti:  
Anet (Wildomar's Addicted To You) Tuomarina Juha Karlström.
Onnittelut Henna Renholmille!

   
 
11.8.2006 Taipumuskoetuloksia
 

 
Vehmaalla järjestetyssä spanielien taipumuskokeessa kokeen hyväksytysti suorittivat:  
Kevin (Wildomar's Bland Esquire) Tuomarina: Johanna Söderholm
Onnea Satulle!  
Etta (Wildomar's Ciss Mi Lilac) Tuomarina: Liisa Pajala
Onnea Tuijalle!

   
 
6.8.2006 Wilmalle tulos agilitysta
 

 
Wilma (Wildomar's Alpen Rose) saavutti tänään tuloksen virallisesta agilitykilpailusta (10 virhettä ja 11s yli ihanneajan). Onnittelut tuloksesta omistajille! Tästä on hyvä jatkaa :)

   
 
6.8.2006 Christa RYP-3 ROP CACIB
 

 
Christa (Blue Baltic's Ice Crystal) päätti viikonlopun näyttelymatkamme hienosti! Rotukehässä Christa valittiin jo 25. kerran ROTUNSA PARHAAKSI ja sai 23. CACIBinsa. Ryhmässä Christa jatkoi hienosti Antti Hokkasen esittämänä ja oli lopulta RYP-3. Rodun ja ryhmän tuomaroi Javier Sanchez (Espanja). Englanninsettereitä oli ilmoitettu 12.

"Excellent bitch. Well-balanced. Very nice feminine head & expression. Good front & feet. Very nice outline. Moves very well with excellent drive."  
Madde (Adamant's Royal Stories) oli springereissä hienosti PN4 saaden vara-SERTin. Kiitos Madden esittämisestä Antti Hokkaselle ja kasvattaja Tarja Hovilalle.  
Minä (Sanna) haluan kiittää ystäviämme Tarja & Veera Hovilaa ja Antti Hokkasta mukavasta yhteisestä näyttelymatkasta Kuopioon. Minulla oli todella mukava reissu ja nautin kovasti seurastanne. Tehdään tämä taas joskus uusiksi! :) Kiitos myös Jaanalle ja Tuijalle mukavasta seurasta näyttelypaikalla. Ja onnea kaikille menestyneille!


ROP & RYP-3 Blue Baltic's Ice Crystal

   
 
5.8.2006 Christa ROP CACIB, Madde SERT
 

 
Christa (Blue Baltic's Ice Crystal) oli ROP saaden CACIBin Kuopion kansainvälisessä näyttelyssä. Setterit arvosteli Rafael El Alcrudo (Espanja). Englanninsettereitä oli ilmoitettu 16. Suuret kiitokset Christan esittämisestä ryhmässä Antti Hokkaselle.

"Beautiful bitch, very feminine. Excellent body format. Very expressive head and lovely neck. Excellent substance. Balanced angulation. Excellent topline. This bitch has type on class. Free mover."  
Madde (Adamant's Royal Stories) nähtiin Gert Christensenin (Tanska) tuomaroitavana ja tulos oli hieno PN4 ja kaunokaisemme 17. SERT. Kiitos Madden esittämisestä kasvattaja Tarja Hovilalle ja Antti Hokkaselle.


ROP Blue Baltic's Ice Crystal
Copyright: Salla Karjalainen


SERT Adamant's Royal Stories

   
 
4.8.2006 Christa ROP
 

 
Christa (Blue Baltic's Ice Crystal) oli tänään hienosti ROP Kuopion kaikkien rotujen näyttelyssä, jossa tuomarina toimi Chie Ejima (Japani). Englanninsettereitä kehässä nähtiin 12. Suuret kiitokset esittämisestä Molli Nymanille (Texforrier).

"Beautiful type. Nice topline. Long neck. Nice tail set. Good rear angulation. Good coat condition."  
Madde (Adamant's Royal Stories) sai tuloksen ERI/2 tuomarilta Ove Germudsson (Ruotsi). Kiitos Madden esittämisestä kasvattaja Tarja Hovilalle.


VSP Cisosan Valon Mahti - ROP Blue Baltic's Ice Crystal

   
 
1.8.2006 Ginan terveystulokset
 

 
Gina (Wildomar's Circean Beauty) on saanut viralliset terveystulokset Suomen Kennelliitosta: lonkat parasta A-A laatua ja kyynärpäät samoin täysin puhtaat eli 0-0.
Gina on Emman (Ltu&S(u) MVA EstV-05 LtuV-05-06 BaltV-05 Melverly Violetta) seitsemäs kuvattu jälkeläinen ja seitsemäs jolla A-A lonkat. :)

   
 
31.7.2006 Madde on kantava
 

 
Madde (Adamant's Royal Stories) on todettu selvästi kantavaksi. Odotamme pentujen syntyvän syyskuun alkupuolella.

   
 
30.7.2006 Christa ROP
 

 
Christa (Blue Baltic's Ice Crystal) sai jälleen yhden ROP-voiton lisää saavutuksiinsa, tällä kertaa Kotkan kaikkien rotujen näyttelystä.
Christa sai myös hienon arvostelun tuomarilta Diana Besoff (Australia): "Very pretty female of correct size, proportions and confirmation. Displays excellent temperament, movement and carriage. Typical Setter head. Very pleasing specimen to judge."  
Myös springerit olivat mukana, tuomarina Pedro Delerue (Portugali):
NUO ERI/1 PN3 - Madde (PMJV-05 LtuJV-06 Adamant's Royal Stories)
KÄY ERI/1 PN4 - Wilma (Wildomar's Alpen Rose)


Christa saavutti tänään 22. ROP-voittonsa

   
 
29.7.2006 ROP, VSP, 2xCACIB, SERT
 

 
Meillä oli hieno päivä Mikkelin kansainvälisessä näyttelyssä, jossa englanninsetterit tuomaroi Harri Lehkonen (Suomi) ja englanninspringerspanielit Lilian Hanniste (Viro).  
Christa (Blue Baltic's Ice Crystal) saavutti jo 21. ROP-voittonsa ja 21. CACIBinsa. Kiitokset handlauksesta ja trimmauksesta Molli Nymanille (Texforrier).  
Madde (Adamant's Royal Stories) oli nuortenluokasta hienosti paras narttu saaden SERTin ja CACIBin sekä oli lopulta VSP. ROP-voiton vei Madden komea isä Fin MVA FinJV-04 With Touch Holy Moses, joka tuli tänä päivänä myös Kansainväliseksi Muotovalioksi. Paljon onnea Moseksen omistajille ja kasvattajalle!


ROP Ch.Blue Baltic's Ice Crystal - VSP Jet Bomber Of Slow Fox


ROP Ch.With Touch Holy Moses - VSP Adamant's Royal Stories
Copyright: Antti Hokkanen

   
 
22.7.2006 Wildomar's -päivä
 

 
Historian ensimmäistä (mutta ei varmasti viimeistä) Wildomar's-päivää vietettiin tänään Someron Haukkukalliolla. Paikalle saapui pentuja jokaisesta pentueestamme ja olipa paikalla myös vähemmän-Wildomar's-kasvatti Terry sekä vieraileva tähti Sophie Adamant's-tiimistä. Tuhannet kiitokset kaikille osallistuneille. Oli ilo nähdä teidät kaikki ja viettää mukava päivä kanssanne!

Päivä aloitettiin trimmin tarpeessa olevien siistimisellä sekä liki kaikkien valokuvaamisella. Koirien omilla sivuilla on päivitettynä uudet poseerauskuvat.

Tämän jälkeen kokoonnuttiin sisätiloihin, jossa heti alkuun suoritettiin muistamiset. Vuoden 2005 menestyneimpänä Wildomar's-näyttelykoirana palkittiin Kevin (Est&Ltu JMVA EstJV-05 LtuJV-05 Wildomar's Bland Esquire) ja vuoden 2005 menestyneimpänä Wildomar's käyttökoirana palkittiin Ato (Fin MVA Wildomar's Atomic Bomb). Lisäksi Atoa muistettiin saavutetusta Suomen muotovalion arvosta. Tulemme muistamaan myös Robia (Pl MVA & JMVA Wildomar's Brave Barchelor) hänen saamastaan Puolan muotovalion arvosta. Onnittelut vielä Satulle, Tiinalle ja Annalle hienoista tuloksista!

Sitten olikin ruokailun vuoro ja saimme nautiskella mitä ihanimpia pöydän antimia. Päivä jatkui pienen tietovisailun merkeissä eli 20 väittämää liittyen Wildomar's-kasvatustyöhön. Visailun voitti Tiina Huppunen 16 oikealla vastauksella. :) Lisäksi oli toinen tehtävä, jossa oli A-C pentueiden viralliset nimet suomennettuna ja vieressä kutsumanimet (sekoitettuna tietenkin) ja ne piti osata yhdistää. Tässä parhaiten pärjäsivät Katariina ja Johanna Isola 17 oikealla vastauksella. :)

Seuraavana vuorossa oli vapaamuotoisia agilityharjoitteita. Heti alkuun saimme näytteen kahdelta kokeneemmalta konkarilta, Wilmalta ja Oonalta, miten rata PITÄISI suorittaa... ja tämän jälkeen saimme yrittää muiden kanssa. Kaikki koirat vaikuttivat ainakin nauttivan siitä mitä tehtiin, vaikka tietty suuri osa vaatii vielä "pientä" hiomista suorituksiin. ;) Agility-treenin jälkeen otettiin näyttelyharjoitusta. Oli ilo nähdä miten kauniisti koirat menivät omistajineen.

Treenien päätteeksi kokoonnuttiin vielä juomaan kahvia ja juttelemaan mukavia. Kiitos kaikille vielä kerran mukavasta antoisasta päivästä. Toivottavasti näemme taas ensi vuonna samoissa merkeissä! :)

   
 
20.7.2006 Dixi muutti uuteen kotiin
 

 
Dixi (Wildomar's Discovered Plot) muutti tänään uuteen kotiinsa Ruonalan perheeseen Ranualle. Onnea matkaan Dixille!


Wildomar's Discovered Plot - 3 kuukauden iässä

   
 
16.7.2006 Kolme KV-näyttelyä Ruotsissa
 

 
On kasvatustyötä ajatellen erittäin virkistävää käydä välillä näyttelyissä Ruotsin kehissä, joissa kilpailu on selvästi kovempaa mitä meillä Suomessa. Tällä matkalla mukanamme olivat Madde (PMJV-05 LtuJV-06 Adamant's Royal Stories) sekä Madden äippä Emma (Ltu&S(u) MVA EstV-05 LtuV-05-06 BaltV-05 Melverly Violetta).

Ensimmäisenä päivänä rodun tuomaroi Paul Scanlon (Irlanti). Springereitä oli ilmoitettu 65. Madde kilpaili nuorten luokassa, jossa yhteensä 11 narttua ja upeasti voitti luokkansa SA:n kera (CK). Lopulta Madde sijoittui myös reserve-tilalle PN-kilpailussa eli oli "PN5". Emma puolestaan oli valioluokan kovatasoisessa kilpailussa neljäs ja sai myös SA:n (CK).

Toisena päivänä tuomarina toimi Cindy Pettersson (Ruotsi). Springereitä oli ilmoitettu 63. Madde oli nuorten luokan toinen ja sai SA:n. Emma oli valioluokan neljäs ja sai SA:n.

Kolmantena päivänä oli tuomarina Per Iversen (Norja) ja 57 springeriä ilmoitettu. Madde voitti jälleen nuorten luokan ja sai CK:n sekä oli tällä kertaa myös erittäin kovassa kilpailussa PN4. Emmakin pärjäsi hienosti ollen valioluokan toinen SA:n kera ja lopulta "PN5".

Matkamme oli yhdistetty perheen lomamatka ja koirien näyttelymatka. Majoittauduimme rauhallisella paikalla olevalle mökille, jossa saimme illat rentoutua. Vierailimme myös Gävlen lähellä Furuvikin eläintarhassa. Matka oli monelta osin ikimuistoinen, niin meille aikuisille kuin varmasti myös 2,5-vuotiaalle pojallemmekin.

 

   
 
16.7.2006 Ato MH-luonnekuvauksessa
 

 
Ato (Wildomar's Atomic Bomb) osallistui tänään MH-luonnekuvaukseen.

   
 
9.7.2006 Robi CACIB VSP
 

 
Robi (Wildomar's Brave Barchelor) sai tänään Varsovan kansainvälisessä näyttelyssä SERTin ja CACIBin ollen VSP. Onnittelut Annalle!  
Tänään Karjaan kaikkien rotujen näyttelyssä Christa (Rus&Ltu MVA EUV-06 BaltV-06 FinV-05 LtuV-05-06 EstV-05 Blue Baltic's Ice Crystal) oli VSP ja Anet (Wildomar's Addicted To You) sai avoimesta luokasta tuloksen EH/1.

   
 
8.7.2006 Christa ROP RYP-3
 

 
Christa (Blue Baltic's Ice Crystal) oli helteisessä Salon kaikkien rotujen näyttelyssä hienosti ROP ja lopulta RYP-3! Rodun tuomaroi Tiina Illukka (Suomi) ja ryhmän Paula Heikkinen-Lehkonen (Suomi).
Tämä oli jo 20. ROP-voitto Christalle ja 11. TÄNÄ VUONNA. Ryhmäsijoituksiakin on tänä vuonna tullut jo seitsemän!!! :)  
Anet (Wildomar's Addicted To You) oli myös näyttelyssä saaden tuloksen ERI/3 avoimesta luokasta. Tuomarina Leila Kärkäs.

   
 
4.7.2006 Pentuja odotettavissa
 

 
Madde (Adamant's Royal Stories) astutettiin tänään. Katso lisätietoja yhdistelmästä Pentusivulta.

   
 
2.7.2006 Madde ROP SERT
 

 
Madde (Adamant's Royal Stories) osallistui Porin kaikkien rotujen näyttelyyn, jossa tuomarina Virginia Lyne (Kanada). Tulos oli hienosti PN1 ja jo tytön 15. SERT sekä lopulta hienosti ROTUNSA PARAS.
Tässä Madden saama arvostelu: "Very attractive, well balanced. Moves extremely well from side with reach and drive. Firm topline and good flow of neck into shoulder."


Copyright: Ari Varjolahti


Copyright: Marjukka Tuominen

   
 
1.7.2006 Pentuja suunnitteilla
 

 
Maddelle (PMJV-05 LtuJV-06 Adamant's Royal Stories) on suunnitteilla pentue jo alkaneesta juoksusta. Madde on erittäin lupaava nuori koira, jonka näyttelysaavutuksina mm. rodun päänäyttelyn paras narttu 2005, 14xSERT, RYP-4, ROP ja 2xVSP. Maddella on silmät terveet 06/2006 ja A/A-lonkat (parhaat mahdolliset, kuten myös kaikilla Madden pentuesisaruksilla sekä kaikilla sisaruksilla samasta emästä!).

Sulhaseksi on valittu ihastuttava tuonti GbShCH Mompesson Blinking Hell "Frank". Suomesta Frankilla saavutuksena mm. CACIB. Frank oli vuonna 2001 voitokkain englanninspringerspanieli Iso-Britanniassa. Frankin jälkeläisissä on useita voitokkaita koiria, jotka hienoa rotutyyppiä. Frankin poika GbShCh Mompesson Royal Destiny (D-pentueemme isä) oli voitokkain englanninspringerspanieli Iso-Britanniassa vuosina 2004 ja 2005. Frankin omistaa kennel Of Skyway ja Frankin kasvattajat ovat Bob & Frances Jackson (kennel Mompesson, Iso-Britannia).

Molemmilla vanhemmilla on todella iloiset ja avoimet springeriluonteet ja molemmat ovat upeasti liikkuvia hyvärakenteisia koiria. Yhdistelmällä on jalostustoimikunnan hyväksyntä. Mikäli olet kiinnostunut tästä pentueesta, ota yhteyttä!


GbShCH Mompesson Blinking Hell


PMJV-05 LtuJV-06 Adamant's Royal Stories

   
 
24.6.2006 Urospennut etsivät kotia
 

 
Kaksi tervettä ja iloista 10 viikon ikäistä urospentua etsivät rakastavaa kotia. Molemmat madotettuja, mikrosirutettuja ja eläinlääkärin tarkistamia. Molemmat väriltään maksavalkoisia tan-merkein. Vanhemmilla erinomaiset luonteet ja terveydet. Lue lisää pentusivulta.

Poikien vain reilu 2-vuotiailla sisaruksilla (sama emä) saavutuksina mm. 1x muotovalio, 2x juniorimuotovalio, 15x SERT, CACIB, 2x vara-CACIB, 4x ROP, 3x VSP.....

   
 
18.6.2006 Siru muutti uuteen kotiinsa
 

 
Siru (Wildomar's Devious Minds) muutti tänään uuteen kotiinsa Vantaalle. Siellä hän elää Hiltusen perheenjäsenenä. :)


Wildomar's Devious Minds - 9 viikkoa

   
 
18.6.2006 Carlo SERT, Sissi vara-SERT
 

 
Osallistuimme Forssan kaikkien rotujen näyttelyyn, jossa englanninspringerspanielit tuomaroi Paula Heikkinen-Lehkonen (Suomi).  
Carlo (Wildomar's Count My Spots) osallistui viidenteen junioriluokan näyttelyynsä Suomessa voittajen jo 4. SERTinsä ja oli myös PU2.  
Sissi (Wildomar's Beautiful Piece) tuli takaisin kehiin pienen tauon jälkeen ja tulos oli hieno PN3 ja vara-SERT avoimesta luokasta.


Wildomar's Beautiful Piece - 2v 2kk


Wildomar's Count My Spots - 13 kuukautta

   
 
17.6.2006 Christa ROP ja RYP-2!
 

 
Christa (Blue Baltic's Ice Crystal) jatkoi hienosti sujunutta näyttelyvuottaan Forssan kaikkien rotujen näyttelyssä, jossa rodun ja ryhmän tuomaroi Paula Heikkinen-Lehkonen (Suomi). Christa oli PN1 ja ROP sekä hienolla virkeällä esiintymisellä kuumalla ilmalla myös RYP-2! Tämä oli jo kymmenes ROP-voitto tänä vuonna Christalle!
VSP oli Christan komea itävaltalainen veli "Victor" (CH Blue Baltic's Ice Artistvictor).
Christan arvostelu, tuomari Paula Heikkinen-Lehkonen:
"Jalo narttumainen kokonaisuus. Pitkä kaunis suoralinjainen pää. Pitkä kaula. Hyvät raajojen kulmaukset. Täyteläinen rintakehä. Kaunis turkki. Hyvässä kunnossa. Esiintyy reippaasti."

   
 
16.6.2006 Tervetuloa tiimiin Diva!
 

 
Diva (Wildomar's Dig Dub'N' Deny) on liittynyt tiimimme jäseneksi, tervetuloa! :)


Wildomar's Dig Dub'N' Deny - 9 viikkoa
om. Kennel Wildomar's + Katariina & Johanna Isola

   
 
16.6.2006 Weeti muutti uuteen kotiinsa
 

 
Weeti (Wildomar's Diverse Tails) muutti uuteen kotiinsa Helsinkiin Harri ja Marja Kontion luokse. Tästä pojasta kuulemme varmasti vielä!


Wildomar's Diverse Tails

   
 
14.6.2006 Christa juhlisti EUV-voittoaan
 

 
Christa (Blue Baltic's Ice Crystal) juhlisti Euroopan Voittaja 2006 näyttelyn ROP-voittoaan yhdessä samassa näyttelyssä menestyneiden sukulaistensa kanssa ja olipa paikalla tietenkin myös omistajat ja kasvattajat. :)


"Slurps, tämä se on voittajan ansaitsemaa elämää!"

   
 
11.6.2006 Robi ROP
 

 
Robi (Wildomar's Brave Barchelor) oli ROP Kaliszin kaikkien rotujen kansallisessa näyttelyssä Puolassa. Onnea Annalle!

   
 
11.6.2006 Christa on EUROOPAN VOITTAJA 2006!
 

 
Christa (Blue Baltic's Ice Crystal) valittiin tänään ROTUNSA PARHAAKSI isossa Euroopan Voittaja 2006 kansainvälisessä näyttelyssä. Kovan vastuksen ROP-kilpailussa antoivat Christan kuvankaunis veteraani-ikäinen emä Ch. Tuliketun Utu-Keiju "Lola" sekä komea pentueveli Ch. Blue Baltic's Ice Artist "Victor". Nämä kolme sitten ottivatkin kaikki jaetut kolme voittajatitteliä.

Christalle tämä "Euroopan Voittaja 2006" -titteli oli jo yhteensä 8. titteli (kuudes voittajatitteli ja kolmas tänä vuonna). Ja saipa reilu 3 vuoden ikäinen Christamme jo 20. CACIBinsa!
Christan tasapainoinen ja terve setterin liikunta oli todella kaunista katseltavaa ja samaa mieltä oli myös tuomari Per Iversen (Norja) ja valitsi meidän tytön voittajaksi yli 40 englanninsetteristä.

Suuret onnittelumme Marita Peuhkurille (Kennel Blue Baltic's) tästä upeasta menestyksestä Lolan ja Lolan lasten kanssa!!


EUROOPAN VOITTAJA 2006 - Ch. Blue Baltic's Ice Crystal


Kiitokset Molli Nymanille (Texforrier) Christan
hienosta esittämisestä ja trimmauksesta!


Tuom. Per Iversen (Norja), EUV-06 ROP Ch. Blue Baltic's Ice Crystal,
EUV-06 Ch. Blue Baltic's Ice Artistvictor ja edellisten emä EUVV-06 Ch. Tuliketun Utu-Keiju

   
 
10.6.2006 Whoopi muutti Saksaan
 

 
Tänään meillä oli vieraana Mrs Kirsten von Bukowski Saksasta. Oli ilo tavata Whoopien (Wildomar's Deep Silence) uusi omistaja ja toivotamme paljon onnellisia hetkiä Whoopielle ja von Bukowski perheelle tulevaisuudessa!

   
 
10.6.2006 Madde SERT
 

 
Madde (Adamant's Royal Stories) osallistui Tampereella Spanieliliiton II-näyttelyyn, jossa tuomarina Beata Petkevica (Latvia). Nuori neitimme jatkoi samaa tuttua rataa ja voitti luokkansa. Tällä kertaa neiti oli myös erittäin kovatasoisessa seurassa PN2 ja sai jo 14. SERTinsä (joista 12 on Suomesta!). Kiitokset Madden kasvattajalle Tarjalle tytön mukaan ottamisesta! :)  
Oona (Wildomar's After Eight) osallistui myös tähän näyttelyyn ja sai avoimesta luokasta laatupalkinnon 'erinomainen'.

   
 
9.6.2006 Euroopan Voittaja 2006 -näyttely
 

 
Osallistuimme tänään suureen kansainväliseen Euroopan Voittaja 2006 näyttelyyn springerspanielien kanssa. Rodun tuomaroi Svend Lövenkjaer (kennel Spring Creek's, Tanska). Tässä tuloksemme:

Kevin (Est&Ltu JMVA LtuJV-05 EstJV-05 Wildomar's Bland Esquire) - AVO ERI/2
Ruu (Wildomar's Celestial View) - JUN ERI/2
Etta (Wildomar's Ciss Mi Lilac) - JUN ERI/3
Madde (PMJV-05 LtuJV-06 Adamant's Royal Stories) - NUO ERI/1
Emma (Ltu&S(u) MVA EstV-05 LtuV-05-06 BaltV-05 Melverly Violetta) - AVO ERI

Siis näyttelyyn osallistui kolme kasvattiamme ja kaksi omaa koiraamme, jotka kaikki saivat laatupalkinnon "erinomainen" tältä melko tarkalta rodun kasvattajatuomarilta. :)


JUN ERI/2 - Wildomar's Celestial View "Ruu"


NUO ERI/1 - Adamant's Royal Stories "Madde"

   
 
8.6.2006 Ensimmäinen pentu lähti uuteen kotiin
 

 
Tänään kotiutui ensimmäinen D-pentueestamme.  
Venla (Wildomar's Double Mistake) elää nyt Monninkylässä kennel Urholan vahvistuksena. Tästä tytöstä tulemme varmasti kuulemaan vielä tulevaisuudessa - toivotamme kaikkea hyvää jatkoon!

   
 
6.6.2006 Christan kuva
 

 
Christasta (Rus&Ltu MVA EstV-05 LtuV-05-06 FinV-05 BaltV-06 Blue Baltic's Ice Crystal) otettiin tänään uusi seisotuskuva.


CH Blue Baltic's Ice Crystal
Trimmaus/handlaus: Molli Nyman, kennel Texforrier

   
 
4.6.2006 Christa BALTIAN VOITTAJA -06!
 

 
Christa (Blue Baltic's Ice Crystal) osallistui lauantaina 3.6. Baltian Voittaja 2006 KV-näyttelyyn Tallinnassa Virossa. Rodun tuomaroi Doug Johnson Yhdysvalloista (kennel Clussex clumberinspanielit) ja näyttelyyn osallistui 16 englanninsetteriä. Christa jatkoi hienosti sujunutta näyttelyvuottaan ja upean esiintymisen jälkeen oli PN1 ja ROP saaden SERTin ja jo 19. CACIBin. Näin ollen Christa sai myös jo viidennen voittajatittelinsä Baltian Voittaja 2006 (BaltV-06).  
Samana päivänä järjestettiin Tallinnassa spanielien erikoisnäyttely, jossa tuomarina Leila Kärkäs (kennel Mandeville walesinspringerspanielit & basenjit).
Madde (PMJV-05 LtuJV-06 Adamant's Royal Stories) oli hienosti PN2 saaden 12. SERTinsä.
Carlo (LtuJV-6 Wildomar's Count My Spots) esiintyi hienosti ja oli ROP-juniori ja lopulta BIS3-juniori! BIS-juniorin tuomaroi Juha Kares (kennel Chic Choix). Carlo voitti myös PU-kilpailun jättäen vanhemmat urokset taakseen ja oli lopulta VSP.  
Sunnuntaina oli vuorossa springerit Baltian Voittaja 2006 KV-näyttelyssä, jossa rodun tuomaroi Luis Pinto Teixeira (Portugali).
Madde (PMJV-05 LtuJV-06 Adamant's Royal Stories) oli hienosti PN2 saaden 13. SERTinsä ja myös vara-CACIBin.
Carlo (LtuJV-6 Wildomar's Count My Spots) oli junioriurosten kolmas laatuarvosanalla 'erinomainen'.
Emma (S(u)&Rus MVA EstV-04 LtuV-05-06 BaltV-05 Melverly Violetta) oli PN3. Tässä näyttelypaikalla sunnuntaina ottamamme valokuvat Emmasta.


BALTIAN VOITTAJA 2006 - Ch.Blue Baltic's Ice Crystal


BIS3-juniori Wildomar's Count My Spots


CH Melverly Violetta - 5 vuotta


CH Melverly Violetta - 5 vuotta

   
 
3.6.2006 Onnea Dusty 7v!
 

 
Dusty (Adamant's Stardust) on tänään 7 vuotta! Onnittelut perheemme "vanhukselle"! :)

   
 
31.5.2006 Lopullinen nimi ;)
 

 
Vihdoinkin on uusimman tuontimme kutsumanimi varmistunut. Alustavasti poikaa kutsuttiin nimellä "Urho", mutta siis lopullinen kutsumanimi on päätetty olevan "Terry". :)
Terryn sivua on siis päivitetty tämän tiedon osalta. :)

   
 
28.5.2006 Christa VSP
 

 
Tänä vuonna osallistuimme springerspanielien erikoisnäyttelyn sijaan Järvenpään kaikkien rotujen näyttelyyn.  
Madde (Adamant's Royal Stories) oli laadukkaassa PN-kilpailussa kolmas ja sai vara-SERTin. Tuomarina Jorma Silta (Suomi).  
Christa (Blue Baltic's Ice Crystal) oli jälleen paras narttu ja tällä kertaa VSP. ;) Tuomarina Paul Jentgen (Luxemburg).  
Kaksi kasvattiamme sai Karkun näyttelyssä tulokset (tuomari: Lyn Gregory, kennel Arcadian, UK):
Ato (Fin MVA Wildomar's Atomic Bomb) - VAL EH
Etta (Wildomar's Ciss Mi Lilac) - JUN ERI/2

   
 
28.5.2006 Roturace
 

 
Oona (Wildomar's After Eight) osallistui hauskaan Roturaceen Hyvinkäällä. Tässä saamamme kuva tapahtumasta kun Oona on suorittamassa tehtäväänsä.


Copyright: Sari Hukka

   
 
27.5.2006 Onnea Julia!
 

 
Julia (Nobhill Pretty Piece Of Adamant) tänään 5 vuotta! Onnea Julle-Pullelle! :)

   
 
27.5.2006 Viola ROP RYP-4, Carlo VSP
 

 
Osallistuimme Sauvon ryhmänäyttelyyn, jossa tuomarina oli Marjo Jaakkola (Suomi).  
Viola (Wildomar's Classy Violetta) teki näyttelyssä debyytin junioriluokissa ja hienon esiintymisen jälkeen tulos oli upea ROP SERT ja vieläpä RYP-4! Hurjasti onnea Violan kotijoukoille!  
Carlo (Wildomar's Count My Spots) osallistui samoin junioriluokkaan ollen paras uros, VSP ja sai jo kolmannen SERTinsä neljännestä junioriluokan näyttelystä Suomessa. :)  
Ehkä ei ole tarpeen sanoa, että olemme ylpeitä näistä nuorista koirista ;)


Copyright: Mia Humell


Copyright: Mia Humell

   
 
22.5.2006 Lonkkatuloksia
 

 
Saimme lonkkatuloksia Kennelliitolta:
A/A - Carlo (LtuJV-06 Wildomar's Count My Spots)
A/A - Viola (Wildomar's Classy Violetta)

Emman (Ltu&S(u) MVA EstV-04 LtuV-05-06 BaltV-05 Melverly Violetta) jälkeläisistä on nyt lonkkakuvattu kuusi ja kaikilla on A-A lonkat (parhaat mahdolliset).

   
 
21.5.2006 Carlo+Madde voittivat SERTit
 

 
Tänään oli englanninspringerspanielien vuoro osallistua Helsingin kansainväliseen näyttelyyn. Rodun tuomaroi Leila Kärkäs (Suomi).  
Carlo (Wildomar's Count My Spots) osallistui kolmanteen viralliseen näyttelyyn Suomessa (kaikki KV) ja tuloksena jo pojan toinen SERT ja tällä kertaa myös PU2-sijoitus hienon valiouroksen jälkeen (vain kaksi urosta sai ERI:n). Carlo valittiin myös hienon esiintymisen päätteeksi ROP-junioriksi. :)  
Madde (Adamant's Royal Stories) jatkoi tuttua tahtiaan ja voitti jo 11. SERTinsä. Tällä kertaa Madde oli myös PN2 saaden VACA:n, joka tullaan vahvistamaan CACIBiksi!  
Kevin (Wildomar's Bland Esquire) osallistui ensimmäistä kertaa avoimeen luokkaan vain viikko täytettyään kaksi vuotta ja tuloksena EH/1.  
Christa (Blue Baltic's Ice Crystal) oli tietenkin myös mukana ja osallistui Best In Show kehään. Olemme tavattoman ylpeitä "valkoisesta tuulestamme", joka edusti kunnialla ja ryhdillä roturyhmäänsä. Oli unohtumaton hetki, kun hallissa alkaa soimaan kappale "HARD ROCK HALLELUJAH......." (edellisenä iltana Euroviisut voittanut suomalaiskappale, joka teki tämän arvostetun kilpailun kaikkien aikojen piste-ennätyksen!) ja sitten lähdetään ryhmävoittaja toisensa jälkeen juoksemaan ympäri isoa matotettua kehää yleisön kannustaessa... Christa oli loistotuulella kuten aina ryhmäkehissä ja juoksi ylpeänä (voisi sanoa LORDLY WAY) ja sellaisella draivilla että oksat pois... melkein tuli tippa silmään mamilla, kylmät väreet meni pisin kroppaa..... :)


SERT ja vara-CACIB - Adamant's Royal Stories


SERT ja ROP-juniori - Wildomar's Count My Spots

   
 
21.5.2006 Ato TOKO ALO2
 

 
Ato (Wildomar's Atomic Bomb) sai TOKO-kokeesta tuloksen ALO2 (141 pistettä). Onnea!

   
 
20.5.2006 Ato ROP!
 

 
Ato (Wildomar's Atomic Bomb) oli Rauman kaikkien rotujen näyttelyssä hienosti PU1 ja ROP kilpaillessaan ensimmäistä kertaa valioluokassa. Rodun arvosteli Jorma Silta (Suomi). Suuret onnittelut Tiinalle!

   
 
20.5.2006 Christa ROP ja RYP-1 KV-näyttelyssä!!!
 

 
Christa (Blue Baltic's Ice Crystal) jatkoi hienoa näyttelyvuottaan Helsingin kansainvälisessä näyttelyssä ollen PN-1 saaden jo 18. CACIBinsa ja lopulta paitsi ROP niin myös RYP-1!!! Rotutuomari Boo Lundström (Ruotsi) ja ryhmätuomari Pjotr Krol (Puola).
Taitaa tyttö tehdä hienoa sarjaa tämän vuoden "Vuoden Englanninsetteri" -kilpailuun ja meillä on vahva tunne, että Christa myös johtaa tuota kisaa tässä vaiheessa vuotta, kun tuloksina viisi KV-näyttelyn ROP-voittoa + näistä vielä ryhmäsijoitukset RYP-1, RYP-2 ja RYP-4. :) Christan nimi on myös välkkynyt viime aikoina maamme sadan parhaiten menestyneen koiran (kaikki rodut) listoilla ja tämä sijoitus ei ainakaan huonommaksi sijoitusta taida tehdä. ;))))
Emme voi kuin kiittää Christan kasvattajaa Marita Peuhkuria, että olemme saaneet tämän kaunottaren kotiimme sekä siitä kaikesta avusta mitä Maritalta olemme saaneet.


VSP Cisosan Valon Mahti - ROP/RYP1 Ch.Blue Baltic's Ice Crystal


Christa RYP-1
Copyright: Marita Peuhkuri

   
 
16.5.2006 Pentutilanne
 

 
Meillä on edelleen vapaana pennuista kaksi poikaa ja yksi tyttö.
Tässä toinen pojista, joka etsii näyttelyistä kiinnostunutta aktiivista, yhteistyökykyistä ja rakastavaa kotia (mieluiten Suomesta).


Wildomar's Diverse Tails - vain 4,5 viikon ikäisenä

   
 
14.5.2006 Tuloksia
 

 
Oulun kaikkien rotujen näyttelyssä kasvattimme saivat seuraavat tulokset:
JUN ERI/3 - Emmi (Wildomar's Cissin' Breeze)
AVO ERI/4 - Anet (Wildomar's Addicted To You)
Rodun tuomaroi Deidre Dineen (Irlanti).

Luka (Wildomar's Bay Of Gold) osallistui elämänsä ensimmäiseen jäljestyskokeeseen. Tällä kertaa ei tullut tulosta, mutta varmasti rutkasti kokemusta ja toiveita herättävä koeselostus. :)

Cooper (JA UCIBC Wildomar's Catch InThe Rye) osallistui näyttelyihin Yhdysvalloissa viikko sitten seuraavin tuloksin:
5.5.2006, tuomari Susan St John Brown, Luokka 12-18 kk – 2. luokassa
6.5.2006, tuomari Nancy Gallant, Luokka 12–18 kk - 1. luokassa
7.5.2006 WESSA Specialty, tuomari Barbara Gates, Sweepstakes 12-15 kk – 4. luokassa (12 koirasta)
7.5.2006 WESSA Specialty, tuomari Virginia Murray, Regular Class - ei luokkasijoitusta

   
 
13.5.2006 Ato on Fin MVA!
 

 
Ato (Wildomar's Atomic Bomb) osallistui Paraisten ryhmänäyttelyyn, jossa rodun tuomaroi Leila Kärkäs (Suomi). Ato oli hienosti PU1 ja VSP saaden kolmannen ja viimeisen tarvitun SERTinsä ja tuli näin Suomen Muotovalioksi!
Suuret onnittelut Tiina Huppuselle!


Fin MVA Wildomar's Atomic Bomb

   
 
12.5.2006 Ettalla A-A lonkat ja silmät terveet
 

 
Etta (Wildomar's Ciss Mi Lilac) sai viralliset terveystulokset: A-A lonkat ja silmät terveet 4/2006.

   
 
11.5.2006 Onnea 2-vuotiaille B-pennuille!
 

 
B-pentue on päässyt aikuisikään eli tänään täyttävät jo 2 vuotta! Hurjasti onnea Robi, Luka, Kevin, Siiri, Alma, Sissi ja Vilma!

   
 
10.5.2006 Match Show tuloksia
 

 
Olemme viime aikoina saaneet joitakin hienoja mätsäriuutisia:  
Wilma (Wildomar's Alpen Rose) BIS-2 Helsinki 5/05  
Carlo (Wildomar's Count My Spots) BIS-3 Turku 5/05  
Ato (Wildomar's Atomic Bomb) BIS-5 Turku 4/05

   
 
8.5.2006 Kuva Tampereen KV-näyttelystä
 

 
Saimme postissa kuvan Christasta (Ltu&Rus MVA EstV-05 LtuV-05-06 FinV-05 Blue Baltic's Ice Crystal) Tampereen KV-näyttelyssä ryhmän toiseksi kauneimpana. :)


RYP-2 - CH Blue Baltic's Ice Crystal
Copyright: Texterri

   
 
8.5.2006 Emman tyttärellä A-A lonkat
 

 
Emman (Ltu&S(u) MVA EstV-04 LtuV-05-06 BaltV-05 Melverly Violetta) tytär Mette (Adamant's Royal Romance) on saanut viralliset lonkkatulokset ja ne ovat hienot A-A! Kolme tutkittua jälkeläistä Emmalla ja kaikilla A-A. :)

   
 
7.5.2006 Robi SERT
 

 
Robi (Wildomar's Brave Barchelor) saavutti Lodzin KV-näyttelyssä avoimesta luokasta tuloksen ERI/1 ja SERT.

   
 
3.5.2006 Pojat tapasivat
 

 
Tänään sai Carlo-poika kunnian tavata uuden ruotsalaisen vahvistuksemme:

   
 
1.5.2006 Uusi jäsen tiimiimme
 

 
Toivotamme tervetuulleeksi tiimiimme:
Linmoor Your Majesty(Alanea Landcruiser - Ch Linmoor Unique View)
om. Sanna&Sami Kavén & Saija Kaleva
Suuret kiitokset tästä ihastuttavasta pojasta Annelie Karlssonille (Linmoor)!

   
 
30.4.2006 Emmi vara-SERT
 

 
Emmi (Wildomar's Cissin' Breeze) osallistui Vaasan kaikkien rotujen näyttelyyn, jossa nuori tyttö oli hienosti junioriluokasta PN3 saaden vara-SERTin. Hurjasti onnea Emmin kotijoukoille!

   
 
29.4.2006 Robi on nyt MUOTOVALIO!
 

 
Robi (Wildomar's Brave Barchelor) osallistui Opolen kansainväliseen näyttelyyn, jossa rodun tuomaroi Laurent Picard (Sveitsi). Robi sai viimeisen tarvitun SERTin ja tuli näin Puolan Muotovalioksi!
Siispä Robi on ensimmäinen kasvattamamme kansallinen muotovalio. Suuret onnittelut Annalle Puolaan Robin tittelistä!

   
 
29.4.2006 C-pentueen pentuetapaaminen
 

 
Vietimme iloisen C-pentueen pentuetapaamisen Someron Haukkukalliolla. Kiitokset Carlo, Ruu, Coco, Gina ja Viola kun saavuitte paikalle. Ja olipa paikalla tietenkin myös äippä Emma. :)


Gina, Viola, Emma, Carlo, Coco ja Ruu omistajineen :)

   
 
27.4.2006 C-pennut 1v!
 

 
C-pentue täyttää tänään vuoden. Kasvattajat ja kaikki koirat Wildomar's tiimissä lähettävät suuret onnittelut näille nuorukaisille!


Wildomar's Count My Spots "Carlo" - tänään yksi vuotta

   
 
27.4.2006 D-pentujen nimet
 

 
Tarkan harkinnan jälkeen on vihdoinkin nimet päätetty meidän D-pennuille (vielä siis SKL:n pitää nimet hyväksyä). Nimet ovat yleensä se liki vaikein asia meille, mutta tällä kertaa inspiraatiota riitti ja nimiä tulvi.... miten sattuikaan että niin moni sopiva sana alkaa D-kirjaimella ;)

Pojat: Dictatorship - Double-Dealing - Diverse Tails - Discovered Plot
Tytöt: Dig Dub'N' Deny - Devious Minds - Deep Silence - Double Mistake

   
 
24.4.2006 Wildomar's-päivä
 

 
Järjestämme kaikille kasvatinomistajillemme yhteisen Wildomar's-päivän 22.7.2006. Tarkempi aika ja paikka tarkentuvat myöhemmin. Toivotamme kaikki kasvattimme tervetulleeksi tähän yhteiseen tapahtumaan!

   
 
23.4.2006 Wilma ROP ja SERT!
 

 
Wilma (Wildomar's Alpen Rose) on uusi ROP ja SERT -voittaja! Wilma osallistui Loviisan ryhmänäyttelyyn, jossa tuomarina Merja Järnstedt (Suomi) ja ilmoitettuna 11 englanninspringerspanielia. Tuomari antoi erinomaisen vain kahdelle koiralle ja Wilma voitti ensimmäisen SERTinsä ollen vieläpä ROP! Hurjasti onnea Katariina ja Johanna Isolalle!


ROP + SERT Wildomar's Alpen Rose
Copyright: Heidi Raita

   
 
23.4.2006 Christa ROP CACIB ja RYP-4!
 

 
Christa (Blue Baltic's Ice Crystal) jatkoi voittokulkuaan Lahden kansainvälisessä näyttelyssä, jossa rodun ja ryhmän tuomaroi Peter Beyersdorf (Saksa). Christa oli siis jälleen ROP saaden jo 17. CACIBinsa ja lopulta hienosti RYP-4! Suuret kiitokset handlauksesta Molli Nymanille (Texforrier).


VSP Blue Baltic's Ice Man - ROP Blue Baltic's Ice Crystal

   
 
22.4.2006 Madde vara-SERT
 

 
Osallistuimme Lahden kansainväliseen näyttelyyn, jossa tuomarina arvostamamme Hans Lehtinen. Tässä tuloksemme:  
Madde (Adamant's Royal Stories) NUO ERI/1 vara-SERT  
Carlo (Wildomar's Count My Spots) JUN EH/1  
Kevin (Wildomar's Bland Esquire) NUO EH/2


vara-SERT Adamant's Royal Stories

   
 
22.4.2006 Luka möllimejässä
 

 
Luka (Wildomar's Bay Of Gold) osallistui Springerspanielit ry:n järjestämään möllimejään. Hyvin oli pojan jäljestys sujunut, joten eipä tiedä vaikka kokeisiin uskaltautuisivat vielä jossain vaiheessa. :)

   
 
22.4.2006 Onnea Emma 5v!
 

 
Emma (Melverly Violetta) täyttää tänään 5 vuotta, onnea iki-ihana Emmi-Mimmimme!

   
 
21.4.2006 Carlon silmät terveet
 

 
Carlo (Wildomar's Count My Spots) kävi silmätarkastuksessa ja silmät todettiin terveiksi.

   
 
21.4.2006 Onnea Christa 3v!
 

 
Christa (Blue Baltic's Ice Crystal) viettää tänään kolmatta syntymäpäiväänsä! Onnea "Kristiina"! (-> tuo on uusin lempinimi meidän Ritsalle). ;)

   
 
15.4.2006 Christa ROP CACIB!
 

 
Christa (Blue Baltic's Ice Crystal) matkasi kasvattajansa kanssa Lappeenrannan KV-näyttelyyn, jossa englanninsetterit tuomaroi David Strachan (Australia). Christa oli jo liki tuttuun tapaansa PN1 ja ROP saaden jo 16. CACIBinsa! Ja tyttö on vielä alle 3-vuotias!

Suuret kiitokset Molli Nymanille hienosta trimmauksesta sekä Pauliina Artiolalle ja Sanna Vartiaiselle taidokkaasta esittämisestä, sekä tietenkin Marita Peuhkurille Christan kanssa näyttelypaikalle matkaamisesta ja tytön hellästä huolenpidosta


VSP Blue Baltic's Ice Tiger - ROP Blue Baltic's Ice Crystal
Copyright: Marita Peuhkuri


Copyright: Marita Peuhkuri

   
 
15.4.2006 Suru-uutinen
 

 
Valitettavasti menetimme yhden tyttöpennuista.

   
 
14.4.2006 Pennut syntyivät
 

 
D-pentue on syntynyt. Pentueeseen syntyi 4 urosta ja 5 narttua, kaikki väriltään maksa-valkoinen tan. Mikäli olet kiinnostunut, ota heti yhteyttä!

   
 
9.4.2006 Onnea Cooper!
 

 
Cooper (Wildomar's Catch InThe Rye) on osallistunut neljään IABCA:n näyttelyyn ja saimme iloisia uutisia Yhdysvalloista.
Ensimmäisessä näyttelyssä tuomarina Mrs Letitia Bett (Kanada), joka on kotoisin Iso-Britanniasta ja joka on nähty Suomessakin springereitä arvostelemassa. Cooper oli "Best Puppy" sekä "Best Puppy Group III" eli paras pentu ja Sporting ryhmän 3. paras pentu. Ryhmäkilpailun tuomaroi Mr. Charles Bett (Kanada). Cooper sai myös ensimmäisen SG1-sertinsä.
Toisessa näyttelyssä tuomarina toimi Mr. Charles Bett (Kanada). Cooper oli "Best Puppy" ja "Best Puppy Group II" eli paras pentu ja ryhmän 2. paras pentu. Ryhmäkilpailun tuomaroi Mrs Letitia Bett. Niin ja sai sitten toisen SG1-sertinsä.
Kolmannessa näyttelyssä tuomarina oli AKC:n tuomari Mrs Evie Sullivan (USA). Cooper oli jälleen "Best Puppy" ja tällä kertaa myös ryhmävoittaja eli "Best Puppy Group I" sekä lopulta hienosti "Reserve Best In Show Puppy" (BIS2-pentu). Cooper sai kolmannen SG1-sertinsä ja myös IABCA:n myöntämän tittelin "Junior Champion" (JA).
Neljäs näyttely sujui yhtä mallikkaasti eli Cooper oli neljännen kerran "Best Puppy" ja ryhmässä vielä "Best Puppy Group II" (RYP2-pentu). Rodun tuomaroi Mrs Beth Speich (USA). Tänään saavutettu neljäs SG1-sertifikaatti oikeuttaa Cooperin IABCA:n myöntämään titteliin "International Champion" (UCIBC).
Suuret onnittelut Yhdysvaltoihin David Swankille ja Scott Lenzille hienosta menestyksestä!

   
 
2.4.2006 Pentuja
 

 
Julia (Nobhill Pretty Piece Of Adamant) osoittaa selviä merkkejä parin viikon päästä syntyvistä pennuista. Tässä ottamamme kuva Juliasta aamupäivälevolla mahansa kanssa. ;)


"Vielä reilu kaksi viikkoa odotusaikaa jäljellä, mutta masu se vaan kasvaa kasvamistaan....."

   
 
27.3.2006 Keskustelupalsta
 

 
Jokin aika sitten huomasimme toisen kasvattajan (New Design's) perustaneen keskustelupalstan omille kasvatinomistajille. Tämä oli mielestämme erittäin hyvä idea ja olemme nyt perustaneet oman keskustelupalstan Wildomar's-kasvattien ja yhteisomistuskoirien omistajille.
Siis tervetuloa mukaan keskustelemaan! Huomio: palsta vaatii rekisteröitymisen.

   
 
22.3.2006 Madde ja Kevin palkittiin
 

 
Madde (PMJV-05 LtuJV-06 Adamant’s Royal Stories) palkittiin Lounais-Suomen Spanielikerho ry:n vuosikokouksessa Vuoden Pentuna 2005 sekä Vuoden Parhaana Nuorena Näyttelykoirana 2005! Samoissa kilpailuissa molemmissa kolmanneksi sijoittui kasvattimme Kevin (Est&Ltu JMVA EstJV-05 LtuJV-05 Wildomar’s Bland Esquire).


Madde BIS-3 pentu Helsingissä kesällä 2005
Copyright: Kirsi Aalto

   
 
19.3.2006 Carlo SERT & Madde SERT!
 

 
Osallistuimme Tampereen KV-näyttelyyn, jossa springerit tuomaroi Christian Geelmuyden (Norja). Englanninspringerspanieleita oli ilmoitettu 63, joista 5 oli pentuja.  
Carlo (Wildomar's Count My Spots) teki debyytin suomalaisissa junioriluokissa ja tulos oli mitä hienoin: luokkavoitto, PU-3 ja SERT! Edelle meni vain viime aikoina ehkä menestyneimmät springeriurokset: Ch. Adamant's Golden Boy ja Ch. With Touch Holy Moses.  
Madde (Adamant's Royal Stories) osallistui nuorten luokan narttuihin ja oli hienosti PN-4 saaden jo 10. SERTinsä Suomesta! Madde osallistui myös Adamant's-kasvattajaluokkaan joka oli ROP ja pääsi BIS-kilpailussakin jatkoon, mutta ei tällä kertaa sijoittunut.

Muita Wildomar's-tuloksia:
Ato (Wildomar's Atomic Bomb) AVO ERI/3
Etta (Wildomar's Ciss Mi Lilac) JUN ERI/2
Ruu (Wildomar's Celestial View) JUN EH
Wilma (Wildomar's Alpen Rose) AVO EH/4
Oona (Wildomar's After Eight) KÄY EH/3

   
 
18.3.2006 Christa ROP CACIB ja RYP-2!
 

 
Christa (Blue Baltic's Ice Crystal) osallistui Tampereen kansainväliseen näyttelyyn, jonne oli ilmoitettu yli 6000 koiraa, joista 13 englanninsetteriä. Rodun ja ryhmän tuomaroi Filipe Constant (Portugali). Christa oli hienosti ROP saaden CACIBin ja kovatasoisessa ryhmäkilpailussakin Christa ylsi hienosti sijalle RYP-2!

Christa on osallistunut tänä vuonna seitsemään KV-näyttelyyn ja tuloksina: BIS-4, RYP-1, 2xRYP-2, 4xROP, 2xVSP ja 6xCACIB!

   
 
14.3.2006 Upea reissu Liettuaan!!
 

 
Tulimme Liettuasta kotiin mahtavan saaliin kanssa:
2 Ltu MVA (+ Rus MVA + S(u) MVA!)
2x LtuV-06, 2x LtuJV-06
BIS-4, RYP-1, RYP-2, RYP-3, 3x ROP
4x CACIB, vara-CACIB
4x SERT, SERT(luokka)
2x ROP-jun, 2x VSP-jun, 4x jun-SERT


Tänä vuonna kävi jälleen matka Liettuaan maaliskuun KV-näyttelyihin. Lauantaina 11.3.2006 osallistuttiin "Liettuan Voittaja 2006" -näyttelyyn, jossa oli jaossa myös viralliset voittajatittelit ja sunnuntaina osallistuttiin vielä toiseen KV-näyttelyyn. Matkalle mukaan lähti neljä springeriä ja yksi setteri sekä kaksi ihmistä. Auto oli siis melkoisen täynnä, mutta tunnelma hyvä (vaikkakin ehkä hieman jännitystä oli ilmassa menomatkalla). Sannalta kiitokset hulvattoman mukavasta matkaseurasta sekä kaikesta avusta matkan aikana Satu Raassinalle!
Englanninsetterit arvosteli lauantaina Magdalena Swieton (Puola) ja sunnuntaina Maciej Kozber (Puola) ja englanninsettereitä oli molemmissa näyttelyissä kaksi (Latviasta ja Suomesta). Englanninspringerspanielit arvosteli lauantaina Živile Povilaitiene (Liettua) ja sunnuntaina Vilmos Kardos (Unkari), joista jälkimmäisestä olimmekin saaneet vain positiivista informaatiota ennen näyttelyä. :) Englanninspringerspanieleita oli ilmoitettu molempiin näyttelyihin 14 koiraa (joista yksi Liettuasta, kaksi Virosta ja loput Suomesta).  
Christa (Blue Baltic's Ice Crystal) osallistui lauantaina avoimeen luokkaan upealla tuloksella SERT CACIB ROP RYP-1 ja BIS-4!!!!!! Ryhmän arvosteli Eugene Yerusalimskaya (Venäjä) ja BIS-kilpailun tuomarina toimi Hans Müller (Sveitsi). Näyttelyyn oli ilmoitettu yli 1700 koiraa ja Christa näistä siis hienosti 4. kaunein!!! :) :) :) :)
Sunnuntaina Christa saavutti tuloksen SERT CACIB ROP ja RYP-2!!!!
Näinollen voimme kutsua Christaa virallisesti Liettuan ja Venäjän Muotovalioksi, Suomen ja Viron Voittajaksi 2005 sekä Liettuan Voittajaksi 2005 & 2006!  
Carlo (Wildomar's Count My Spots) osallistui molempina päivinä junioriluokkaan ollen kumpanakin päivänä ROP-juniori saaden juniori-SERTin. Lauantaina Carlo sai myös voittajatittelin Liettuan Juniorivoittaja 2006.  
Madde (Adamant's Royal Stories) osallistui samoin junioriluokkaan molempina päivinä ollen kumpanakin päivänä VSP-juniori saaden juniori-SERTin sekä lauantain näyttelystä tittelin Liettuan Juniorivoittaja 2006.  
Kevin (Wildomar's Bland Esquire) osallistui ensimmäistä kertaa urosten avoimeen luokkaan (22kk iässä). Lauantaina Kevin sai tuloksen ERI/2 ja sunnuntaina ERI/1 luokka-SERT ja vara-CACIB.  
Emma (Melverly Violetta) osallistui avoimeen luokkaan. Lauantaina Emma voitti CACIBin ja SERTin sekä tittelin Liettuan Voittaja 2006. Näinollen voimme kutsua Emmaa virallisesti Liettuan ja Ruotsin Muotovalioksi, Viron Voittajaksi 2004, Baltian Voittajaksi 2005 sekä Liettuan Voittajaksi 2005 & 2006!
Sunnuntaina Emma jatkoi voittokulkuaan ollen ROP saaden CACIBin ja SERTin. Ryhmässä Emma oli hienosti RYP-3 Christian Vantun (Romania) tuomaroimana.


BIS-4 - Ch Blue Baltic's Ice Crystal


ROP - Ch Melverly Violetta

   
 
12.3.2006 Julia on kantava
 

 
Julia (Nobhill Pretty Piece Of Adamant) on selvästi kantava ja pentuja siis odotettavissa pääsiäisenä!! Lue lisää Pentusivulta.
Saimme myös ilouutisia Englannista, jossa tulevan pentueemme isä Ch Mompesson Royal Destiny oli jälleen ollut ROTUNSA PARAS kuuluisassa Cruftsin näyttelyssä. Suuret onnittelumme Bob ja Frances Jacksonille (Mompesson Kennels)!

   
 
4.3.2006 Sanna on SSKH:n varapuheenjohtaja
 

 
Sanna valittiin Someron Seudun Koiraharrastajien vuosikokouksen jälkeisessä hallituksen kokouksessa 28.2.2006 yhdistyksen varapuheenjohtajaksi.

   
 
1.3.2006 Christa VUODEN ENGLANNINSETTERI 2005!!!
 

 
Christa (Blue Baltic's Ice Crystal) on Vuoden Englanninsetteri 2005 (KSP)!


Vuoden Englanninsetteri

   
 
26.2.2006 Christa jälleen VSP SERT CACIB
 

 
Christa (Blue Baltic's Ice Crystal) osallistui toiseen kansainväliseen näyttelyyn Moskovassa Venäjällä (Eurasia Show) ja oli toisen kerran paras narttu + VSP ja sai SERTin ja CACIBin. Tuomarina toimi Piotr Krol (Puola).
Suuret kiitokset jälleen Maritalle ja Pauliinalle!

   
 
25.2.2006 Christa VSP SERT CACIB Moskovassa
 

 
Christa (Blue Baltic's Ice Crystal) oli hienosti paras narttu + VSP saaden SERTin ja CACIBin Moskovassa kansainvälisessä näyttelyssä (Eurasia Show). Tuomarina toimi Laurent Picard (Sveitsi).
Suuret kiitokset Christan kasvattajalle Maritalle matkan järjestelyistä sekä Pauliina Artiolalle Christan mukaan ottamisesta reissuun!

   
 
14.2.2006 Hyvää Ystävänpäivää
 

 
Toivotamme Hyvää Ystävänpäivää kaikille! Samalla voimme kertoa iloisen "Valentine's Day" -uutisen. Lue lisää Pentusivulta.
Tiedoksi myös, että olemme konerikon vuoksi alkuvuodesta menettäneet monia sähköposteja. Mikäli olet ollut yhteydessä meihin tulevan pentueen osalta, pyydämme että otat uudestaan yhteyttä.

   
 
11.2.2006 Wesperin uudistuneet kotisivut
 

 
Tänään on julkaistu tekemämme uudet kotisivut jotka omistaa kennel Wesper (walesinspringerspanielit).

   
 
21.1.2006 ROP&VSP-pentu + 2x SERT!
 

 
Osallistuimme Turun KV-näyttelyyn. Näyttelyyn oli ilmoitettu 50 englanninspringerspanielia, joista 6 pentuja. Pennut ja juniorit arvosteli Patric Ragnarsson (Ruotsi) ja muut Paula Heikkinen-Lehkonen (Suomi).  
C-pentue osallistui viimeisiin pentuluokkiin.
Etta (Wildomar's Ciss Mi Lilac) oli hienosti ROP-pentu ja toiseksi viidestä narttupennusta kunniapalkinnon kera ylsi Viola (Wildomar's Classy Violetta). Carlo (Wildomar's Count My Spots) oli puolestaan VSP-pentu.  
Kevin (Wildomar's Bland Esquire) osallistui nuortenluokkaan voittaen luokkansa ja päätyi lopulta hienosti sijalle PU-4 saaden jo 8. SERTinsä Suomesta!  
Madde (Adamant's Royal Stories) osallistui ensimmäistä kertaa nuortenluokkaan ja tulos oli hieno: luokkavoitto, PN-3 ja jo 9. SERT Suomesta! :)

   
 
17.1.2006 Cooper aloittanut näyttelyt Yhdysvalloissa
 

 
Cooper (Wildomar's Catch InThe Rye) on aloittanut näyttelyt Yhdysvalloissa. 7.1.2006 Cooper osallistui ACK Sanctioned Match –näyttelyyn (epäv.) Michiganissa. Näyttelyssä oli yli 150 Sporting-ryhmän koiraa ja Cooper oli näistä hienosti RYP-2! Seuraavalla viikonlopulla Cooper osallistui kolmeen UKC näyttelyyn ollen jokaisessa niistä reserve-paikalla kun eräs grand champion voitti kolmena päivänä.

   
 
7.1.2006 Emmi debyytissään ROP-pentu
 

 
Osallistuimme Kajaanin KV-näyttelyyn myös springerien kanssa. Tuomarina rodulla Paavo Mattila. Näyttelyyn ilmoitettu 46 aikuista ja 2 pentua.  
Emmi (Wildomar's Cissin' Breeze) teki debyyttinsä kehissä ollen hienosti ROP-pentu erinomaisella arvostelulla:
"Erinomainen pentu. Kaunis pää ja ilme. Erinomainen kaula, runko ja raajat. Erittäin hyvä karva. Liikkuu ja esiintyy hyvin."  
Anet (Wildomar's Addicted To You) palasi tauon jälkeen kehiin ja voitti avoimen luokan nartut laatuarvosanalla 'erinomainen' sekä sai hienon arvostelun:
"Hyvät mittasuhteet omaava kaunis narttu. Erittäin hyvä pää. Kaunis ilme. Erinomainen kaula. Hyvä sopusuhtainen runko ja luusto. Hyvin kulmautunut. Erinomainen ylälinja. Erittäin hyvä karva. Liikkuu hyvin. Miellyttävä luonne."  
Madde (Adamant's Royal Stories) aloitti vuoden ollen PN-4 myöskin hienolla arvostelulla:
"Hyvin kaunis nuori narttu. Hyvät mittasuhteet. Kaunisilmeinen pää. Erinomainen kaula. Hyvin kehittynyt runko. Erittäin hyvä luusto. Sopivasti kulmautunut. Hyvä karva. Liikkuu hyvin. Miellyttävä luonne. Lupaava nuori koira."


VSP-pentu Nicoret's Royal Chrysler - ROP-pentu Wildomar's Cissin' Breeze
Copyright: Antti Hokkanen

   
 
6.1.2006 Christan kymmenes ROP ja kymmenes CACIB!
 

 
Christa (Blue Baltic's Ice Crystal) voitti tänään 10. ROP-voittonsa sekä 10. CACIBinsa (melkoinen saavutus 2v 8kk ikäiselle nartulle!). Tämä tasaluku saavutettiin Kajaankin kansainvälisessä näyttelyssä, jossa tuomarina Arja Koskelo (Suomi). Kiitos Christan esittämisestä Antti Hokkaselle.
Christan arvostelu:
"Erinom. tyyppi. Kauttaaltaan feminiininen, kaunispäinen, terverakenteinen, tasapainoinen narttu, jolla hyvä ylälinja, mittasuhteet ja eturinta. Erittäin hyvän mallinen runko. Liikkuu kauniisti. Esitetään hyvin ja tiptop näyttelykunnossa."

   
 
1.1.2006 Vuoden 2006 suunnitelmat
 

 
Uusi vuosi tuo mukanaan uusia haasteita ja toivotaan, että menestys olisi vähintään viime vuoden veroinen!

Näyttelyt:
- Christa (Blue Baltic's Ice Crystal) aloittaa vuoden jo heti Kajaanista eli luvassa on näyttelytäyteinen vuosi niin koti- kuin ulkomailla
- Madde (Adamant's Royal Stories) tekee debyytin nuortenluokassa tammikuussa ja toivottavasti jatkaa koko vuoden kunnialla erittäin lupaavasti alkanutta näyttelyuraansa Suomessa ja muuallakin
- Emma (Melverly Violetta) osallistuu muutamiin ulkomaisiin näyttelyihin ja vuoden kohokohtana varmasti näyttely Suomessa (Euroopan Voittaja, jonne saa osallistua myös typistetyt)
- A-pennut ovat jo yli 2-vuotiaita ja ovat näin siirtyneet kilpailemaan avo/käy -luokkiin
- B-pennut kilpailevat nuortenluokissa vielä toukokuuhun asti
- C-pennut tekevät debyytin alkuvuodesta junioriluokissa

Muut aktiviteetit:
- Taippareihin osallistunee joitakin kasvatteja ja myös omia koiriamme
- TOKO/MEJÄ kokeisiin osallistunee joitakin kasvattejamme
- Saatetaanpa Wildomar's koiria nähdä myös agility-kisoissa tai metsästyskokeissa :)
- jne jne jne

Pentuja
- Julia (CH Nobhill Pretty Piece Of Adamant) astutetaan seuraavasta juoksustaan, jota odotetaan alkavaksi tammi-helmikuussa
- Oonalle (Wildomar's After Eight) on suunnitteilla pentue (luultavasti kesällä/syksyllä)
- Christa (Blue Baltic's Ice Crystal) mahdollisesti astutetaan vielä vuoden 2006 aikana (kennel Blue Baltic's)


Wildomar's Count My Spots on yksi tulevaisuuden lupauksistamme