Uutiset 2003

31.12.2003 Vuosi lopuillaan

Jälleen on kulunut yksi vuosi ja tämä vuosi on ollut meille erityisen muistettava:

Kiitoksemme mukana menossa olleille ystävillemme!

14.12.2003 Meille saapui vierailija Ruotsista

"Edwin" LuxJch Whisborne Esquire saapui vihdoin visiitille Somerolle!
Olemme erittäin kiitollisia Edwinin kasvattajille/omistajille, Annika ja Harald Ultveit-Moelle (Ruotsi), että he antoivat meille tämän mahdollisuuden.

13.12.2003 Pennut kasvavat

Tällä viikonlopulla on ollut ilo seurata pentujen silmien avautumista. Voi mitä söpöliinejä ne ovatkaan! :)
Samoin pennut ovat selvästi yrittämässä ottaa jo ensimmäisiä askeliaan, eli nostavat itseään ylös tassuillaan. Tosin vielä ei tuota etenemistä voi kutsua kävelyksi, heh... 

13.12.2003 Simon kolmatta kertaa Pohjoismaiden Voittaja

Dustyn isä ja Julian isoisä Ch Whisborne Angus Og nappasi tänään jo kolmatta kertaa tittelin Pohjoismaiden Voittaja! Onnittelumme Simonin kasvattajille/omistajille Annika & Harald Ulltveit-Moelle Ruotsiin!

10.12.2003 Jotain spesiaalia tapahtumassa ...

Tulevan viikonlopun aikana tulee tapahtumaan jotain spesiaalia perheessämme.... mutta pidämme teidät jännityksessä vielä hetken. Seuratkaa päivityksiä. ;)

8.12.2003 Urospentu myytävänä

Varauksen peruutuksen vuoksi pentueesta vapautui yksi urospentu. Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä.

6.12.2003 Christan äidistä Suomen Voittaja 2003!

Tämä oli iloinen näyttelypäivä Helsingissä, kun saimme todistaa Christan emän Tuliketun Utu-Keijun uuden tittelin varmistumista. "Lolasta" tuli siis FinV-03, tuomarina Fredric Nordgren Ruotsista. Onnittelumme Christan kasvattajalle, Lolan omistajalle Marita Peuhkurille (kennel Blue Baltic's)
Christa sai samassa näyttelyssä kunniapalkinnon pentuluokassa. :)

5.12.2003 Pennut viikon ikäisiä

Pennut kasvavat ja kehittyvät päivä päivältä. Ensimmäinen viikko on mennyt todella nopeasti. Päivät kuluvat pentuja ihastellessa ja .... tietenkin pentulaatikkoa siistiessä sekä emon kunnosta huolehtimisesta. Leija hoitaa pentuja todella hienosti, olemme totisesti ylpeitä tästä nartusta. :) 

2.12.2003 Pentu-uutisia

Suruksemme menetimme yhden Leijan pennuista. Alex-poika oli pentueen pienin pentu syntyessään ja tuli pikku hiljaa heikoksi suurista ponnisteluistamme huolimatta. Tänään päästimme Alexin lepoon.

Muut kahdeksan pentua voivat hyvin ja ovat vahvoja sekä hyviä syömään. Leija voi hyvin ja on selvästi onnellinen katraastaan. Kaikille pennuille on jo nyt tiedossa uudet koditkin, joihin ne muuttavat sitten tammikuussa. Siihen asti me saamme nauttia näiden palleroisten seuraamisesta päivittäin. :)

28.11.2003 Leija synnytti 9 pentua

"Leija" Windsongs Catepillar synnytti tänään 9 suloista pentua (4 urosta ja 5 narttua). Valokuvia ja lisätietoja luvassa lähipäivinä. :)

25.11.2003 Tervetuloa Leija!

Tänään "Leija" Windsongs Catepillar kotiutui Somerolle. Leijan masun koosta päätellen pentuja on odotettavissa melko monta ja pentujen odotamme syntyvän vielä loppuviikon aikana. 

8.-9.11.2003 Upea näyttelyviikonloppu Virossa

Osallistuimme tiimimme kanssa Viron Tartossa järjestettyyn kansainväliseen koiranäyttelyyn 8.-9.11.2003.

Lauantaina englanninsetterimme "Christa" Blue Baltic's Ice Crystal oli ROP-pentu (tuomarina Eeva Rautala, Suomi) sekä lopulta upealla esiintymisellä BIS-4 pentu (tuomarina Nina Karlsdotter, Ruotsi). Onnittelumme Christan osaomistajalle Marita Peuhkurille. :)

Sunnuntaina tiibetinspanieli "Jekku" Ziestan Lilroy oli uroksista toiseksi paras saaden vara-CACIBin (tuomarina Paula Heikkinen-Lehkonen, Suomi). Onnittelumme Jekkun omistajille Leila Korpela-Saarelle ja Seppo Saarelle.

Samoin sunnuntaina kehään astui englanninspringerspanielimme "Julia" Nobhill Pretty Piece Of Adamant ja tämä neito hurmasi tuomarin hienolla esiintymisellään ja nappasi "koko potin". Saaliina siis SERT, CACIB ja ROP, mutta myös VIRON MUOTOVALION TITTELI.

27.10.2003 Leija ultrattiin -> pentuja tulossa

Tätä päivää odotimme ja nyt se on tullut. Iloksemme voimme ilmoittaa, että Leija todettiin ultraäänessä erittäin kantavaksi. Pentuja on siis odotettavissa marras-joulukuun vaihteessa.

26.10.2003 Christa ROP ja RYP-1 pentu Lahdessa

Christalla oli upea näyttelypäivä Lahdessa. Tuloksena hienosti ROP ja RYP-1!
Rodun ja ryhmän tuomarina toimi Anneli Karttunen Suomesta. 
VSP oli Christan "velkku" Blue Baltic's Ice Man "Luke".

Christa sai myös hienon arvostelun:
"Erittäin hyväntyyppinen. Oikein kulmautunut. Hyvä luinen. Hyvin kehittynyt runko. Erittäin tyylikäs kokonaisuus. Kaunis pää. Hyvä purenta. Liikkuu hyvällä askeleella."

19.10.2003 Christa ROP ja RYP3 -pentu Kaarinassa

Christa teki debyytin pentukehissä Kaarinan pentunäyttelyssä. Tuomarina oli Harto Stockmari Suomesta ja tulos upeasti ROP ja RYP-3!!

4.-5.10.2003 Sami suoritti kasvattajan peruskurssin

Sami suoritti hyväksytysti kasvattajan peruskurssin 4.-5.10.2003 (Helsingin kennelpiirin järjestämä). Tämä tarkoittaa, että Sami tulee lähikuukausien aikana liittymään virallisesti kennel Wildomar's kasvattajaksi Sannan rinnalle. :) 

26.-29.9.2003 Vierailimme Ahvenanmaalla

Vierailimme Bogaloo's kennelissä viikonlopulla samalla kun osallistuimme Eckerön näyttelyyn Jekkun ja Julian kanssa. Oli todella miellyttävä viikonloppu Mian ja perheen kanssa, kiitos heille vieraanvaraisuudesta. :)

28.9.2003 Leija astutettiin

"Leija" Windsongs Catepillar astutettiin tänään uroksella Bogaloo's Nostradamus "Walle". Pentuja on siis odotettavissa marras-joulukuun vaihteessa.

"Walle" osallistui tänään myös elämänsä kolmanteen viralliseen näyttelyyn ja tuloksena oli hienosti Eckerön kansainvälisessä näyttelyssä nuorten luokan voitto sekä vara-SERT. Nyt siis kolmesta näyttelystä saldona VSP, 2xSERT ja vara-SERT (kolme kertaa luokkavoittaja). On ollut ilo esittää tämä uros kahdessa näistä kolmesta näyttelystä. :) 

21.9.2003 Christa BIS-2 match showssa!

Christa pääsi ensimmäistä kertaa valloittamaan kehiä ja tämä tapahtui Turussa match showssa sunnuntaina 21.9.2003. Pennut arvosteli Väinölän Sari ja BIS-kisassa tuomari toimi yhdessä Leena Laineen kanssa.

Tulos oli paljon enemmän mitä voimme kuvitella vain 5 kuukautta vanhalta pennulta. Eli hienon esiintymisen johdosta Christa voitti ensin parin, sitten oli punaisista pennuista paras ja lopulta upeasti BEST IN SHOW 2! 

Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin. ;)

7.9.2003 Pentuetapaaminen

Kennel Blue Baltic's eli Christan kasvattaja Marita Peuhkuri järjesti tänään pentuetapaamisen kaikille Ice-pennuille. Paikalle saapui Christan lisäksi kaksi pentua: Luke ja Nuppu (Victor asuu Itävallassa ja Lenny Pohjois-Suomessa, joten eivät saapuneet paikalle).

1.9.2003 Asumme nyt virallisesti uudessa kodissamme

Tästä päivästä lähtien olemme sitten virallisesti somerolaisia eli kotimme on virallisesti Someron Pitkäjärvellä sijaitseva omakotitalo. Olemme kotiutuneet uuteen taloon hyvin ja etenkin koirat nauttivat olostaan täydellä sydämellä!

24.8.2003 Julia VASTAKKAISEN SUKUPUOLEN PARAS Heinolassa

Tuomari Eeva Anttinen (Suomi) sijoitti "Julian" Fin MVA Nobhill Pretty Piece Of Adamant VASTAKKAISEN SUKUPUOLEN PARHAAKSI Heinolassa kaikkien rotujen näyttelyssä 24.8.2003.

"Jekku" Ziestan Lilroy palkittiin puolestaan erinomaisella laatupalkinnolla sekä toiseksi nuorten luokan uroksissa. Tuomarina oli Karin Bernardis (Itävalta).

24.8.2003 Sami teki debyytin tuomarina ;)

Sami oli tänään match show tuomarina Salossa Anjalan koululla. BIS oli labradorinnoutaja, jonka hän valitsi yhdessä toisen tuomarin, Ritva Rantasen, kanssa.

23.8.2003 Julia ROTUNSA PARAS Kouvolassa

Rotuspesialisti tuomari Paula Heikkinen-Lehkonen (Suomi) sijoitti "Julian" Fin MVA Nobhill Pretty Piece Of Adamant ROTUNSA PARHAAKSI Kouvolassa kaikkien rotujen näyttelyssä 23.8.2003. Julia suorastaan valloitti rotukehän esiintymisellään! Ikävä kyllä juuri ennen ryhmäkehän alkua satoi hieman, mikä latisti Julian eikä esiintyminen ollut enää samanlaista ja näin jäi sijoitus saamatta. Taitaa Julia olla emäntänsä kaltainen eli pitää enemmän auringonpaisteesta. ;)

17.8.2003 Jekku ROTUNSA PARAS Auran KR-näyttelyssä

Tuomari Svein Helgesen (Norja) antoi "Jekkulle" Ziestan Lilroy erinomaisen laadusta nuorten luokassa, luokkavoiton, sertin ja lopulta sijoitti parhaaksi urokseksi sekä rotunsa parhaaksi Aurassa 17.8.2003. Rodussa oli yhteensä 48 osallistujaa, joten voitto oli nuorelta koiralta hieno saavutus. Onnittelumme Jekkun omistajille Rymättylään! On ilo esittää tätä nuorta lupausta kehissä ja seuraava koitos onkin jo ensi viikonloppuna.

11.8.2003 Ostimme talon

Tänään allekirjoitettiin kauppakirja talosta, jonne muutamme vielä elokuun aikana. Talo sijaitsee Somerolla Pitkäjärvellä reilut 10 kilometriä Someron keskustasta. Se on vanha maalaistalo, jota on kunnostettu jälkeenpäin. Tontti on noin hehtaarin ja tilalla on myös paljon lisärakennuksia. Talo on erittäin rauhallisella paikalla, joten se on mitä parhain paikka meille, koirille ja . . . :)))))

10.8.2003 Jekkulle 4. näyttelystä neljäs "erinomainen"

"Jekku" Ziestan Lilroyjatkaa tasaisen hienosti alkanutta näyttelyuraansa. Tällä kertaa tuomari Eleonore Singer (Itävalta) palkitsi Jekkun erinomaisella laatupalkinnolla ja sijoitti Jekkun nuorten luokan urosten toiseksi parhaaksi (ensimmäiseksi sijoittui velipuoli joka sai myös sertin!).

9.8.2003 Dusty valioluokan voittaja Hämeenlinnassa

Tuomari Rita Kadike-Skadina (Latvia) palkitsi "Dustyn" Fin MVA Adamant's Stardust laadusta erinomaisella palkinnolla ja näin Dusty myös voitti valioluokan.

5.8.2003 Uusi tekemämme kotisivu julkaistu!

Jälleen julkaistu uusi suunnittelemamme kotisivu:
Kennel Desierto Belleza - salukit 

5.8.2003 Pentue suunnitteilla

Lue lisää Pennut-sivulta.

3.8.2003 Dusty ROTUNSA PARAS Rauman KR-näyttelyssä

Tuomari David Wong (Australia) antoi "Dustylle" Fin MVA Adamant's Stardust erinomaisen laadusta valioluokassa ja lopulta sijoitti rotunsa parhaaksi Raumalla 3.8.2003. Olemme äärimmäisen iloisia tästä hienosta tuloksesta!

30.7.2003 Ostamme talon

Tänään on tarjouksemme talosta hyväksytty ja jo muutaman viikon päästä asumme uudessa kodissamme maaseudun rauhassa. Lisää tietoa ja paljon kuvia tulossa kun kauppakirjat on virallisesti kirjoitettuna. :)

19.7.2003 Jekku sai 3. 'erinomaisen' 3. virallisesta näyttelystä

Ylpeänä saamme kertoa että nuori tipsu "Jekku" (Sannan vanhempien omistama) voitti kolmannen 'erinomaisen' kolmannesta virallisesta näyttelystään ja tällä kertaa tuomarina oli tunnettu tiibetinspanielikasvattaja Jukka Kuusisto (Suomi). Jekku oli myös toinen junioriluokan uroksissa, jossa oli yhteensä 7 koiraa kilpailemassa (luokassa) ja oli siis toinen niistä kahdesta luokassa joka sai edes erinomaisen laadusta. Jekku pääsi myös kisaamaan vara-sertistä, kun junioriluokan voittaja sai sertin, mutta tällä kertaa vara-sert meni kauniille vanhemmalle urokselle Ruotsista.

Olemme erittäin ilosia Jekkun kehityksestä sekä kehäkäyttäytymisestä. Olemme varmoja että tällä pojalla on valoisa tulevaisuus edessä! :)

Jekkun arvostelu (Jukka Kuusisto Forssassa 19.7.2003):
"Luustoltaan ja kooltaan sopiva juniori uros, jolla hyvä pää, kaula, selkä ja runko. Oik. asentoiset raajat. Liikkuu hyvin."

15.7.2003 Julia ultrattiin

Kävimme tänään ultraamassa Julian eläinlääkärillä. Valitettavasti Julia jäi tyhjäksi ja ei siis pentuja odotettavissa.

6.7.2003 Jekkulle toinen erinomainen näyttelystä!

Jekku (Ziestan Lilroy) jatkaa hienoa debyyttikiertuettaan näyttelyissä! Tänään tuli Karjaalta tuomarilta Seamus Oates (Irlanti) laadusta erinomainen ja junioriluokassa kolmas sijoitus neljästä koirasta (edellisenä päivänä Jekkun voittanut koira jäi tänään taakse). Arvostelukin oli mahtava:
"Nice small head. Good well balanced ears. Good eyes. Nice short muzzle. Correct bite. Good front. Nice short neck. Well founded ribs. Good length of back. Strong hindquarters. Moving well."
Jälleen onnittelut Rymättylän kotijoukoille!

Samaisessa näyttelyssä Sanna esitti jälleen ess uroksen Bogaloo's Landmark "Nizze" ja tällä kertaa entistäkin hienommin! Tuloksena oli Lilian Jonssonin (Ruotsi) kehässä erinomainen laadusta, sertifikaatti, paras uros ja rotunsa paras! Paremmin ei olisi siis voinut mennä tältä hienosti esiintyvältä juniorilta. Onnittelut omistaja Camillalle!

5.7.2003 Tuusulasta kivat tulokset kotiin!

Leila Kärkäs antoi Julialle (Fin MVA Nobhill Pretty Piece Of Adamant) laadusta erinomaisen ja käyttöluokan voiton Tuusulan kaikkien rotujen näyttelyssä. Sanna esitti myös englanninspringerspanielin Bogaloo's Landmark "Nizze" joka sai junioriluokasta erinomaisen sekä vara-sertin samaisen tuomarin kehässä. Onnittelut Nizzen omistajalle Camillalle!

Fransesco Cochetti (Italia) antoi virallisissa luokissa debyyttiään tehneelle Jekkulle laadusta erinomaisen sekä junioriluokassa toisen sijoituksen kuudesta koirasta! Upea alku Jekkun näyttelyuralle!! Onnittelut vaan Rymättylään Jekkun kotijoukoille!

29.6.2003 Uusi valio!!!

Tuomari Ann Kirk (Irlanti) sijoitti Julian Porin kaikkien rotujen näyttelyssä avoimen luokan voittajaksi sekä antoi Julialle SUOMEN MUOTOVALION arvoon oikeuttavan sertin. Julia oli myös paras nartuista ja lopulta VSP.

24.6.2003 Christa muutti kotiin

Vihdoinkin koitti se hetki, kun haimme Christan uuteen kotiinsa. Siis toivottakaamme tervetulleeksi tiimimme uuden jäsenen Blue Baltic's Ice Crystal.

15.6.2003 kävimme katsomassa setteripentuamme

Meillä oli ilo päästä tapaamaan reilu viikon kuluttua perheeseemme tulevaa setteripentua. Kyllä lumosivat pennut meidät täysin ja emme malta odottaa hetkeä kun saamme Christan kotiin!!!

12.6.2003 Julia astutettu Kingillä

Julia (Nobhill Pretty Piece Of Adamant) on tänään astutettu upealla Kingillä (Ch Adamant's Gengis Khan).

11.6.2003 Julian silmät terveet

Julia kävi virallisessa silmätarkastuksessa Turussa (PetVet, Tuomas Illukka) ja silmät todettiin olevan terveet (ei PRA, HC tai RD).

8.6.2003 Julialle varasija avoimessa luokassa Österbybrukissa Ruotsissa

Tuomari Geerta JJ van Gellicum (Hollanti) sijoitti Julian Österbybrukin kansainvälisessä näyttelyssä avoimen luokan varapaikalle (res).

7.6.2003 Julia PN-3 Ruotsissa Hasslarpissa

Tuomari Anders Cederström (Ruotsi) antoi Julialle avoimen luokan voiton, CK:n (eli SA:n) ja sijoitti Julian kolmanneksi parhaaksi nartuksi. Serti meni toiseksi tulleelle nuorelle nartulle, eli läheltä liippasi. ;)

Tänä samana päivänä Julian täyssisko Nelle (Nobhill Personality) tuli Ruotsin muotovalioksi. Onnittelut omistajalle ja kasvattajalle Monica Dreijerille!

30.5.2003 Julialle EXC avoimesta luokasta WW-03 näyttelyssä

Tuomari Kenneth Edh (Ruotsi) antoi Julialle Dortmundissa maailmanvoittajanäyttelyssä arvosanaksi EXC (erinomainen). Sijoitusta ei tässä kovatasoisessa kilpailussa herunut, mutta se ei haitannut tunnelmaa. Näimme päivän aikana monia upeita koiria erityisesti Ruotsista ja Tanskasta.

Valokuvia tästä näyttelystä tulossa myöhemmin PALJON!!!

24.5.2003 Ikimuistoiset häämme vietettiin Rymättylässä

Meidät vihittiin Rymättylän kirkossa 24.5.2003. Päivä oli ikimuistoinen ja olemme järjestelyistä todella kiitollisia kaikille auttaneille sekä tietenkin kiitollisia kaikille ystävillemme jotka saapuivat juhlistamaan tätä tärkeää päivää kanssamme tai muistivat meitä muuten. Ohessa on muutamia kuvia juhlista (tekstit tulevat kuviin myöhemmin, nyt häämatka pukkaa päälle).

P.S. Sannan sukunimikin muuten vaihtui tässä rytäkässä, eli totuttautukaa nimeen Sanna Kavén. ;)

21.5.2003 FCI hyväksynyt meille kennelnimen Wildomar's

Saimme vahvistuksen kennelnimestämme. Fédération Cynologique Internationale on hyväksynyt Sannalle kennelnimen Wildomar's.

10.5.2003 Julialle vara-SERT Lohjalla

Soile Bister antoi Julialle erinomaisen, luokkavoiton sekä vara-SERTin Lohjan erikoisnäyttelyssä 10.5.2003.

3.5.2003 Aika tullut kertoa...

On siis tullut aika kertoa enemmän tulevista suunnitelmistamme.... ja tämä koskee nyt siis uutta perheenjäsentämme ihanan setterin lisäksi......

24.4.2003 Sanna oli jälleen pitämässä näyttelykoulutusta

Sanna oli jälleen tänään ohjaajana Lounais-Suomen Spanielikerho ry:n näyttelykoulutuksessa. Tällä kertaa oli enemmän osallistujia: viisi portugalinvesikoiraa, kaksi walesinspringerspanielia, yksi cockerspanieli, yksi englanninspringerspanieli, yksi irlanninvesispanieli ja yksi kultainennoutaja. Hauskaa oli nuorien koirien kanssa ja toivottavasti oli jotain apua niistä vinkeistä koirien omistajille. Osallistujat olivat myös aktiivisia ja kysyivät asioista, mikä tietenkin helpottaa kouluttamista. :)

21.4.2003 Setterivauvat syntyneet

Saimme äärimmäisen kivoja uutisia Forssasta! Setterivauvat ovat syntyneet viime yönä. Pentueessa yhteensä 5 pentua, joista 2 narttua ja 3 urosta. Siis on varsin todennäköistä että meille tulee setterivaavi kotiin kesäkuussa.

18.4.2003 Maailmanvoittajanäyttelyn koiramäärä

Saimme iloksemme kuulla, että Dortmundissa järjestettävään Maailmanvoittajanäyttelyyn on ilmoitettu yhteensä 86 englanninspringerspanielia. Hienoa, että saamme nähdä näin monta koiraa monista eri maista tässä näyttelyssä. Tuskin maltamme odottaa pääsyä kehänlaidalle kameroinemme. ;)

13.4.2003 Paljastus perheenlisäyksestä

No niin, on tullut aika julkistaa toinen meidän "salaisesta" suunnitelmastamme.

12.4.2003 Julialle VSP ja SERT Turengissa

Kirsti Louhi antoi Julialle erinomaisen, luokkavoiton sekä SERTin ja VASTAKKAISEN SUKUPUOLEN PARHAAN Turengin ryhmänäyttelyssä 12.4.2003.

6.4.2003 Julialle vara-SERT Mäntsälässä

Leila Kärkäs antoi Julialle erinomaisen, luokkavoiton sekä vara-SERTin Mäntsälän ryhmänäyttelyssä 6.4.2003.

1.4.2003 Perhelisäyksemme varmistuu lähipäivinä

Voimme luvata että jo lähiaikoina alkaa varmistumaan meidän perheemme kokoonpanon muutos!! Siis seuraa uutisia, päivitämme kotisivuille tietoa heti kun asiat ovat varmistuneet! Voimme luvata että tiedossa on jotain poikkeuksellisen kiinnostavaa. ;)

30.3.2003 Julialle vara-SERT Kankaanpäässä

Ritva Raita sijoitti Julian käyttöluokan voittajaksi ja antoi vara-SERTin Kankaanpään ryhmänäyttelyssä 30.3.2003.

22.3.2003 Hääsivumme julkaistu

Vihdoinkin julkaisimme jonkinlaisen sivuston koskien häitämme, joita vietetään 24.5.2003. Käy siis tutustumassa Hääsivuumme. Tulemme päivittämään sivustoa lähiaikoina kivoilla hääasioilla. ;)

16.3.2003 Tampereen näyttely oli menestystä täynnä!

Voih, mistäs tässä aloittaisi. ;) Sanna handlasi näyttelyssä 3 koiraa: Julian, Wallen ja Wildan. Menestys oli upea tässä kansainvälisessä isossa näyttelyssä!!!

Nobhill Pretty Piece Of Adamant "Julia" kilpaili avoimessa luokassa vaikka onkin vielä alle 2-vuotias. Tuloksena Flora McKenzien (Kanada) kehässä laadusta erinomainen ja toinen sija luokassa! Lue lisää.

Bogaloo's Nostradamus "Walle" saavutti Sannan handlaamana ensimmäisessä virallisessa näyttelyssään upeasti junioriluokan voiton arvostelulla erinomainen (tuomarina Lilian Hanniste, Viro) sekä tämän jälkeen Flora McKenzien (Kanada) tuomaroimana voitti ensimmäisen SERTinsä. Walle esiintyi upeasti ja ylväästi ja näin siis peittosi itseään kehittyneemmät urokset sertikilpailussa. Onnittelut omistajille Annikalle ja Mialle!!!

Bogaloo's National Anthem "Wilda" esiintyi narttujen junioriluokassa. Sannan esittämänä tämäkin nuori lupaus voitti junioriluokan tyylillä Lilian Hannisten (Viro) kehässä ja tämän jälkeen saavutti vielä vara-SERTin Flora McKenzien (Kanada) kehässä!! Ja Wildallekin näyttely oli Suomessa ensimmäinen virallinen näyttely. Onnittelut omistajille Mialle ja Christianille!

On ilo esittää nuoresta iästään huolimatta kauniisti esiintyviä koiria. Kiitoksemme Wallen ja Wildan omistajille tästä mahdollisuudesta valloittaa kehä näiden lupausten kanssa. :)

15.3.2003 Vierainamme Walle ja Wilda

Saimme tänä aamuna vieraita Ahvenanmaalta. Walle (Bogaloo's Nostradamus) ja Wilda (Bogaloo's National Anthem) tulivat aamulaivalla Turkuun ja ovat tämän lauantain luonamme. Huomenna aamulla lähdetään sitten Tampereen näyttelyyn, jossa Sanna esittää oman Julian lisäksi nämä kaksi junioria. Hauska viikonloppu siis meneillään. :)

10.3.2003 Kennelnimihakemuksemme julkaistu Koiramme-lehdessä

Hakemamme kennelnimet on nyt julkaistu Koiramme-lehdessä ja ne ovat seuraavat (tässä järjestyksessä):

Fortunehill's
Wildomar's
Attleborn's
Allada's

Jäämme odottamaan FCI:n päätöstä. :)

9.3.2003 Hauska viikonloppu Rymättylässä maalla

Meillä oli hauska ja rentouttava viikonloppu Rymättylässä. Oli myös erittäin kiva tavata jälleen Jekku, joka onkin kehittynyt taas hyvään suuntaan ja odotamme innolla että pääsemme Jekkun kanssa kohta taas näyttelykehiin!

2.3.2003 Uudet kotisivumme julkaistu!

Kotisivumme erotettiin vihdoinkin omaksi kokonaisuudeksi Spanielworld-sivuista. Tätä ehkä oli kävijöiden keskuudessa jo ehditty vähän odottaakin. Kaikkia sivuja on siis päivitetty, uutta tietoakin tullut monelle sivulle. Kannattaa siis tutkia kaikki läpikotaisin. ;)

Toivottavasti viihdytte.

28.2.2003 Orion Aptus - meidän koirat tuote-esitteeseen!

Orion Pharma Aptus -tuotesarjan uudessa esitteessä tulevat komeilemaan meidän omat spankkumme Sannan ottamassa valokuvassa vuodelta 2002 (kevät). Kuvalla osallistuimme heidän järjestämäänsä valokuvauskilpailuun ja tätä kautta kuvamme on valittu esitteeseen. Palkkioksi saimme kivan tuotepaketin, jossa oli iloksemme myös tuttuja tuotteita. ;)

24.2.2003 Perheenlisäystä

Tänään olemme tehneet alustavia sopimuksia siitä, että perheemme saisi lisäystä vielä tämän vuoden aikana. Vielä pitää tapahtua paljon ennen kuin tämä käy toteen eli mikään ei ole 100% varmaa ja kerromme lisää suunnitelmistamme seuraavien kuukausien aikana. Mutta nyt siis vain tiedoksi, että jotakin varsin erikoislaatuista on tulossa!

22.2.2003 Julia sai 3. sertin!

Julia osallistui Valkealan ryhmänäyttelyyn (tuom. Markku Santamäki) ja teki debyytin käyttöluokassa tuloksena luokan voitto laatuarvosanalla erinomainen sekä 3. serti.
Nyt Julia on saanut sertit seuraavilta suomalaisilta tuomareilta: Eeva Anttinen, Gitta Ringwall ja Markku Santamäki.

15.2.2003 Julia 2. avoimessa luokassa laatuarvosanalla erinomainen

Julia oli Imatran kansainvälisessä näyttelyssä kilpailemassa avoimessa luokassa ja sijoittui hienosti vanhempiensa seurassa toiseksi laatuarvosanalla "erinomainen". Tuomarina oli Harry Tast (Suomi), joka arvosteli rodun ensimmäistä kertaa. Pääsipä Sanna sitten kehään ROP/VSP-kisaan myös yhden menestyneimmän sprinkun kanssa, joka on tietysti "Onni" Adamant's Superman. Kiitos Onnin kasvattajalle tästä luottamuksesta.

2.2.2003 Näyttelykoulutusta ja muuta

Sanna oli tänään kouluttajana Lounais-Suomen Spanielikerho ry:n järjestämässä näyttelykoulutuksessa Turussa. Eli uusi "aluevaltaus" on alkanut, heh!

Uusi vuosi siis on jo hyvää vauhtia menossa ja tämä tuleekin olemaan kaikin puolin varsin merkittävä vuosi perheellemme! Yksi tärkeimmistä tulee varmasti olemaan avioitumisemme toukokuussa, ja tämän päivän valmistelut ovatkin jo kovaa vauhtia menossa. Häämatkalle lähdemme Saksaan, Tanskaan ja Ruotsiin omalla autollamme ja koska emme pysty elämään 2 viikkoa ilman kullannuppujamme, otamme lohdutukseksi mukaan myös Julian. ;) Siinä "ohessa" sitten käydään myös Dortmundissa maailmanvoittajanäyttelyssä, mikä tulee olemaan mahtava kokemus meille näyttelyfriikeille...

Sami valmistuu ammattikorkeakoulusta vuoden alkupuolella ja täten hän etsii aktiivisesti sopivaa työpaikkaa. Eli elämäntilanteemme muuttuu tämänkin suhteen. Kun Samin työpaikka on varmistunut, niin talon ostaminen tulee käsille (sitten tiedämme mistä meidän kannattaa tarkalleen tuo talo ostaa).

Kennelnimi toivottavasti vahvistetaan tänä vuonna, hakemus on jo Kennelliitossa. Vielä ei ole varmaa milloin meidän osaltamme kasvatustyö alkaa, mutta mitä luultavimmin viimeistään ensi vuonna (siis ensimmäinen pentueemme syntyy viimeistään v. 2004). Haaveena on myös saada täydennystä joukkoihimme vuoden sisällä, mutta tästä kerromme lisää vasta kun alkaa suunnitelmat tulemaan varmemmiksi.

Kotisivumme tullaan uudistamaan vielä tämän vuoden aikana, toivottavasti jo ennen kesää. Aluksi suunnittelimme tekevämme ne jo alkuvuodesta valmiiksi, mutta nyt on ollut niin paljon kiireitä ettemme uskalla luvata suuria.

Yhdistystoiminnassa olemme tänäkin vuonna ahkerasti mukana:

Meiltä on myös kovasti kyselty kotisivujen suunnittelua ja päivitystä eri kenneleille. Mehän olemme tähän mennessä tehneet kennel Ancer'sin kotisivut ja lisää on siis luvassa jo pian!